Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.144
Isus nije "prodavao" nikakvu filozofiju, On je bio Bozji sin, tj. Gospod sam.1) Mislim da smo se imali dovoljno vremena i prilika suočiti sa iastorijom, greškama itd..
2) Šugoslavija je bila osuđena na propast.. Hrvati su HILJaDU godinu sanjali svoju državu....
3) Nikakvo državno uređenje ne bi spasilo šugoslaviju!!!
4) U principu, i Isus i Marksisti su prodavali sličnu filozofiju! Ali su boljševičke zločinske svinje bile nesposobne da to uklope u svoju filozofiju.,... Mislim ono: Ja Staljin , Tito.... nema šanse da smo na Zemlji isti, Bogom dani božji zastupnici kao i popovi!!?=??![]()
A ti kakav si to antikomunista kad svestenike nazivas popovima, ocigledno posprdno? Nisi za "bravara" nisi za "popove", pa za koga si? Neceg treceg u Srbiji nije bilo, komunizam je bio nasuprot kralju, crkvi i svestenicima.
Pa kakva te "reorganizacija" da bude? Neces religiju kao osnovu udruzivanja, neces komunizam (kao da je neko spomenuo to kao opciju..?), kapitalizam vec uveliko vlada, jesi li siguran da uopste zelis promenu?Nisam ni ja zadovoljan kako su stvari u svijetu niti zagovaram bilo koju trenutno postojeću opciju. Ja imam neke svoje ideje o kojima pišem. Treba novo, kompletna reorganizacija čovječanstva i međuljudskih odnosa. Ja se ne bi vraćao u prošlost.
A sad, šta je kome nemoral....... ako misliš na seksualna pitanja, tu ne možemo drugima određivati ništa. To je intima. Privatnost. Tu mora biti sloboda. Ja da se bavim ko sa kim ide u krevet... ne bi.
Pa ne bi baš komunizam. Komunizam je gušio individualce a i ako bi trebali resurse pravedno podjeliti, nakon podjele volim privatno vlasništvo, ne volim da je sve društveno. Vidiš, izbacili bi me iz partije, pošto je društveno vlasništvo jedan od temelja te politike
Ali imali su dobar odnos prema znanosti i religiji. Znam da se nećeš složiti u vezi njihovog odnosa prema religiji ali ja se dobrim djelom slažem. Mada nisam sljedbenik niti jedne partije, ja bi kad bi bio u politici imao bi svoju partiju i idelogiju.
P.S. Naravno da ne mislim na nemoral u pogledu seksualnih pitanja (ili ne samo), nego pre svega na nemoral - korupciju u politici, vladama zemalja, nemoralnih zakona i sve sto uz to ide kako bi se "zacario" globalizam i cionizam, kao suprotnost naciji i hriscanstvu, i kao zacarenje antihrista u svemu.