Srbi su...

Sam? :eek::eek:
Jedino ste 1999. bili sami, a rezultat se vidi.

A ko nam je to pomogao u Balkanskim ratovima?
Ko nam je pomogao u prvim godinama 1. sv. rata?
Ko nam je pomogao u prvim godinama 2. sv. rata? Da niste možda vi Hrvati došli da napravite Užičku republiku npr.????

A bar si priznao ovo za 1999., a rezultat je bio bolji nego što su se NATO agresori i takvi kao ti nadali...
Jeste da je NATO uspešno rušio bolnice, mostove i druge nepokretne objekte, ubijao civile, ali učinak na tenkovima i drugom tehnikom je bio katastrofalan što se može videti i iz toga koliko danas imamo vojne tehnike, a ništa nismo kupovali u međuvremenu...

Ili što bi rekli stari ljudi: "Ne budali Kraljevicu Marko! Ni mala deca vise ne veruju u takve nebuloze!"

ja jos nigdje, ni u jednoj drzavi, a proputovala i posjetila sam ih mnogo, nisam srela ljude koji "ne pljuju" po vlasti...cak i oni koji su ih birali, i oni koji ih iz bilo kakvih razloga hvale, uvijek imaju ono ali...po tome je Srbija kao i svaka druga zemlja na svijetu..
sad ili ja nisam razumijela temu, ili je poanta nesto drugo...

u potpunosti si razumela temu. i to je to. ja sam nekada putovao dosta, i sto ti kazes, normalno je da se svoja vlast kritikuje,ali kritikuje a ne.... ali mislim da se ovde, govorim konkretno o forumu, previse "pljuje" i upotrebljavaju teske reci. i ako ti ne mislis kao i ja onda se u ovome ne slazemo. i uopste nije bitno da dokazujemo jedan drugome ko je u pravu.

Нити већина форумаша мисли да нас остали свет не воли, нити ми морамо "љубити" нашу власт, да би нас због тога други поштовали.
ljubiti mozete ali ne morate, ali malo postovanja prema jednom predsedniku koji htela ti to ili ne, predstavlja srbiju ne bi bilo na odmet.
То што ви сви мислите (ако уопште мислите?! :mrgreen:), да су ваши властодршци најбољи и не критикујете их, не значи да вас други због тога поштују, већ значи да је код вас толико уврежен страх од ауторитета, што није никакво чудо, јел, због племенског устројсва вашег друштва.
kao sto rekoh, slavoniji, svaka vlast podleze kritici, cak i najbolja, ali mislim da treba imati malo postovanja i prema njoj ali i prema sebi.

Ово је сад упућено модераторима, с обизром да је оваква тема на овом подфоруму допуштена, претпостављам да ћете допустити исту такву, само обрнуту тему! :rtfm:

slican je predlog bio ranije. ne znam da li se realizovao.

:dontunderstand:
a kako to....volish ili ne volish jedan narod?
kavi razlozi treba da budu za jedno ili drugo

ps. mozesh voleti-ne voleti samo odredjenu osobu, a ceo jedan narod.......ili nekoga koga nisi upoznao..:dash:

verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim
.

ne civilizovani arnautu, govono siptarsko

"pravom" sam stavio jer mislim da vas, prvo ne mrzi, a drugo, mozda ne voli jedan manji deo, ali sigurno da nema nista protiv vecine gradjana srbije, tj. srba
a "svet" cisto da se ne bi prica rasplinula na "ne mrzi nas svet vec..."
par postova se svodi na to da vas "svet" ne mrzi. drago mi je, ali vas demantuju postovi da svi rade protiv srpskog naroda. bla bla... znate na sta mislim, nepravedno bombardovanje, pomoc onoj strani koja je protiv srbije, nelegalno priznanje... itd. itd.

@Pitanja za Adema:

Da li je bombardovanje bilo nepravedno?

I da li je priznanje bilo legalno?

@Pitanja za Adema:

Da li je bombardovanje bilo nepravedno?

I da li je priznanje bilo legalno?

sto se prvog tice, nikada ne bih mogao reci da je neko, bilo koje, bombardovanje opravdano. a glavni razlog je stradanje nevinih civila. uzmimo hirosimu, isti slucaj.
da li je priznanje bilo legalno?? ako zelis cuti "pravni"odgovor, moras sacekati jos koji dan, i strucnjaci ce dati svoj odgovor.
ako mene pitas, mislim da je to odlicno resenje za buducnost, ako ni zbog cega drugog, onda da se spreci neki novi moguci ekzodus i ovog naroda kao za vreme milosevica,a bogamii srpskog kao za vreme nato bombi.
kazu: bolje spreciti nego leciti

sto se prvog tice, nikada ne bih mogao reci da je neko, bilo koje, bombardovanje opravdano. a glavni razlog je stradanje nevinih civila. uzmimo hirosimu, isti slucaj.
da li je priznanje bilo legalno?? ako zelis cuti "pravni"odgovor, moras sacekati jos koji dan, i strucnjaci ce dati svoj odgovor.
ako mene pitas, mislim da je to odlicno resenje za buducnost, ako ni zbog cega drugog, onda da se spreci neki novi moguci ekzodus i ovog naroda kao za vreme milosevica,a bogamii srpskog kao za vreme nato bombi.

:mrgreen::mrgreen:kiseli osmeh

U cemu je onda problem sto Srbi smatraju to bombardovanje neopravdanim?
Btw,
da li smatras da je ono neopravdano samo zbog stradanja civila ili..?

