DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да постоји награда за провинцијски, малограђански, скоројевићки текст - мислим да би је освојио...
Али, ипак тужно ми је КОЛИКО НЕМАШ У СЕБИ НИ МАЛО ЖЕЉЕ ДА ПОДРЖИШ ОВОГА ЧОВЕКА - КОГА ПРИЗНАЈЕ ЦЕО СВЕТ !!!!!!!!!!!!! Заиста бедно !!!
Не могу да схватим, а искрено речно и БОЛИ МЕ да скотови антисрпски НЕЋЕ ДА ОДАЈУ ПРИЗНАЊЕ ЈЕДНОМ ЧЕОВЕКУ "ИЗ ЛЕСКОВАЦ" који је ЖИВИ ГЕНИЈЕ... то ми је тако одвратно и тако ружно...
![]()
Зато сам и поставио тему, осим тога што сам био одушевљен ОВАКО ВЕЛИКИМ НАУЧНИМ ДОСТИГНУЋЕМ !
Jesi li ti covece glup? Ne delujes mi tako, ali... Gde si ti bre video ili procitao da JA ili neko drugi ovde ne podryava tog coveka. Sta lupas gluposti. Jedini antisrpski skot ovde si ti. Veci su Srbi od tebe ovaj Adem i onih par hrvata. Zato sto ti nemozes da dobacis bre sta nije u redu. Nije u redu to sto da sam ja genije i uspesan doktor, koji je spasio covecanstvo i zaradio pare, ti i tebi slicni bi prvi dosli da se ocesete za neku kintu. Ako vam ne bi dao, onda biste me pljuvali kao izdajnika. To je to. A rad tog coveka iz Leskovca pratim dugi niz godina i srce mi se cepa zato sto su i pored svih obecanja gownjivi Mloha i ekipa samo hteli da mu uzmu pare, umesto da mu pomognu da otvori svoju kliniku kao sto su obecali.
Zato ne lupetaj bre gluposti, kad ne mozes da dobacis o cemu pricamo. Da su neke budalastine u pitanju, siguran sam da bi pazljivo procitao.
Srbija i Srbi ubijaju i degradiraju svoj narod i svoje ljude. To je moje patriotsko zapazanje. Ja nisam za to da se neistomisljenici proteraju ili ubiju, vec da se radi na kolektivnoj nacionalnoj svesti koja ce pomoci da nam narod ne bude zatucan kao sto si ti.
Da li bi isto pricao o ovom coveku da sam ti rekao da je *****?

Na Goetheov je narod mislio, ne na srpski.

tkacio:p.s. tesla dok nije postao citisen of united states
bio je tek bistar momak
kad udje u ameriku
zemlju mogucnosti
postade jedan od najvecih genija svih vremena...
Уопште се не правим важан, уопште не уздижем сопствену нацију изнад других, једноставно - трудим се да покажем чињенице. И као што су некад људи певали:
Кад је струју измишљао наш Никола Тесла
глупа Америко сисала си весла!
Погледајте ову вест и прочитајте ВЕЛИЧАНСТВЕНО ОТКРИЋЕ
НАШЕГ НАУЧНИКА :
Srpski genetičar izdvojio krvne ćelije
Međunarodni Radio Srbija - Pre 4 sata
Srpski genetičar Miodrag Stojković izjavio je da je uspeo da izdvoji krvne ćelije iz embrionalnih matičnih ćelija i transplantira ih u tkivo miševa. Stojković je u izjavi Beti rekao da je to značajno dostignuće na polju razvojne i regenerativne medicine. Izdvajanje krvnih matičnih ćelija iz embrionalnih ljudskih ćelija stvara mogućnost dobijanja neograničene količine krvi, a to će omogućiti lečenje velikog broja bolesti, uključujući i leukemiju, tvrdi Stojković, čiji je rad pre dva dana objavljen u prestižnom stručnom časopisu Sel stim sel.
Треба честитати и поклонити се оваквом човеку Србину, оваквом генијалцу !
Зато сам и поставио тему, осим тога што сам био одушевљен ОВАКО ВЕЛИКИМ НАУЧНИМ ДОСТИГНУЋЕМ !
dobar jutar svim genijalcima
kako ide?jel ste nešto novo izmislili il je sve po starom?![]()

dellboy,a di su pravi srbi?niste ih valjda banirali?
pomalo je dosadno bez pravih srba![]()

Spavaju.
Noćas su vodili ratove i branili srBstvo po raznim forumima,malo se i popilo, neki su loše sanjali pa postavljali teme u cik zore...
Samo pravi i iskreni socijalisti su na nogama![]()

dobro je onda.
ja sam pomislio da su zbrisali odavde,pa reko,da i ja kupim svoje prnje.meni dosadno brez njih![]()

Pa.... da budem iskren, ne znam šta bih radio na forumu da ih nema
Nego, imaš i ti "svojih",ja ne pravim razliku![]()
kakvih mojih?
zar postoji neki hrvat koji liči pravim srbima?

Sad se praviš lud
Naravno da postoji, Pravi Hrvati
Videh skoro da se najbolje provode kad obuku crne odore i odu na koncert Tomsona, žale za svojim isporučenim generalima-zločincima i proglašavaju ih za heroje.... ne vidim razliku.
bojim se da ne razumijem.kakve veze ima što dolaze u crnoj odjeći?
ako ne razumeš - onda ništa.
I to isticanje kako su Ameri nešto kao prirodni retardi je zaista degutantno u svetu kome njihovi naučnici vode, koliko je meni poznato, glavnu reč.