al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.032
Hvala na pitanju , odlicno
, dolazim sebi od praznovanja i spremam se za nove radne pobede . 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ba da provjerim?
Hajd' nađi socijalnu doktrinu?
Jesi li čitao Studeničku deklaraciju?
Predlog Načertanija za XXI vek?
Jesi li čuo za Đurđevdansko pismo Haralampiju?
Ko je rekao o dobu Nemanjića - "tada je sve sveto i čestito bilo i milom Bogu pristupačno"?
I daj ba nemoj me zebvt, nego ako hoćeš diskutovati, onda diskutuj.
Šta puno?
Neka ukuca u gugletu i neka nađe!
Ili to ili neka se ne qurči!
Inače bundy jesi li ti meni dobar?
Reefer - moram da idem, odgovoriću ti večeras, ako Bog da zdravlja![]()
Izgradnja crkava i obnavljanje manastira znak da se vraćamo veri: Patrijarh Irinej
nego da li ste platili porez na zemlju, legalizaciju objekata.......................... i ostale pizdarije koje i mi placamo
A da li si sebi postavio drugo pitanje: da li je država vratila crkvi ono što joj je oduzela? A mnogo je oduzela.
A kako je crkva došla do te imovine?![]()
Skup klinaca, a autor deklaracije Atanasije Jeftić ... aferim vracarac.П.С.
Помињеш студеничку декларацију...лепо.Али какве везе има скуп клинаца са црквеним ставовима?
То ниси објаснио али се зато радо фрљаш разним помпезним називима?
а сада кажи када је та декларација постала део догме и учења СПЦ?
И опет ти кажем крајње добронамермно, провери чиме се ова тема бави пре него што почнеш да лупеташ...........није тешко.
Pošto si preskočila odgovore na neka konkretna pitanja, hajde da nastavimo. Možda uspeš da se snađeš u sledećem. Zašto ti i još neki na ovoj temi positovećujete veru sa pomodarstvom? Pomodarstvo je gledati Farmu, pa je ja ne gledam, a jesam deo ovog društva.Pomodarstvo je i sedeti u kafićima u Strahinića Bana, pa ja ne sedim. Ali ne idem na forume da vređam one koji gledaju farmu i sede u kafićima te ulice. To je njihvo problem. Zašto tebe, kao nekoga ko se izjašnjava kao ateista, provocira nečije pomodarstvo i zašto ga izjednačavaš sa verom? Zar to ne bi trebalo više da smeta meni, kao nekome ko jeste u grupi onih koji poštuju našu veru i crkvu? Ja gledam svoja posla, znam šta radim i kako radim, a oni koji se samo deklarišu kao vernici, a to nisu, neka odgvaraju za svoja dela. Na isti način kao što kolege koje pripadaju SIPC ne trebaju da govre koje je "pravoslavlje" ispravno, već da su svesni da će i oni i oni drugi jednog dana morati da objasne zašto su radili to što su radili. U redu je oglasiti se i reći svoj stav, ali automatski negirati one druge... pa i nije baš tolerantno.
Srbija jeste poročnija neko ikad ranije, ali zar su za to zaslužni vernici? kako, pa zar ne tvrdite kako vernika nema, da su to mahom sve pomodari? Da je više vernika, bilo bi manje poroka, zato i treba crkva da pojača edukaciju naroda. A onda da svako, tako edukovan, odliči sam svojom voljom šta želi. Izbor imamo.