Srbi nepozeljni u Nemackoj?

Stvarali su i nama Zpadnjaci drzave ali nismo iskoristili. Nego su nam bile prece kolonije da im pomognemo u borbi za nezavisnoscu, od sila, Tito i ostale zablude.

I sada nam vracaju.........

Secam se Rumuniji koliko smo pomogli da svrgnu diktatora a mi sami nismo znali naseg . I pre onog copavog a i posle njega.

Da li se pitate kakva je opstenarodna odbrana u Svajcarskoj?

Ista kao u ranijoj Jugoslaviji. Vojne vezbe svakog proleca i jeseni. Vojska nije profesionalizovana, vec svi sposobni u vojsku. Samo tako se cuva sloboda , nezavisnost i "nesvrstanost" a sve to bez ratova, odvracanjem. Kad si spreman niko nesme da te pipne.

.

Ako čuvaju Papu valjda su dobri vojnici:cool::cool:

ja ne znam za koga ti radis saint andrew i koje si nacionalnosti, ali dosad jedino sto sam siguran jeste da ta tvoja prica jeste protiv interesa srbije i srpskog naroda a za interes onih koji nas terorisu vec 20 godina.

nije politika milosevica dovela kosovo pred svrsen cin vec politika zapada da se srbija i srpski narod svedu na sto manju teritoriju.

NE zaboravimo albanci nisu uzimali oruzje sve dok ih 1998 godine nije organizovala nemacka obavestajna sluzba BND i CIA .

Oni su im napravili teroristicke kampove u severnoj Albaniji.

Albanski teroristi su u svom posedu imali nemacke uniforme i ostalu vojnu opremu a takve stvari su mogli kupiti jedino sa saznanjem i uz odobrenje nemackih vlasti tako da je analogija jasna.

Setimo se samo ko je 1912. kreirao Albaniju.

Nije to bio albanski narod vec su to bile Nemacka i Austro-ugarska.

Setimo se ko je pretio Srbiji i Crnoj Gori ratom ako ne napusti Skadar.

Ja licno poznajem Nemca (Policijska akademija), koji je 1998/99 godine obucavao kosovske siptare, kako on kaze, obucavao siptarsku miliciju. On se vratio 2000 godine natrag u Nemacku, nakon sto se vratio, oboleo je od lojkemije i vrlo tesko je bolestan. On smatra, da je uranijum za njegovu bolest kriv, koji su Amerikanci koristili kao municiju po Srbiji a najvise na Kosovu.

Poznajem Nemca koji je boravio na Kosovu 2002 do 2004 godine u sastavu Umnika, kada se vratio u Nemacku ispricao mi je ovo: "Ja sam otisao na Kosovo, misleci da ucinim nesto dobro za narod dole, misleci da su Siptari zrtve velikosrpske politike" "Ali sam se izneverio, savest mi je cista, Srbe na Kosovo zive u getoima, Srbe se proterivaju, Srbe se ubijaju" "pokusao sam nesto da promenim, zalio sam se nemackom vladom, zalagao sam se za Srbe!, ali su me nakon dve godine smenuli sa pozicije i povukli natrag u Nemacku" Covek mi je dalje rekao, da je u potpunosti izneveren i da vise nezna ni sta je on, ni kome pripada, jer je on mislio, da se bori za demokratiju i dobrobit svih naroda. Covek nije mogao da podnese psihicki pritisak i dozivljaj, pa je od 2005 godine na bolovanju.

U Wuerzburgu, bivsa americka kasarna Leighton (Leighton Barracks), su se obucavali albanski teroristi, to jest UCK. 1997/98 godine na podrucuju Wuerzburga se krecalo mnogo siptara i bukvalno svuda si naisao na njih.

Gotovo ni jedan Nemac nezna za progon Srba iz Krajne ili sa Kosova. U vestima nista ne spominju, niti nesto stoji o tome u naucnim knjigama. Ne uci se nista ni o stradanju Srba u drugom svetskom ratu, zato niko nezna ni za Jasenovac. (Ovo so odnosi na 95% stanovnistva Nemacke, naravno da naucnici znaju istinu, ali se ta istina cuva od javnosti).

Ako se te cinjenice uzmu u obzir, onda nije ni cudno, zasto Nemci dozivljavaju Srbe kao genocidan narod. To naravno nije slucajnost, nego se sprovodi njihova "realna politika" prema Srbiji.
Kada od zrtve napravis krivca, onda mu oduzimas pravo na samoodbranu.

Ja licno poznajem Nemca (Policijska akademija), koji je 1998/99 godine obucavao kosovske siptare, kako on kaze, obucavao siptarsku miliciju. On se vratio 2000 godine natrag u Nemacku, nakon sto se vratio, oboleo je od lojkemije i vrlo tesko je bolestan. On smatra, da je uranijum za njegovu bolest kriv, koji su Amerikanci koristili kao municiju po Srbiji a najvise na Kosovu.

Poznajem Nemca koji je boravio na Kosovu 2002 do 2004 godine u sastavu Umnika, kada se vratio u Nemacku ispricao mi je ovo: "Ja sam otisao na Kosovo, misleci da ucinim nesto dobro za narod dole, misleci da su Siptari zrtve velikosrpske politike" "Ali sam se izneverio, savest mi je cista, Srbe na Kosovo zive u getoima, Srbe se proterivaju, Srbe se ubijaju" "pokusao sam nesto da promenim, zalio sam se nemackom vladom, zalagao sam se za Srbe!, ali su me nakon dve godine smenuli sa pozicije i povukli natrag u Nemacku" Covek mi je dalje rekao, da je u potpunosti izneveren i da vise nezna ni sta je on, ni kome pripada, jer je on mislio, da se bori za demokratiju i dobrobit svih naroda. Covek nije mogao da podnese psihicki pritisak i dozivljaj, pa je od 2005 godine na bolovanju.

U Wuerzburgu, bivsa americka kasarna Leighton (Leighton Barracks), su se obucavali albanski teroristi, to jest UCK. 1997/98 godine na podrucuju Wuerzburga se krecalo mnogo siptara i bukvalno svuda si naisao na njih.

Gotovo ni jedan Nemac nezna za progon Srba iz Krajne ili sa Kosova. U vestima nista ne spominju, niti nesto stoji o tome u naucnim knjigama. Ne uci se nista ni o stradanju Srba u drugom svetskom ratu, zato niko nezna ni za Jasenovac. (Ovo so odnosi na 95% stanovnistva Nemacke, naravno da naucnici znaju istinu, ali se ta istina cuva od javnosti).

Ako se te cinjenice uzmu u obzir, onda nije ni cudno, zasto Nemci dozivljavaju Srbe kao genocidan narod. To naravno nije slucajnost, nego se sprovodi njihova "realna politika" prema Srbiji.
Kada od zrtve napravis krivca, onda mu oduzimas pravo na samoodbranu.

Da dodam za onog prvog Nemca: On je obucavao kosovske siptare u Albaniji 1998/99, pogranicna zona prema Srbiji, nekih 20Km udaljeno od granice prema Kosovu.

ma mogu samo da nam pljunu pod prozor poshto je vec pola drzavljana srbije tamo
gastrabajteri-e i chini mo im vec pola radne snage-to se zove german serbistan(al sam ga odvalila)

Ovo je otprilike zajebancija :D Gastarbajteri Nemcima uopste nisu vise potrebni, Srba ima relativno malo u odnos na nemacku populaciju, politicki su beznacajni. Ako ima nekih znacajnih manjina, onda su to na prvom mestu Turci, ima ih sve vise.

Back