Srbi su...

Bravo za topik pun pogodak,:ok:

malo je ostalo od nekadasnjih sky people`s :think:

А је л' ти знаш да склопиш МАКАР ЈЕДНУ ПРОСТОПРОШИРЕНУ РЕЧЕНИЦУ!? :think::think::think:
Две би већ био огроман интелектуални напор,
а тек једна СЛОЖЕНА реченица !!! :sad2::sad2::sad2:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Poslednja izmena:
verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim

Pretpostavljam da Agima Čekua bivšeg oficira JNA i komunistu, pa potom oficira HV i fašistu i ustašu, a na kraju oficira UČK ili OVK i teškog mudžahedina vole svi diljem sveta....

Isto tako mislim da su svi oduševljeni kada sednu za neki pregovarački ili drugi sto sa Hašimom Tačijem zvani "Zmija"...

O tome da vam je narodni i nacionalni heroj terorista i mudžahedin Adem Jašari, ne treba ni da pričam...

Zato mislim da si promašio temu...

A Srbe uglavnom ne vole jer su svojeglavi, tvrdoglavi i nepokorni...
I ne vole da budu podguzne muve...
Valjda zato...

ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana

Само олош поштује вас. На западу сте горе омрзнути од срба. Трафикинг и дрога, у томе сте шампиони.

Pa kako taj o nama mi jos bolje o njemu.

Ademe,
imam pitanje za tebe

- Zasto si pravom i svet stavio pod znake navoda?

Bolje i da ih kritikujemo nego da ih hvalimo kao sto neki narodi rade iako je skoro ceo njihov
polit. vrh sacinjen od zlocinaca.

"pravom" sam stavio jer mislim da vas, prvo ne mrzi, a drugo, mozda ne voli jedan manji deo, ali sigurno da nema nista protiv vecine gradjana srbije, tj. srba
a "svet" cisto da se ne bi prica rasplinula na "ne mrzi nas svet vec..."
par postova se svodi na to da vas "svet" ne mrzi. drago mi je, ali vas demantuju postovi da svi rade protiv srpskog naroda. bla bla... znate na sta mislim, nepravedno bombardovanje, pomoc onoj strani koja je protiv srbije, nelegalno priznanje... itd. itd.

Odlican predlog :ok:
Ja mislim da bi takva tema trebalo da se otvori>
Kad moze Srbi su..moze i Shiptari su..

sto da ne. neka se otvori. ali neka bude malo i dokaza na osnovu cega mislite da kosovari toliko mrze politicare kosova, kao sto to ovde radi dobar deo forumasa. svaka druga treca temaje pljuvanje na vrh srbije. a to je i poenta moje teme. zasto breeee
У европи је од свих племена остало само једно албанско ! и то племе у буквалном смислу са племенским старешинама и примитивним обичајима.

ne kazem da gresis, ima u tome istine, ali kada bi ovaj post bio napisan malo ranije. danas toga ima, ali sve manje i manje.

:hahaha: Koga da poštujem predsednika i politički vrh :hahaha: i kakve to veze ima sa poštovanjem srpskog naroda u svetu i da ne širim priču dalje jer očigledno je da si postavio temu kao provokaciju.

obicno ne odgovaram "novim" forumasima. ali mislim da si postavio dobro pitanje. svet postuje srbiju onoliko koliko su uspesni politicari srbije. ako ne gresim. i mislim da u zadnje vreme neki [narocito tadic] politicari postizu uspehe na politickom planu, i da svet polako stvara drugaciju sliku o srbima. ali zato je ovde sve po starom. zaista se cudim kada procitam neke postove pune mrznje prema politickom vrhu srbije. ponekad pomislim da ovi koji za sebe tvrde da su srbi, da jednostavno lazu.

ovim zlonamernim postovima ste pokazali da ne mislite da Vas ceo svet mrzi, nego da vi mrzite sve...:bye:

ovaj mali bačje grand zvezda :roll: bice prijavljen, ako predje liniju na kojoj trenutno stoji.

to vazi i za ovu štrokavicu sto se ne kupa a hoce da smuva Dragosha.:mrgreen:

znam da ti ne cinim uslugu, ali je ovo ustvari poenta teme

Pretpostavljam da Agima Čekua bivšeg oficira JNA i komunistu, pa potom oficira HV i fašistu i ustašu, a na kraju oficira UČK ili OVK i teškog mudžahedina vole svi diljem sveta....

