Pozdrav, pa realno nije visoka ali je ok, prosek je oko 2.500 funti. Ovo za platu od 2000, ako je to posle poreza onda je to ok!?
Za troclanu porodicu ti treba ja mislim realno, napisacu ti za London jer za Brighton zaista ne znam, recimo 1400 za stan, 200 za racune, hrana recimo 150-200 i onda imas prevoz, sve zavisi da li putujes na posao, ako moras da putujes onda dodas jos nekih 100 za prevoz, plus racunaj da ako iznajmis stan moras unapred da das za jedan mesec, negde traze i vise u zavisnosti koliko planiras da ostanes. Ako samo ti radis onda nije bas sjajno za troclanu porodicu ali ako oboje radite onda moze da bude ok. O Tier 2 ne bih znao da ti kazem, nisam upucen u to ali imas sve na ukba verovatno do detalja, malo im je komplikovan sajt uvek kada otvoris ono sto te interesuje, imas i desno gore ili sa strane dodatne info, da li u pdf-u ili tako nesto. Mogu da ti kazem za settlement vizu da sam ja dobio relativno brzo, sve ukupno nedelju dana, od toga 2 radna dana, verovatno nisu zauzeti ovih dana jer kada sam zakazivao u World Bridge-u, u svakom danu je bilo dosta praznih termina sto govori da ne aplicira veliki broj ljudi, pa ti i zavrsi visa officer brzo, gledaj ako budes aplicirala da odes u WB krajem nedelje recimo u cetvrtak, i videces da ce brzo biti gotovo. I ta prolazna vremena sto pisu na sajtu nemaju nikakve veze, sve zavisi koliko je slucaj straight forward itd. Srecno