Koliko je koštao Vučićev skup u Beogradu: "Sigurno desetine miliona evra...o trošku građana"

Проблем страних амбасада решиће се онда када овај оде са власти јер су њега исте и поставиле.
Увек решаваш узрок а не последице.

Pa vidiš da su uzrok strane ambasade i Makron koji se pola sata
ljubi sa Vučićem.
Ti možeš samo mene da zabavljaš svojim glupostima kad sam raspoložen
da obratim pažnju na tebe.

ljubi sa Vučićem.
Ако би мало размислио схватио би шта сам написао. потпуно си промашио суштину.
Гордост и надменост је ваша особина и зна се још чија.

Немаш ти више било шта да објашњаваш.
Ти и твоји саплеменици:
-Моште само да пакујете Ћебе јер ће Каиш да вам узму чим уђете у прдекану-.

Malo je verovatno da ćeš ti i tvoji saplemenici (Kurti, Bošnje, Hrvati....)
ugroziti moje saplemenike Srbe.

ljubi sa Vučićem.
Не љуби се твој вучић са макроном ни због тајних Одаја,ни Рафала...
него због ОСКАР АПЛИКАЦИЈА које доказују да ти вучић осведочени члан мафије.
Знаш.
Ако ниси знао ,сад си нешто сазнао :)

Не љуби се твој вучић са макроном ни због тајних Одаја,ни Рафала...
него због ОСКАР АПЛИКАЦИЈА које доказују да ти вучић осведочени члан мафије.
Знаш.
Ако ниси знао ,сад си нешто сазнао :)

Sa svojim saznanjima pravo kod Zage Dolovac a ne na blokadu GSP.

14 пуних Година Ви држите ту Загорку..и ти ћеш неком нешто да причаш?
Зашто је држите,чувате?

Zato što je naše sudstvo nezavisno, nezavisnije od američkog, država u državi,
niko im ništa ne može.
To su nam tako zapadni 'prijatelji' kreirali.

Zato što je naše sudstvo nezavisno, nezavisnije od američkog, država u državi,
niko im ništa ne može.
To su nam tako zapadni 'prijatelji' kreirali.
немој да лажеш.
Ви чувате Загорку да НЕ БИ ОДАЛА ваше прикривене Радње са ђиласом и Динкићем и осталом жутим номенклатуром.
Зато сте дошли на Власт,паре се поделе,рука руку МИЈЕ..И СВИ заДОВОЉНИ..
ЛАЖОВЕ!

I onda država mora da čisti za njima.

Tu bi mogli izuzetno mnogo stvari da nauče od studenata i da pođu njihovim putem, zato što je takvo ponašanje krajnje odvratno. Studenti sve uredno čiste za sobom posle takvih skupova.
Stvarno? Sve pociste...kao...zgradu RTS-a na primer? Koju su ofarbali u crveno, i celu iskrabali i iscrtali grafitima? Gde su unistili mnoge stvari unutra? Hoce li studenti platiti da se zgrada prefarba i da se uklone njihovi grafiti? Ili ce RTS i drzava to platiti? Ali ne....ma kakvi, ponasanje studenata je civilizovano.....
Sve sama lepota, divota, krasota, dobrota....da citiram Alterove narcisoidne hvalospeve i epove o studentima.....

Stvarno? Sve pociste...kao...zgradu RTS-a na primer? Koju su ofarbali u crveno, i celu iskrabali i iscrtali grafitima? Gde su unistili mnoge stvari unutra? Hoce li studenti platiti da se zgrada prefarba i da se uklone njihovi grafiti? Ili ce RTS i drzava to platiti? Ali ne....ma kakvi, ponasanje studenata je civilizovano.....
Sve sama lepota, divota, krasota, dobrota....da citiram Alterove narcisoidne hvalospeve i epove o studentima.....

Pa pogledaj kako je izgledao centar Niša posle protesta..ili Kragujevca, itd.

Sve se počisti.

A s druge strane za ove koje kamionima dovlači predsednik, samo svinjac ostavljaju bukvalno na svakom mestu. Na tome smeća, ljudi bacaju na sred ulice folije, limenke od piva, itd...

Nisam siguran da razumem pokušaj povlačenja neke paralele sa grafitima. Ako si hteo da kažeš da je ogromna količina razbacivanja smeća koje naprednjaci sistematski rade neka politička poruka koju žele da pošalju celoj Srbiji, onda sam te razumeo. U smislu, ako si želeo da kažeš da je za njega i njegove pristalice Srbija jedna deponija po kojoj se slobodno može vršiti nužda i u kojoj ne postoji nikakvog mara za zemlju. U tom slučaju bi mi paralela bila jasna, ali bi bilo neuporedivo, zato što tone i tone smeća koje naprednjaci ostavljaju za sobom svakako svakako ugrožava životnu sredinu i normalan saobraćaj, dok to sa grafitima nije slučaj. A nije uporedivo čak ni sa aspekta koliko uklanjanje tih grafita košta državu. To je kao da mi kažeš "dobro, vojni budžet Republike Srbije je toliki i toliki, ali koliko košta jedna rolna toalet papira"? Neuporedivo, doslovno; komično, da ne kažem.

