SRBI: Pogledaj dom svoj anđele! Živela Kraljevina Srbija!

1) Mislim da smo se imali dovoljno vremena i prilika suočiti sa iastorijom, greškama itd..
2) Šugoslavija je bila osuđena na propast.. Hrvati su HILJaDU godinu sanjali svoju državu....
3) Nikakvo državno uređenje ne bi spasilo šugoslaviju!!!
4) U principu, i Isus i Marksisti su prodavali sličnu filozofiju! Ali su boljševičke zločinske svinje bile nesposobne da to uklope u svoju filozofiju.,... Mislim ono: Ja Staljin , Tito.... nema šanse da smo na Zemlji isti, Bogom dani božji zastupnici kao i popovi!!?=?? :rotf::rotf:
Isus nije "prodavao" nikakvu filozofiju, On je bio Bozji sin, tj. Gospod sam.

A ti kakav si to antikomunista kad svestenike nazivas popovima, ocigledno posprdno? Nisi za "bravara" nisi za "popove", pa za koga si? Neceg treceg u Srbiji nije bilo, komunizam je bio nasuprot kralju, crkvi i svestenicima.
Nisam ni ja zadovoljan kako su stvari u svijetu niti zagovaram bilo koju trenutno postojeću opciju. Ja imam neke svoje ideje o kojima pišem. Treba novo, kompletna reorganizacija čovječanstva i međuljudskih odnosa. Ja se ne bi vraćao u prošlost.
A sad, šta je kome nemoral....... ako misliš na seksualna pitanja, tu ne možemo drugima određivati ništa. To je intima. Privatnost. Tu mora biti sloboda. Ja da se bavim ko sa kim ide u krevet... ne bi.
Pa ne bi baš komunizam. Komunizam je gušio individualce a i ako bi trebali resurse pravedno podjeliti, nakon podjele volim privatno vlasništvo, ne volim da je sve društveno. Vidiš, izbacili bi me iz partije, pošto je društveno vlasništvo jedan od temelja te politike :D
Ali imali su dobar odnos prema znanosti i religiji. Znam da se nećeš složiti u vezi njihovog odnosa prema religiji ali ja se dobrim djelom slažem. Mada nisam sljedbenik niti jedne partije, ja bi kad bi bio u politici imao bi svoju partiju i idelogiju.
Pa kakva te "reorganizacija" da bude? Neces religiju kao osnovu udruzivanja, neces komunizam (kao da je neko spomenuo to kao opciju..?), kapitalizam vec uveliko vlada, jesi li siguran da uopste zelis promenu?

P.S. Naravno da ne mislim na nemoral u pogledu seksualnih pitanja (ili ne samo), nego pre svega na nemoral - korupciju u politici, vladama zemalja, nemoralnih zakona i sve sto uz to ide kako bi se "zacario" globalizam i cionizam, kao suprotnost naciji i hriscanstvu, i kao zacarenje antihrista u svemu.

Evo mogu vam staviti par fotki šta je jedna od religija:

svastika na stotinama crkvenih zvona:
Pogledajte prilog 1732714

Katolička crkva

Pogledajte prilog 1732715

Pogledajte prilog 1732716

Pogledajte prilog 1732717

Pogledajte prilog 1732718

Osuđeni ratni zločinac Stepinac

Pogledajte prilog 1732719
?? Šta je pesnik hteo da kaŽe???
1`) Nije Katolička Crkva pokrenula naci fašističke zločine. Usput, Musolini je u mladosti bio SOCIJALISTA!!! :rotf:
2) Ima i mnogo stravičnijih ZLOČINA koji se mogu pripisati Katoličkoj Crkvi....

Intuicija mi kaže da će uskoro biti sve više PREKRAJANJA granica! Raspad SSSR-a je to načeo! Raspad trule, bravareve zločinske Šugoslavije je bio neminovan! Sada je vreme da se dogovorimo oko NOVIH granica:
1) Da li su 'bosanski' Srbi sretni jer moraju da se natežu sa balijama i Hrvatima u tzv. BiH??
2) Da li su makedonci sretni jer moraju da se natežu sa BUGARIMA, grcima i ŠIPTARIMA u tzv. Severnoj Makedoniji?
3) Da li su đeetići, crnogorci sretni jer moraju da se natežu sa šiptarima, i međusobno!!???
Prema tome, kralj Kraljevine Srbije će biti onaj koji REŠI sve ove navedene probleme!
PS;: Da ne bi bilo zabune: To NEĆE biti Karađorđevići..... Osim ako britanci pristanu, podrže, pa i oružano podupru ove zahteve!

