ovde su primili neke "izbeglice" sa kosova jos za vreme i posle bombardovanja, dali im smestaj u blizini jedong supermarketa.
nije proslo par dana, olesili su supermarket, pukla bruka, par novina objavilo drugi nisu smeli jer se ne slaze uz sliku koju su sami naslikali, da su albanci zrtve i neki jadnici.
ljudi vas se klone gde god ste, il ste mafija al ona bez shlifa, brutalna i primitivna il sitni shaneri.
ove vashe zene i deca, pa to je jadno sta im se radi, cak i u inostranstvu a kamoli na kosovu. iza onih zidina imao sam prilike da vidim kakva je situacija, bio sam u krazu skinute cerade, tocak visok, kamion ko planina velik i sve se lepo vidi.
deca bosa ili u razdrndanim charapama po blatu se valjaju, zene cim nas vidle, pobegose u neku rupu, muski onako strokavi crnih budjavih nokata sede i bleje, sve u svemu 50 njih ko da su u nekom dokumentarnom filmu o varvarima sa pocetka velike seobe naroda.
i da, sve smrdi na kanalizaciju.
ko to moze da voli reci ti meni?
mislis da su ameri dosli da vas spasavaju jer ste neka civilizacija? mislite da ste sad nezavisni?
niste ni jedno ni drugo.