Zapad dosta pomaze i sad u ekonom skoj sveri
savet 1 ... ako se zaputis negde na zapad ( a mozda i zivis vec tu negde)gledaj da ne kazes ovo negde posto iako ti nece reci to otvoreno jer pristojnost nalaze ... mmhm... recimo da ce tvoje misljenje naprasno da izgubi tezinu
a sto se tice ... politike .... samo jos ovo da damo pa stize i kinta i ukidanje viza i ljubav i med i mleko... tako je i ovaj opste obozavani i opste omrazeni vodja mislio u svoje vreme... gde je njega odvelo a gde nas ...
to mu dodje kao i oni sto misle cak i kazu..."vid' kako je nemacka posle rata malo se denacifikovala pa stigla americka kinta ". Ja ipak verujem da su nemci dobili tu kintu iz posve drugih razloga, a i nisu se digli samo zbog toga.
Gde to pise da nekad sve ove ruzne stvari koje nam rade ( da ne koristim neke druge izraze koji bi cak bolje odgovarali) moraju da stanu nekako same od sebe ili ce da se umore ti sto ih rade ... ja mislim da to ne funkcionise tako ... mislim da te stvari mora neko ili nesto da zaustavi. Na stranu cinjenica sto je malo verovatno da to zavisi od nas samih mislim da bar ne treba da se pomaze "ovima" ... a pomaze se ako nemas snage da prihvatis neke realnosti i ako zaustavljas mozak cim vidis da te vodi u depresiju. Na kraju, verujem da ako se u neko vreme nista ne desi na mnogo sirem planu a ne znam sta bi to moglo da bude postoji da (opet) izgubimo drzavu te da ne da ne zivimo svi u istoj nego da nema nikakve. Paranoja? Mozda, nije da nema poneki razlog.
a'e i nema ljutis... a i nije red na paranoidnog depresivca
)