Poslednja izmena:

Јес ти то љубоморан? :per:

Tako procenjuju sagovornici Danasa
Veoma zanimljivo. Postavljac teme je preneo originalni tekst sa 021, ali je iz nekog razloga izostavio ovaj deo iz originalnog 021 teksta:...."Poslanik i potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić kaže za Danas...." I to je promenio sa "sagovornici Danasa"...?????
Slucajno....? Neeeee....@kapetanmark je namerno izostavio detalj ko je pravi izvor ovih idiotarija koje je preneo 021....
Postoje dva razloga zasto je izostavljeno da je opozicioni SSP izneo ove gluposti. Prvo, SSP laze kao i uvek. Drugo, Nikezic i SSP nemaju, niti su pruzili i najmanji dokaz za sve ovo sto tvrde. Prema tome, nista novo ovde da se vidi. Samo jos jedna gomila lazi u licnoj obradi i prezentaciji lokalnog forumasa.... Ipak, ima jedna veoma pozitivna stvar u ovom lazljivom tekstu sa 021.... A to je da barem Tepicka nije izasla pred kamere da mase parcetom papira kao dokazom...

Zanimljivo kako izracunati koliko je kostao , a sta znaci ovo 12000 po coveku....?
Ja konkretno znam za neke ljude iz NS koji su otisli za 5000 dinara a bilo ih je 36 na spisku.
To su moje kolege u nekom poslu a kojim se bavim povremeno.
E sad to ide preko firme koja ih je zvala a koja se ugradila a obicno to bude dinar na dinar tako da 10000 po glavi je verovatno cifra a firma koja je zvala je uzela pola.
Jos sam iznapusavao ovog jednog sto je izao da podrzi ovu vlast a on ce da nije isao nikog da podrzi nego zbog para i ja sam mu rekao da ni za 300€ ne bih isao a on kao trebaju mu pare.Mnogo ce mu u zivotu pomoci tih 5000 sa kojima moze da ode u jedan pazar za hranu koja ce mu trajati nedelju dana.
E pa tako su ocigledno trebali svim tim ucesnicima koji su halapljivo grabili pljeskavice i sokove kao sto se i vidi na snimcima jer su jad i beda a bas kao takvi su podobni jer ce svuda ici za pare.
Ja sam napisao ko zna koliko puta da je spas Srbije u busenju guma na tim autobusima.
Kad dodje vreme za povratak marve a ono ne mogu autobusi da idu pa ce marva morati da spava u autobusima a ko zna kad ce doci na red ti autobusi da im se zamene gume pa ce marva mozda ostati jos koji dan. Sledeci put kad ih budu zvali nece hteti da idu da im se ne bi ponovilo.
Ciganka na pijaci u NS prica kako je bilo mase i da je sledeci skup u Nisu al da ne zna koliko ce para tamo dobiti.
Sve u svemu sva svita koja je dosla je dosla zbog para. Ne verujem da bi okupio vise od par hiljada zaludjenika (ako bi ih i toliko bilo) bez para a ovi sto piskaraju o izborima su retardi na kvadrat jer izbori isto ovako funkcionisu i placa se narod da se glasa za njih plus sve ostale namestaljke. Pa zar to niste videli kroz sve ove godine ili se pravite coravi?

Veoma zanimljivo. Postavljac teme je preneo originalni tekst sa 021, ali je iz nekog razloga izostavio ovaj deo iz originalnog 021 teksta:...."Poslanik i potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić kaže za Danas...." I to je promenio sa "sagovornici Danasa"...?????
Slucajno....? Neeeee....@kapetanmark je namerno izostavio detalj ko je pravi izvor ovih idiotarija koje je preneo 021....
Postoje dva razloga zasto je izostavljeno da je opozicioni SSP izneo ove gluposti. Prvo, SSP laze kao i uvek. Drugo, Nikezic i SSP nemaju, niti su pruzili i najmanji dokaz za sve ovo sto tvrde. Prema tome, nista novo ovde da se vidi. Samo jos jedna gomila lazi u licnoj obradi i prezentaciji lokalnog forumasa.... Ipak, ima jedna veoma pozitivna stvar u ovom lazljivom tekstu sa 021.... A to je da barem Tepicka nije izasla pred kamere da mase parcetom papira kao dokazom...
Jadna majko

Text i naslov za lakovjerne.
A izvor vijesti sasvim adekvatan tome.
Za odbranu legalne vlasti i države od nasilničkih, protiv zakonskih i protiv ustavnih blokada i terora nad običnim gradjanima Srbije to je sasvim opravdano i razumljivo.
Jedini zakonski i regularni način za promjenu vlasti u bilo kojoj državi su izbori.
Sve drugo od toga je put u bezvlašće i anarhiju.
Kradja glasova na izborima, podmicivanje, ucjene i zarobljeni mediji su takodjer bezvlasce i kriminal?

ljubi sa Vučićem.
Ljubi se i grli sa Makronom i Srederom, onima koji nedavno progurase Srebrenicku "genocid" u UN-jama. To ti je Srbin, nema sta?

Back