Ja licno poznajem Nemca (Policijska akademija), koji je 1998/99 godine obucavao kosovske siptare, kako on kaze, obucavao siptarsku miliciju. On se vratio 2000 godine natrag u Nemacku, nakon sto se vratio, oboleo je od lojkemije i vrlo tesko je bolestan. On smatra, da je uranijum za njegovu bolest kriv, koji su Amerikanci koristili kao municiju po Srbiji a najvise na Kosovu.
Poznajem Nemca koji je boravio na Kosovu 2002 do 2004 godine u sastavu Umnika, kada se vratio u Nemacku ispricao mi je ovo: "Ja sam otisao na Kosovo, misleci da ucinim nesto dobro za narod dole, misleci da su Siptari zrtve velikosrpske politike" "Ali sam se izneverio, savest mi je cista, Srbe na Kosovo zive u getoima, Srbe se proterivaju, Srbe se ubijaju" "pokusao sam nesto da promenim, zalio sam se nemackom vladom, zalagao sam se za Srbe!, ali su me nakon dve godine smenuli sa pozicije i povukli natrag u Nemacku" Covek mi je dalje rekao, da je u potpunosti izneveren i da vise nezna ni sta je on, ni kome pripada, jer je on mislio, da se bori za demokratiju i dobrobit svih naroda. Covek nije mogao da podnese psihicki pritisak i dozivljaj, pa je od 2005 godine na bolovanju.
U Wuerzburgu, bivsa americka kasarna Leighton (Leighton Barracks), su se obucavali albanski teroristi, to jest UCK. 1997/98 godine na podrucuju Wuerzburga se krecalo mnogo siptara i bukvalno svuda si naisao na njih.
Gotovo ni jedan Nemac nezna za progon Srba iz Krajne ili sa Kosova. U vestima nista ne spominju, niti nesto stoji o tome u naucnim knjigama. Ne uci se nista ni o stradanju Srba u drugom svetskom ratu, zato niko nezna ni za Jasenovac. (Ovo so odnosi na 95% stanovnistva Nemacke, naravno da naucnici znaju istinu, ali se ta istina cuva od javnosti).
Ako se te cinjenice uzmu u obzir, onda nije ni cudno, zasto Nemci dozivljavaju Srbe kao genocidan narod. To naravno nije slucajnost, nego se sprovodi njihova "realna politika" prema Srbiji.
Kada od zrtve napravis krivca, onda mu oduzimas pravo na samoodbranu.