Srbi uvek slave ljude koji ginu za istinu....

Имам примедбу... Не на високе циљеве него на изгибеније.

Ако наши непријатељи желе да нестанемо на било који начин, а свакако да желе, најбоље је да нам подметну неки циљ на који ћемо ми слепо да се примимо.

И шта је та истина? Ми кажемо једно, други друго, трећи треће... Чак то не мора да буде супротно, иако на први поглед личи, него свако извуче шта му се свиђа.
Истина је, у овом времену, оно са чиме се већина слаже. Најчешће је то проста већина људи али може да буде и већина утицаја, моћи, још понешто.

Најлакше је изгинути, најтеже је постићи већину на свим местима која су нама битна.

Шта ми хоћемо?

Хоће ли неко да преноси јуначке приче ако ми изгинемо? Неће.
Још док нас и те како има видимо да трагове наше културе уништавају, кривотворе, отимају... сви начини и према свим врстама ствари.
Како ћемо да их спречимо? Тако што ће да нас буде више. Изгибеније не улази у ту математику.

Имам примедбу... Не на високе циљеве него на изгибеније.

Ако наши непријатељи желе да нестанемо на било који начин, а свакако да желе, најбоље је да нам подметну неки циљ на који ћемо ми слепо да се примимо.

И шта је та истина? Ми кажемо једно, други друго, трећи треће... Чак то не мора да буде супротно, иако на први поглед личи, него свако извуче шта му се свиђа.
Истина је, у овом времену, оно са чиме се већина слаже. Најчешће је то проста већина људи али може да буде и већина утицаја, моћи, још понешто.

Најлакше је изгинути, најтеже је постићи већину на свим местима која су нама битна.

Шта ми хоћемо?

Хоће ли неко да преноси јуначке приче ако ми изгинемо? Неће.
Још док нас и те како има видимо да трагове наше културе уништавају, кривотворе, отимају... сви начини и према свим врстама ствари.
Како ћемо да их спречимо? Тако што ће да нас буде више. Изгибеније не улази у ту математику.
Платине, шта се пило вечерас? :lol:

Svako je sposoban da klekne i mozda prezivi, ali nije svako sposoban da pogine za uverenje koje je protiv velike kolicine para, oruzja, medija.....nije ovo prvi put da je srbija napadnuta i lazima okruzena, ali ne bi bili mi srbi ako bi pristali na ultimatume i klecanje....
Ми ћемо бити Срби... ако преживимо.

Србија ће се ускоро смањити на 5 милиона становника, углавном маторих и са незапамћним уделом чланства по странкама. И такви треба још и да изгинемо?

Back