Srbi praštaju,ali ne zaboravljaju...So...Welcome Biden!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grunf1942

Domaćin
Poruka
3.333
Za sve moje istomišljenike koji će DžoSefu pokazati da smo mi miroljubiv narod,i na lep način mu pokazati da bombardovanje nije bio dobar cilj.Hajde da sebe prikažemo u najlepšem svetlu i da ovaj džihadista Artemije pusti Džoija!

Bajden i Srbi...Novi friendovi!

Ovo nam je prilika da Bajden postane naš lobista,pošto nas Albanci deru 85-15 sa lobiranjem...Ma i više!

Great Albania ima protektorat po imenu Kosovo od 1999.godine.
Great Albania trenutno osvaja Former Džugoslav Ripablik of Makedonia,što je počelo još ih ha haj...

Za sve moje istomišljenike koji će DžoSefu pokazati da smo mi miroljubiv narod,i na lep način mu pokazati da bombardovanje nije bio dobar cilj.Hajde da sebe prikažemo u najlepšem svetlu i da ovaj džihadista Artemije pusti Džoija!

Bajden i Srbi...Novi friendovi!

Ovo nam je prilika da Bajden postane naš lobista,pošto nas Albanci deru 85-15 sa lobiranjem...Ma i više!

Great Albania ima protektorat po imenu Kosovo od 1999.godine.
Great Albania trenutno osvaja Former Džugoslav Ripablik of Makedonia,što je počelo još ih ha haj...

naivno je verovati da amerikanci podrzavaju albance zato sto ih ovi placaju . amerikanci podrzavaju albance zato sto je to njihov interes . albanci su instrument u rukama amerike a ne obratno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back