Srbi nemaju život

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.499
Ako ću da cenim život i interesovanje u Srbiji po tome o čemu se priča na najvećem srpskom forumu, dolazim do zaključka da Srbi ustvari nemaju život.

Ne interesuje ih Sport, Muzika, Slikarstvo, Pozorište, Film, Književnost, Porodica, Pare (Posao i ekonomija), Filozofija...

Ceo dan bi da tupe i vrte u krug jedne te iste priče o politici, analu, oralu i ? Čekaj, šta još?.... pa ništa više.

Iako mi je ideja za temu pala na pamet zato što sam prelistavao najnovije teme, pitao sam AI šta on misli. Kaže

1749617737514.png

Da, teme na forumima često mogu odražavati ili predstavljati interese zemlje ili njenih građana, posebno na onlajn forumima i forumima za diskusiju.

Kada vidite koliko je oblasti iz normalnog života zapostavljeno, jasno je zašto nam je ovako kako nam je.

A bili smo normalni do skoro. Eno gledanm stare teme, pa to je milina šta je sve Srbina interesovalo. Jesu li svi ti emigrirali ili šta?

P.S. Kažem Srbi, ali glat mogu da se upišu i drugi iz regiona.

Konačno da ubodeš pravu temu :) .
Ne znam zašto je na Svaštari, ali ajt'..

A glavno mi je što Srbi na pdf Politika ne mogu nikome ni malo da pomognu..
Sve navijački tabori..
Koliko treba biti glup pa misliti da si tamo neko i da činiš neko dobro delo...

Često pogledam u otključane profile na koji pdf-ovima ima dotični koliko upisa.

Ako ću da cenim život i interesovanje u Srbiji po tome o čemu se priča na najvećem srpskom forumu, dolazim do zaključka da Srbi ustvari nemaju život.

Ne interesuje ih Sport, Muzika, Slikarstvo, Pozorište, Film, Književnost, Porodica, Pare (Posao i ekonomija), Filozofija...

Ceo dan bi da tupe i vrte u krug jedne te iste priče o politici, analu, oralu i ? Čekaj, šta još?.... pa ništa više.

Године 2012. Србија је престала да буде нормална земља, па смо зато оптерећени политиком.

Ускоро, кад ненародни режим падне са власти, поново ћемо постати нормални и занмаће нас спорт, музика, путовања, позориште, филм...

Године 2012. Србија је престала да буде нормална земља, па смо зато оптерећени политиком.

Ускоро, кад ненародни режим падне са власти, поново ћемо постати нормални и занмаће нас спорт, музика, путовања, позориште, филм...
Gluposti,bices isti kao i do sad

Obično s ekaže da neko nema život ako mu s eceo život vrti u krug sa samo par stvari. Klasičan primer je kuća-posao-kuća.,

S tim na umu, ako vrtiš samo politiku i seks, život tio je prazan, tj. "nemaš život"
Ne mozes da generaliujes ceo narod u nazivu svoje teme čovece zasto se praviš sad lud ? 😂

Neka ti bude,samo da znas da je naziv teme apsurdan

Колегу блаблаблахх је много погодила ова тема.

Не брините, људи. Још неколико месеци, и сви се враћамо, поново, на теме о путовањима, музици, спорту и уметности.

Kad je nesto aktuelno i od vaznosti za drustvo, normalno je da se dosta pise o tome

Pojavili su se studenti koji su ulili snagu uspavanim ljudima koji su se pomirii s tim da se nista
nece pomeriti sa mrtve tacke, medjutim pokrenuli su talas u narodu i ljudi sa puno entuzijazma
pricaju o njima i njihovim akcijama.

Dok sa druge strane imas ljude koji su na suprotnoj strani u odnosu na studente koji
pricaju neprestano o studentima i pokusavaju da ih diskredituju jer vide da su naceli ovaj rezim
i da imaju snagu da ga sruse

Da ne pricamo kakve poteze vuce ova drzava i njen rezim i kakve kriminalne radnje obavlja
da prosto je nemoguce da se pravimo slepi i gluvi i da to ne pomenemo

Tako da politika zahvata siroke narodne mase i opravdano zauzima veliki prostor i ovde

Колегу блаблаблахх је много погодила ова тема.

Не брините, људи. Још неколико месеци, и сви се враћамо, поново, на теме о путовањима, музици, спорту и уметности.
Nije me pogodila tema nego
generalizacija u nazivu teme ,to je logička greška ili namera kao takva ,to me nervira.....

A vi ako to ne vidite onda ste ćoravi ili zlonamerni ,jer Srbi nemaju život ! 😂

Sensei, u beogradu je vanredno stanje. Ključne ulice su zatvorene.
Posle mnogo decenija nema upisa na fakultete u redovnom roku. Do skoro mnogi nisu išli u školu.

I dalje ljudi žive običan život, posao, kuća, planiranje leta, ali o tome ne obaveštavaju ljude sa foruma . na forumu se piše o ključnim temama koje su aktuelne. A i sastav ljudi na forumu je takav da se održava taj politički core, kao i pre, dok je drugih manje.

Back