61KcBVl3gVL.jpg

Intuicija mi kaže da će uskoro biti sve više PREKRAJANJA granica! Raspad SSSR-a je to načeo! Raspad trule, bravareve zločinske Šugoslavije je bio neminovan! Sada je vreme da se dogovorimo oko NOVIH granica:
1) Da li su 'bosanski' Srbi sretni jer moraju da se natežu sa balijama i Hrvatima u tzv. BiH??
2) Da li su makedonci sretni jer moraju da se natežu sa BUGARIMA, grcima i ŠIPTARIMA u tzv. Severnoj Makedoniji?
3) Da li su đeetići, crnogorci sretni jer moraju da se natežu sa šiptarima, i međusobno!!???
Prema tome, kralj Kraljevine Srbije će biti onaj koji REŠI sve ove navedene probleme!
PS;: Da ne bi bilo zabune: To NEĆE biti Karađorđevići..... Osim ako britanci pristanu, podrže, pa i oružano podupru ove zahteve!
srbija je u istoriji čovečansva bila kraljevina manje od 2 veka, jednom u 13stom i 14stom veku nekih vekipo i oko 30 godina u 19stom veku

Najduže je srbija bila pod turskom upravom, 5 vekova tako da je najbolje da nas turska opet uzme pod svoje krilo, moćni su i vojno i ekonomski, kulturni su, mi ih volimo, gledamo im serije, muzika nam je prijatna, pun nam jezik turskih reči, puno jela nam je došlo iz turske...
E sad ne bi to bilo ko ranije da nam pošalju turskog pašu koji će neposlušne kažnjavati nabijanjem na kolac, već neki turski general ili možda poznati biznismen, koji će nas usmeriti na pravi put i organizovati da konačno svi postanemo vredni, mirni, poslušni. U jednoj takvoj srbiji pod turskom vlašću veoma brzo bi se pridružili i kosovo i bosna i makedonija

Kase vaspostavi monarhija dase raspuše zajam za privredni vaskrs Srbije
Svaki gradjanin da odvoji po 100€
Toliko vam dao Vučić, nećete ni osetite

Dobro, ali čekaj, pravoslavlje postoji od 1054 godine, kršćanstvo 2025 godina. Šta je sa vekovima i našim precima prije toga? Zašto su oni manje vrijedni? Koji je njihov identitet? Da li je loše pozivati na njihov identitet koji god da je bio? Zašto se držati ko pijan plota ovog novog identiteta zadnjih 950 godina? Pa kroz povijest smo imali do doba pračovjeka milion i osamsto hiljada godina. Koliko je tu naših generacija? To je sve naša krv. Zašto su oni i njihovi identitet manje važni? Ne postoje. Zašto? Meni je to neprihvatljivo.

A što se tiče globalizma; Meni je jedini logičan okvir prirodni zakoni. A prirodan zakoj je taj da smo svi ljudi jedna vrsta i da smo svi individualci. U smislu da nema identične osobe na ovoj planeti kao što sam ja ili ti. Svaka osoba je svemir za sebe. To šta živimo u zajednicama je zato šta nam je to interes, lakše je na mnogo nivoa. Ali prirodno čovječanstvo bi trebalo bit jedan narod. Ove podjele nisu prirodne.
Nije majka priroda izmislila nacije, granice, države kao niti plastičnu kesu.... To je umjetno stvoreno. Granice i države su kao neki veliki konc logori kojeg vode mafijaški karteli. To se može tako i danas gledati. Pogledaj Gazu. Ne možeš da putuješ bez dozvole i papira jer ti nedaju. Nismo slobodni kao čovječanstvo. Jedni tlače druge, pa jedni napredni a drugi primitivni, pa djeluje da su ne spojivi itd....
Mi zapravo nismo pravoslavci.
Izbačeni smo iz pravoslavlja zbog drpanja teritorije drugim narodima i kasnije smo pljunuli na pomirdbu, kada smo sa Turcima uništili naš sveti grad KOnstantinopol. Posle toga smo vekovima bili uglavnom muslimani, do nedavno.
Ni danas mi ne sledimo Konstantinopol nego sami sebe, a tako rade i sve druge pravoslavne nacije.
Pravoslavlje nije funkcionalna religija