Naravno da je bilo nelegalno, dovoljno znam o pravu da mi nikavi strucnjaci ne trebaju.
Sto se tvog misljenja tice,
kakvo je to resenje za buducnost? Da li je legalno otimanje tudje teritorije?
Navedi mi samo jedan dokaz da Albanci imaju pravo na Kosovo.

Албанац вам је бацио коску да је глођете...лепо.:mrgreen:

Ја заиста не знам шта ми то имамо да се расправљамо са екипом из екс-Југославије.
Ако су желели толико да немају ништа са нама,шта онда толико траже по нашим форумима и да нас убеђују да је бело црно,а дан у ствари ноћ?
Која је сврха међусобног убеђивања,кад нико неће променити своје мишљење,којој год страни припадао?
Зашто Срби покушавају бившу "браћу" да убеђују у своје гледиште,када је потпуно јасно да је огромна већина "браће" овде искључиво да би провоцирала,исмејавала и вређала?
Зашто бивша "Браћа" проводе толико времена на Српским форумима,кад никог неће убедити у своју причу,изузев мазохистичких Чедоида,а које не треба убеђивати ни у шта,јер они већ деле исте погледе са "браћом".

Наравно интернет Тролови живе за троловање,али то им је животни посао.
Зашто модератори то толеришу,је већ друга ствар.
Ако "браћи" Срби толико сметају и толико су зли,онда модератори треба да им учине услугу,и банују их са Српских форума,помажући како Србима тако и "браћи".

ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ma nema problema ademe. postovacu svakog ko je srbin.
al ovi o kojima ti pricas ni u trideseto koleno unazad nisu srbi.

Ја заиста не знам шта ми то имамо да се расправљамо са екипом из екс-Југославије.
Ако су желели толико да немају ништа са нама,шта онда толико траже по нашим форумима и да нас убеђују да је бело црно,а дан у ствари ноћ?
Која је сврха међусобног убеђивања,кад нико неће променити своје мишљење,којој год страни припадао?
Зашто Срби покушавају бившу "браћу" да убеђују у своје гледиште,када је потпуно јасно да је огромна већина "браће" овде искључиво да би провоцирала,исмејавала и вређала?
Зашто бивша "Браћа" проводе толико времена на Српским форумима,кад никог неће убедити у своју причу,изузев мазохистичких Чедоида,а које не треба убеђивати ни у шта,јер они већ деле исте погледе са "браћом".

Ако "браћи" Срби толико сметају и толико су зли,онда модератори треба да им учине услугу,и банују их са Српских форума,помажући како Србима тако и "браћи".

:worth::worth::worth::worth::worth:

Ja postujem svog vojvodu
seseljvog.jpg

:worth::worth::worth::worth::worth:

U cemu je onda problem sto Srbi smatraju to bombardovanje neopravdanim?
jedini razlog sto srbi smatraju bombardovanje apsolutno neopravdanim je sto ne znate sta se desavalo na kosovu. kada bi imali makar pribliznu predstavu o tome, mi ne bi vodili ove i slicne teme. moze se dodati i ono "subjektivno slepilo" koje je uobicajeno u vecini slucaja
Btw,
da li smatras da je ono neopravdano samo zbog stradanja civila ili..?

ili ... sta???
Naravno da je bilo nelegalno, dovoljno znam o pravu da mi nikavi strucnjaci ne trebaju.
Sto se tvog misljenja tice,
kakvo je to resenje za buducnost? Da li je legalno otimanje tudje teritorije?
Navedi mi samo jedan dokaz da Albanci imaju pravo na Kosovo.

ovo je vec mlacenje prazne slame

Ова тема ПРОВОЦИРА и није за овај пдф:rtfm::rtfm::rtfm:

.

Ова тема ПРОВОЦИРА и није за овај пдф:rtfm::rtfm::rtfm:

.

ovo nije odgovor. ne primecujem da li se slazes sa navedenim, a ti si jedan od razloga mog ovakvog razmisljanja. ti i tebi slicni.
malo me mrzi, ali bih mogao naci desetak postova samo kao primer sta sve govorite i pisete o vasoj vlasti. i da se razumemo to nisu kritike, to je dno

Gledaj ovako ademe...

Zar ne bi bolje rešenje bilo da se pregovara...
Vi nećete sa nama, O.K. ni mi više nismo željni Vas... ali...

Srbi su u BiH činili oko 40% stanovništva, a imali su u svom posedu (katastarski) oko 70% zemlje (tj. teriotorije)...
I pristali su prilikom pregovora u Dejtonu da dobiju 49% teritorije...

Zašto ti misliš da Srbi na KiM nemaju pravo na svoju zemlju, svoje manastire i na svoj deo puteva, pruga, mostova, fabrika, ako su to gradili zajedno sa Albancima tolike godine, a da ne pričam koliko je država Srbija ulagala u KiM sve ove godine???

Odgvoricu ti samo na ovo (doduse vidi se da je kod tebe indoktrinacija ucinila svoje).

Lepo te pitam - Navedi mi samo jedan razlog na osnovu kog Albanci imaju tzv
pravo na Kosmet.

Druga je stvar ako ne znas odn. ako ga nemaju.

jedan i najglavniji razlog je: pokusaj milosevica da ocisti kosovo od nas. ako ti treba neki jaci, mislim da ja nisam taj koji ti moze pomoci.

Back