Isto tako mislim da su svi oduševljeni kada sednu za neki pregovarački ili drugi sto sa Hašimom Tačijem zvani "Zmija"...

O tome da vam je narodni i nacionalni heroj terorista i mudžahedin Adem Jašari, ne treba ni da pričam...

Zato mislim da si promašio temu...

A Srbe uglavnom ne vole jer su svojeglavi, tvrdoglavi i nepokorni...
I ne vole da budu podguzne muve...
Valjda zato...

mislim da si ti promasio temu. ovde se ne govori o ovima koje ti spominjes.
cak ni za boldovano nisi u pravu. cisto "laskanje" samom sebi.
sumnjam da i sam verujes da su srbi jedini narod u evropi, a i sire, koji su nepokorni, svojeglavi, ponosni, nepodmitljivi kada je nacionalni interes u pitanju

je li bre ademe imash li ti neka posla u zhivotu?

obicno ne odgovaram "novim" forumasima. ali mislim da si postavio dobro pitanje. svet postuje srbiju onoliko koliko su uspesni politicari srbije. ako ne gresim. i mislim da u zadnje vreme neki [narocito tadic] politicari postizu uspehe na politickom planu, i da svet polako stvara drugaciju sliku o srbima. ali zato je ovde sve po starom. zaista se cudim kada procitam neke postove pune mrznje prema politickom vrhu srbije. ponekad pomislim da ovi koji za sebe tvrde da su srbi, da jednostavno lazu.

znam da ti ne cinim uslugu, ali je ovo ustvari poenta teme

Šta je vrhunac teme ?

To što me ova naziva štrokavicom ili što se ti slažeš da smo mi Srbi štrokavci ?

Sada ste stvarno oboje preterali i prijavljujem vas jer jedno je zezati se , a sasvim nešto drugo otvoreno VREĐATI kako mene lično tako i celu naciju što upravo činite oboje
.

Šta je vrhunac teme ?

To što me ova naziva štrokavicom ili što se ti slažeš da smo mi Srbi štrokavci ?

Sada ste stvarno oboje preterali i prijavljujem vas jer jedno je zezati se , a sasvim nešto drugo otvoreno VREĐATI kako mene lično tako i celu naciju što upravo činite oboje
.

o cemu ti pricas, ti stvarno imas ozbiljan problem sa Dragoshevom temom, :mrgreen:

jer si i na ovoj prva pocela da pises da je moj posao cetka i solja, folirantkinjo jedna, nemoj da se zajebavas sa ljudima ako ne mozes da podneses ono sta ti neko uzvrati...

koju ja naciju vredjam, da vidimo tu recenicu gde ja vredjam Srbe, bezobrazluk nevidjeni, da tako izvrces tudje reci....jer je tebi neko licno uzvratio uvredu...
sevaj i ne obracaj mi se vise....leci komplekse negde drugde....

i patis od manije velicine, jer on tebe nije ni citirao, a ja nisam napisala ko je strokavica, vidis kako mudro cuti i ne javlja se ovaj mali sto ga satro vole grand zvezde,:roll:da se ne bi blamirao jer svi znaju da je samo palisa:mrgreen:

ali ljudi sami i ako ih nije niko nista pitao otkrivaju o sebi ono sto bi trebalo da kriju ili promene...

Poslednja izmena:
Šta je vrhunac teme ?

.

penta teme je boldovan deo.
a dodatak u kome razmenjujete komplimente, nisam niti razmatrao. ipak je to vasa licna prepiska. znaci koje koga kako nazivao, mislim da nema veze sa temom. i sigurno to ne bih komentarisao na ovakvoj temi.

ПА где си ти Адема?
Ја ти послао писамце а ти не одговараш. Имам осећај да ти се не свиђам.
А можда ниси прочитао моју поруку, па ево да ти је поновим а и линк ћу да поставим

http://forum.krstarica.com/threads/297928&page=5
А за сваки случај ево ти га текст поново
:heart::heart::heart:Адеме.
Морам да ти признам нешто.
Много си ми леп на овој слици. Баш прави тип који мени одговара. Ко би рекао да ниси женско.
Мани се Србије, него гледај да искористимо овај нови закон против дискриминације. Могу свашта да те научим.:heart::heart::heart:

Нити већина форумаша мисли да нас остали свет не воли, нити ми морамо "љубити" нашу власт, да би нас због тога други поштовали.