Dobro, ali čekaj, pravoslavlje postoji od 1054 godine, kršćanstvo 2025 godina. Šta je sa vekovima i našim precima prije toga? Zašto su oni manje vrijedni? Koji je njihov identitet? Da li je loše pozivati na njihov identitet koji god da je bio? Zašto se držati ko pijan plota ovog novog identiteta zadnjih 950 godina? Pa kroz povijest smo imali do doba pračovjeka milion i osamsto hiljada godina. Koliko je tu naših generacija? To je sve naša krv. Zašto su oni i njihovi identitet manje važni? Ne postoje. Zašto? Meni je to neprihvatljivo.

A što se tiče globalizma; Meni je jedini logičan okvir prirodni zakoni. A prirodan zakoj je taj da smo svi ljudi jedna vrsta i da smo svi individualci. U smislu da nema identične osobe na ovoj planeti kao što sam ja ili ti. Svaka osoba je svemir za sebe. To šta živimo u zajednicama je zato šta nam je to interes, lakše je na mnogo nivoa. Ali prirodno čovječanstvo bi trebalo bit jedan narod. Ove podjele nisu prirodne.
Nije majka priroda izmislila nacije, granice, države kao niti plastičnu kesu.... To je umjetno stvoreno. Granice i države su kao neki veliki konc logori kojeg vode mafijaški karteli. To se može tako i danas gledati. Pogledaj Gazu. Ne možeš da putuješ bez dozvole i papira jer ti nedaju. Nismo slobodni kao čovječanstvo. Jedni tlače druge, pa jedni napredni a drugi primitivni, pa djeluje da su ne spojivi itd....
Zgodna teorija.. za daleku budućnost! :rotf: Kod bravara smo svi bili ravnopravni u bilo kojem delu trule Šugoslavije.... lepo, krasno... a onda smo se jednog dana probudili..a ono proglašena Kosova Republjik, Fildžan Pederacija, Hrvatska, Slovenija.... I hoćeš, nećeš... moraš da se ponašaš neprirodno....

. a onda smo se jednog dana probudili..a ono proglašena Kosova Republjik, Fildžan Pederacija, Hrvatska, Slovenija.... I hoćeš, nećeš... moraš da se ponašaš neprirodno....
...a onda smo se jednog dana probudili...a ono..D.Ćosić, M. Bećković, SANU i Memorandum, Milošević i Gazimestan, balvani, Martić, Babić, Simo Dubajić..i hoćeš,nećeš...moraš da se ponašaš neprirodno..

...a onda smo se jednog dana probudili...a ono..D.Ćosić, M. Bećković, SANU i Memorandum, Milošević i Gazimestan, balvani, Martić, Babić, Simo Dubajić..i hoćeš,nećeš...moraš da se ponašaš neprirodno..
Kmeee...:rotf: Počelo je tako da je neka DEBILČINA Srbiji uvalila AP Vojvodinu i Kosovo! A nije recimo bilo i AP Hercegovina, Dalmacija, Istra i Baranja!??? Nacrtani primer za jadnike sa IQ reda broja cipela: BiH se zvala BiH, a nije bilo i AP Hercegovina, ili AP Bosna..... Tako se i Srbija mogla zvati Srbija i Vojvodina i Kosovo!!! SiViK! :rotf::rotf:

Da, kao šta sam i njemu rekao. Pogledaj Ukrajinu. Prešli na katolički kalendar. Sad će im i Papa tupavac biti poglavar. Vidiš da nije religija čvrsta poveznica kada se više vekova pogazi bez pardona. Religija danas nije više toliko bitna kao nekoć (prije modernih nacija religija je bila identitet). Državni i nacionalni interes je danas ispred religije.
Neće im papa biti poglavar. Kao što nije ni Grcima npr.

Back