Srbi u ocima stranaca

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo mogu ja da kažem par riječi o Srbima pošto sam stranac. Srpkinje-asocijacija prva mi je erotizirane-pogotovo face, tamnopute su, naglasak dovodi do pojačanog rasta libida :D i nekako-kod Srba je karakterističan taj pomalo agresivniji naglasak. Srbi-crni-crnoputi, onako-viši i imaju pomalo karakteristične oblike lica, a i čeljusti...Možda karakterističan primjer Srbina-po meni bi bio Aleksandar Šapić il Bata-životinja recimo, a za Srpkinje-Ceca, Tina Ivanović... ma ima vas svakakvih, objektivno-lijepi ste, subjektivno-Srpkinje-prelijepe :D . Živili !

Pre par dana sam bila na nekom predavanju koje je vodio neki Spanac, pa nam je, izmedju ostalog, spomenuo kakva je slika o Srbima i Srbiji u svetu (on zivi u Americi, a porodica mu je u Spaniji)... Paaa, kad je spomenuo prijateljima da ide da promovise sta vec u Srbiju, ubedjivali su ga da je lud, da nikako tamo ne treba da ide jer tamo besni rat, svako svakog mrzi, ljudi se kolju po ulicama :roll: A njegova mama kad je cula da ipak ide, pozdravila se s njim, u fazonu da ga nikad vise nece videti... strasno...

zabofaker:
Evo mogu ja da kažem par riječi o Srbima pošto sam stranac. Srpkinje-asocijacija prva mi je erotizirane-pogotovo face, tamnopute su, naglasak dovodi do pojačanog rasta libida :D i nekako-kod Srba je karakterističan taj pomalo agresivniji naglasak. Srbi-crni-crnoputi, onako-viši i imaju pomalo karakteristične oblike lica, a i čeljusti...Možda karakterističan primjer Srbina-po meni bi bio Aleksandar Šapić il Bata-životinja recimo, a za Srpkinje-Ceca, Tina Ivanović... ma ima vas svakakvih, objektivno-lijepi ste, subjektivno-Srpkinje-prelijepe :D . Živili !
:lol:

zabofaker:
ajde bre koji si ti stranac:lol: ja bivse jugoslovene ne racunam u strance,mislim :lol: ajde molim te

OK, ne nastavljam se više.
To je kao kad bi neko rekao da je Novi Sad na najvišoj nadmorskoj visini u Evropi. A tamo, što ono kažu, popneš se na ludaju ( bundevu ) i vidiš celu Vojvodinu.
Nego me nervira to Gebelsovko laganje. Jednom izrekneš laž, i odmah i sam poveruješ u to !?

Pozdrav

Ljudi, zar je vazno kako nas gledaju oni tamo odozgo, oni sterilni i napuderisani, oni cije su ekonomije zasnovane na visevekovnom kolonijalizmu, izrabljivanju i unistavanju malih i slabih...
Sta smo sve preziveli - dobri smo, i vise od toga. Pritom ne mislim samo na Srbe...
Nismo imali sansu, nisu nam dali, inace bismo ih sve preveslali

Znam, ali zar ti ne smetaju laži ?
ČUJ ! Albanci višlji od nas ? Pa ubio bih se iz ovih stopa....
I još da kaže to nekome ko ih ne poznaje. Ali MENI, koj sam često imao kontakt sa njima, i NIKADA nisam video nekoga ko mi je preko ramena.

@|skander
pošto nisi ostavio opciju da primaš pp:
dakle, molim te da se obuzdaš na ovom podforumu i da ne dzaraš srpsko-albanske odnose..
za to imaš politiku.
hvala na poštovanju pravilnika foruma

Evo da podelim i moja iskustva sa putovanja...Tema je zanimljiva...Ali da se drzimo utisaka o nama zalazenja u politiku.

Elem...
Ja bela, a moj decko crn sa jarecom bradicom...
U Turskoj su mislili da sam ja Ruskinja (bilo ih je brdo u Marmarisu), a za njega ubedjeni da je njihov :) eventualno Italijan...
u nekoj prodavnici pota me lik odkale sam, a ja namerno kazem Beograd da vidim dal ce da provali...kaze on: A, Hungary :shock:

U Grckoj...
Prolazimo kroz bar street i klinac, skandinavac, ciji je posao da nas dovuce da sednemo kod njega pita odakle smo...Kad smo rekli, prvo stanka, pa onda "NIIIICE", tonom...jao bas mi vas je zao, ali molim vas nemojte da me bijete.

hm... prepoznati da smo Srbi... ljudi, nemoj da se lazemo... ima nas svakakvih... zasto?... jer smo na raskrscu puteva u Evropi i jer smo se mesali i ukrstali kroz vekove sa svima....
ja sam ponosna Srpkinja i verujem da smo u toj mesavini od svih pokupili najbolje... mozda i nisam u pravu? ko bi ga znao... ali ono sto je 100% sigurno, to je, da Srbe generalno SVI najbolje prepoznaju po srdacnosti i INATU.... Po tome smo prvi u svetu!!!

Uzgred... Finci imaju bas lepo misljenje o nama... (ostavile smo dobar utisak...zar ne hatore?)

duskica_g:
hm... prepoznati da smo Srbi... ljudi, nemoj da se lazemo... ima nas svakakvih... zasto?... jer smo na raskrscu puteva u Evropi i jer smo se mesali i ukrstali kroz vekove sa svima....
ja sam ponosna Srpkinja i verujem da smo u toj mesavini od svih pokupili najbolje... mozda i nisam u pravu? ko bi ga znao... ali ono sto je 100% sigurno, to je, da Srbe generalno SVI najbolje prepoznaju po srdacnosti i INATU.... Po tome smo prvi u svetu!!!

Uzgred... Finci imaju bas lepo misljenje o nama... (ostavile smo dobar utisak...zar ne hatore?)
;) Naravno ;)
A sto se inata tice, tu si definitivno u pravu!

Što se tiče fizionomije, meni se desilo da su se dvojica Grka koji me nisu poznavali, ali smo se sretali na ulici svaki dan, i uredno javljali, kladili u vezi sa mnom.U stvari predmet spora je bio moj akcenat. Jedan je tvrdio da sam sa Krita, a drugi da sam Atinjanin. Znači, nikako nisu pomišljali da nisam Grk. Kad smo se upoznali i kad sam progovorio, obojica su bili strašno zatečeni.

Istina ja brzo pocrnim, ali ko ne bi kad je šest meseci na suncu. Već pred kraj sezone mi se bugarski cigani javljaju na ulici, misle da sam njihov.
Inače, bugarski cigani su mnogo tamniji od naših. Više liče na Arape.

ΓΑΛΙΝΙ:
Što se tiče fizionomije, meni se desilo da su se dvojica Grka koji me nisu poznavali, ali smo se sretali na ulici svaki dan, i uredno javljali, kladili u vezi sa mnom.U stvari predmet spora je bio moj akcenat. Jedan je tvrdio da sam sa Krita, a drugi da sam Atinjanin. Znači, nikako nisu pomišljali da nisam Grk. Kad smo se upoznali i kad sam progovorio, obojica su bili strašno zatečeni.

Istina ja brzo pocrnim, ali ko ne bi kad je šest meseci na suncu. Već pred kraj sezone mi se bugarski cigani javljaju na ulici, misle da sam njihov.
Inače, bugarski cigani su mnogo tamniji od naših. Više liče na Arape.
:)
Kakvi li su tek crncima cigani... :mrgreen: :lol:

A da li kineski cigani imaju kose oči ?

155.gif

Back