То што ви сви мислите (ако уопште мислите?! :mrgreen:), да су ваши властодршци најбољи и не критикујете их, не значи да вас други због тога поштују, већ значи да је код вас толико уврежен страх од ауторитета, што није никакво чудо, јел, због племенског устројсва вашег друштва.

Ово је сад упућено модераторима, с обизром да је оваква тема на овом подфоруму допуштена, претпостављам да ћете допустити исту такву, само обрнуту тему! :rtfm:

ovde su primili neke "izbeglice" sa kosova jos za vreme i posle bombardovanja, dali im smestaj u blizini jedong supermarketa.
nije proslo par dana, olesili su supermarket, pukla bruka, par novina objavilo drugi nisu smeli jer se ne slaze uz sliku koju su sami naslikali, da su albanci zrtve i neki jadnici.

ljudi vas se klone gde god ste, il ste mafija al ona bez shlifa, brutalna i primitivna il sitni shaneri.
ove vashe zene i deca, pa to je jadno sta im se radi, cak i u inostranstvu a kamoli na kosovu. iza onih zidina imao sam prilike da vidim kakva je situacija, bio sam u krazu skinute cerade, tocak visok, kamion ko planina velik i sve se lepo vidi.

deca bosa ili u razdrndanim charapama po blatu se valjaju, zene cim nas vidle, pobegose u neku rupu, muski onako strokavi crnih budjavih nokata sede i bleje, sve u svemu 50 njih ko da su u nekom dokumentarnom filmu o varvarima sa pocetka velike seobe naroda.
i da, sve smrdi na kanalizaciju.

ko to moze da voli reci ti meni?
mislis da su ameri dosli da vas spasavaju jer ste neka civilizacija? mislite da ste sad nezavisni?

niste ni jedno ni drugo.

ovde je na sva pitanja odgovoreno
chitaj bademe i pronadji se

ja jos nigdje, ni u jednoj drzavi, a proputovala i posjetila sam ih mnogo, nisam srela ljude koji "ne pljuju" po vlasti...cak i oni koji su ih birali, i oni koji ih iz bilo kakvih razloga hvale, uvijek imaju ono ali...po tome je Srbija kao i svaka druga zemlja na svijetu..
sad ili ja nisam razumijela temu, ili je poanta nesto drugo...

poenta je da je shiptaru tadic jako jako dobar i mnogo ga boli shto se vecina po 4umu sprda sa slepcem
u tome je na istoj ravni sa najodanijim zesovcima
poznajuci shiptarski pediigre to podosta govori o poshtovaocima lika&dela presvetog bote lol

mislim da si ti promasio temu. ovde se ne govori o ovima koje ti spominjes.
cak ni za boldovano nisi u pravu. cisto "laskanje" samom sebi.
sumnjam da i sam verujes da su srbi jedini narod u evropi, a i sire, koji su nepokorni, svojeglavi, ponosni, nepodmitljivi kada je nacionalni interes u pitanju

Pa navedi mi jedan koji se sam upustio u borbu protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja u:

- Pre prvog svetskog rata u nekoliko navrata protiv moćne Otomanske imperije
- Prvom svetskom ratu protiv moćne Austro-ugarske Monarhije
- Drugom svetskom ratu protiv moćne nacističke Nemačke i njenih poltrona
- 1999-te protiv moćnog NATO pakta

Da nisi tu mislio možda na svoje OVK teroriste što su imali kopnenu vojsku dok su im NATO avijcacija bili vazduhoplovstvo???

Pa navedi mi jedan koji se sam upustio u borbu protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja u:

- Pre prvog svetskog rata u nekoliko navrata protiv moćne Otomanske imperije
- Prvom svetskom ratu protiv moćne Austro-ugarske Monarhije
- Drugom svetskom ratu protiv moćne nacističke Nemačke i njenih poltrona
- 1999-te protiv moćnog NATO pakta

Da nisi tu mislio možda na svoje OVK teroriste što su imali kopnenu vojsku dok su im NATO avijcacija bili vazduhoplovstvo???

Sam? :eek::eek:
Jedino ste 1999. bili sami, a rezultat se vidi.

Back