Srbi sa Kosova krenuli peške na Vučićev skup u Beogradu (VIDEO)

Pa vučić može da natera oko tri hiljade što srba što cigana koji su na socijali i još jedno 10 hiljada koji su u radnom odnosu.Znači kukate od deset hiljada Srba sa Kosova.
pa dodaj na to dijasporu, pa dodaj dodikovu bagru malo li je....
DOk se god ne ukine glasačko pravo za ima i previše onih koji nama ovde kroje sudbinu
Jel po tebi normalno da nam cigani i socijala zarad sendviča kroje sudbinu

Strašno.
Žrtve su aparthejda kosovskih vlasti. Jedva da glas dižu.

Zato su spremni da daju podršku tiraninu koji je zajedno sa kosovskim vlastima kreirao aparthejd u kome žive.
Ne samo podršku, već direktno prkose većinskoj Srbiji koja ih želi osloboditi i protestuje zbog svega onoga što Vučić čini sa Kosovom.

Tragedija, majke mi.

Пешачили до буса
1743937246489.png

Strašno.
Žrtve su aparthejda kosovskih vlasti. Jedva da glas dižu.

Zato su spremni da daju podršku tiraninu koji je zajedno sa kosovskim vlastima kreirao aparthejd u kome žive.
Ne samo podršku, već direktno prkose većinskoj Srbiji koja ih želi osloboditi i protestuje zbog svega onoga što Vučić čini sa Kosovom.

Tragedija, majke mi.
Ма каква трагедија, користе финансијске алтернативе. За тих пар дана зарадиће пар плата.
Плаћао Курти, плаћао Вучић, паре су неутралне, иду код оних који их желе.

Ма каква трагедија, користе финансијске алтернативе. За тих пар дана зарадиће пар плата.
Плаћао Курти, плаћао Вучић, паре су неутралне, иду код оних који их желе.
Tragedija, tragedija druže. Srbe sa Kosova u kontinuitetu komunisti koriste kao taoce da bi oni i dalje nastavili sa svojim vladanjem Srbijom.
Pritom su Srbi sa Kosova njihove najveće žrtve.
Ne mari.
Oni su i dalje njihovi najlojalniji oslonac.
Jesu i Srbi i preko Drine, ali ne u tolikoj meri i njihova podrška komunistima je dosta složenije. Iako je i tu reč i materijalnom momentu i na kraju istom principu.
Komunisti spale srpska ognjišta, onda izbeglu i pogorelu nejač, sirotinju, ucenjuju ne bi li im dali podršku.

Tragedija, tragedija druže. Srbe sa Kosova u kontinuitetu komunisti koriste kao taoce da bi oni i dalje nastavili sa svojim vladanjem Srbijom.
Pritom su Srbi sa Kosova njihove najveće žrtve.
Ne mari.
Oni su i dalje njihovi najlojalniji oslonac.
Jesu i Srbi i preko Drine, ali ne u tolikoj meri i njihova podrška komunistima je dosta složenije. Iako je i tu reč i materijalnom momentu i na kraju istom principu.
Komunisti spale srpska ognjišta, onda izbeglu i pogorelu nejač, sirotinju, ucenjuju ne bi li im dali podršku.
Рат доноси мржњу, а избеглице долазе са том мржњом коју више не могу да сеју по непријатељима, него посипају по нама, тако што гласају за оне који желе зло овом народу. Не кажем да су сви такви, али један део.
Они рецимо подржавају Вучића, али га и пљују што је кукавица, што не сме да ломи кости студентима, да убија, хапси.
То је она српска комуњарска, ако је мени цркла крава, да свим Србима цркне такође, како би сви били једнаки.

Знам неке Крајишнике који кажу да је Слоба издајник, само зато што је издао Крајину, а да они наводно никада нису били за њега. Данас у Србији је нормално бити неморалан и лагати, јер то се учи од политичара. Ја им само кажем, ок али лажи само када имаш финансијске користе од изречене лажи, шта имаш од тога што си мене сада слагао. Ништа апсолутно.

И морамо да научимо да није срамота променити мишљење, већ да је то знак да ти мозак ради. На крају крајева, како политичари могу, а ти који си нико и ништа, ти као не можеш.

Meni nije normalna samo jedna stvar.A to je što mu je Srbija dozvolila da dođe do ove faze u tiraniji.
Па добро, није само Србија крива, већ и ЕУ пре свих (због својих економских интереса), али и Путин који толерише Вучићеве антируске испаде. Није довољно да само Захарова га назива кур%ом, мора то да се јаче пумпа.

Међутим, та иста ЕУ му је и везала руке, а порука је следећа ''можеш да спроводиш контролисану тиранију, дакле кради све што стигнеш, али немој да шаљеш војску на грађане, да убијаш и хапсиш и да у сред Европе нас бламираш, да морамо да те скинемо, ми који смо те и поставили, а такође, ако почнеш да губиш власт, ми преговарамо са новом влашћу''.
Тако ти је то када си марионета, мораш да одржаваш тај привид демократије, а то је оно што те угрожава, јер увек је боље да будеш диктатор у потпуности.

a na prvoj ide skandalozan spot o nasilju koje sprovode studenti na ulicama,
u montiranim snimcima,
gde se pozivaju gradjani, domaćini i porodice da izadju na ulice i sačuvaju Srbiju.
dakle ako ne valja vlast, pronenićemo narodd.
Хистерија и лудило као у периоду од краја бомбардовања до Петог Октобра

Back