Srbi u Engleskoj

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav drugari!
Nov sam na forumu,i imam pitanje u vezi UK,pa molim sve zemljake koji su upuceni u radno i boravisno pravo za pomoc.Naime,majka mi je Ceski drzavljanin i ja imam trvaly pobyt (neogranicena radna i boravisna viza). Imam ponudu za posao u Londonu,pa me zanima da li mi znaci viza EU zemlje u UK.
Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala unapred.

Pozdrav,
interesuje me da li neko mozda zna kolike su cene iznajmljivanja stanova i generalno troskova zivota u Ramsgate-u (Istocni Kent), kao i kolike su prosecne plate avio - inzenjera (ili generalno masinskih inzenjera).
Hvala unapred :)

Ok, mogu da ti kazem i da je jako tesko i skupo a i da je sve jako povoljno i da se zivi normalno. U Egiptu mi je na moru prosle godine jedan student iz SmederevO kukao kako mu nista ne valja, hrana je nikakva, nema sta da se jede. Hotel je 5* fenomenalan, 18 bazena. Hrane koje i koliko hoces. Ne znam samo sta jede u menzi?
Dakle, plate avio inzenjera ne verujem da zna mnogo njih. Iskreno, ne poznajem ni jednog, ali ako upoznam javljam.

Pozdrav svima, posebno mojoj bivsoj komsinici Williams.
Spremam se da odem u London za otprilike mesec dana. Imam poljski pasos, znanje engleskog. Kakve su mi sanse za nalazenje bilo kakvog posla za pocetak?Odlucila sam se za London posto mislim da ima vise mogucnosti i posla....

Hi !
Ja bih da cujem sveze informacije ako neko moze da ih isporuci :) :p

Zasto svi kukaju bre na UK u poslednje vreme. Da li stvarno trese kriza ili je to neka serbianska fora.
Hteo sam da probam da nadjem neki praktikum (internship) ali me odvracaju kao ludi.
Pfff...

Back