sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.705
.. po čemu su jauci pleonazam .. života ti ..?Цениш да је скраћеница? Чему онда плеоназам ( јауке) ваљда је и то требало да се скрати?
Да чујем и остале?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. po čemu su jauci pleonazam .. života ti ..?Цениш да је скраћеница? Чему онда плеоназам ( јауке) ваљда је и то требало да се скрати?
Да чујем и остале?
Jer je izraz "jauk " onomatopeja tog "JOJ" iliti "JAO" iliti "JAU" iliti "JAV"
, та реч има веома близак корен са, ЈУ, ЈЕУ, ЈАХВЕ ( али је од њих старија).TEZAK JE JAV ZATO I IDU U PRAV A DESI SE I U NAV DA ODUJer je izraz "jauk " onomatopeja tog "JOJ" iliti "JAO" iliti "JAU" iliti "JAV"
Није ни Јав ни Ју , ни Јахвах, ни Деус, ни Зеус него управо ИОИ, ево га на почетку текста, а оваквих инскрипција има гомила где се помиње његово име. Бог у Митраизму, који је имао надимак Саваот (спаситељ , следећа реч у инскрипцији) и Срби су користили име Саваот за бога и у Хришћанству док је то било дозвољено. Име Сава - значи спаситељ.Razmišljo sam malo i evo šta sam smislio.
Jav -Java
Javiti- Pojaviti
Doći na javnost JAVU
Joj bi skladno tome moglo da znači , spoznati - osetiti- ukapirati - J EUREKA
I sto sam i ja razmisljao a evo deo toga.
jav - java - javiti - informacija - ucenje - skola
prav - ispravno - prosvetljenje - linija ne krug - ne - O(krug)
nav - naviti - krug - roboti

To najbolji narod na Svet

Srbi imaju svoju rec SLON

Pazi mene:
Jav-java-javiti-bicikl-kamion-traktor
prav-kriv-tup(šta mi pada napamet....?)
nav-navaliti-udovoljiti-viski i cigara
Ovo su mi dojavili vanzemaljci
.. jel ti sine znaš šta je pleonazam ..?Цениш да је скраћеница? Чему онда плеоназам ( јауке) ваљда је и то требало да се скрати?
.. jel ti sine znaš šta je onomatopeja ..?Jer je izraz "jauk " onomatopeja tog "JOJ" iliti "JAO" iliti "JAU" iliti "JAV"

.. eto .. dokazasmo da srbi nisu narod koji sve zna ..

Ако ми даш добру анализу онога што си написала и утврдиш да нигде ниси два пута поменула исту ствар у истом контексту, признаћу ти да не знам, овако се само чупаш на мангупске фазоне, непримерено једној девојчици која развлачи тесто за баку... jel ti sine znaš šta je pleonazam ..?

.. ne .. nepismenost je kad u pravopisnom sistemu s tačkicama pišeš veliko slovo .. recimo "Recimo" .......Recimo svojom nepismenošću......
Srbi ...... veliko slovo.....
Znam šta je onomatopeja.![]()
.. naravno ..Ако ми даш добру анализу онога што си написала и утврдиш да нигде ниси два пута поменула исту ствар у истом контексту, признаћу ти да не знам, овако се само чупаш на мангупске фазоне, непримерено једној девојчици која развлачи тесто за баку.

.. da rezimiram temu .....razumes...?