*iskander
Ističe se
- Poruka
- 2.575
Не каже се поучио, већ "подучио", подучавање је ипак бољи израз, позитивнији за тебе, не асоцира да не знаш ништа, већ да знаш нешто мало, а ја те подучим, помогнем ти да схватиш...A što si me poučio?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не каже се поучио, већ "подучио", подучавање је ипак бољи израз, позитивнији за тебе, не асоцира да не знаш ништа, већ да знаш нешто мало, а ја те подучим, помогнем ти да схватиш...A što si me poučio?![]()
Не каже се поучио, већ "подучио", подучавање је ипак бољи израз, позитивнији за тебе, не асоцира да не знаш ништа, већ да знаш нешто мало, а ја те подучим, помогнем ти да схватиш...
... и значи био си пре(ц)едник комисије на локалу?A što si me poučio?![]()
E, to ti je lukavost. Bez emocije, naravno.![]()
Jok, čuvala kese sa pravim litićima, dok ne stigne zamjena.... и значи био си пре(ц)едник комисије на локалу?
Можеш ли нам рећи колико СНС има посланика у скупштинским клупама.....мислим и СПС, али без оних "кофер" посланика типа ПУПС, СВМ , нека "руска странка ?", и не знам да ли има још неких (из гласачке машине) ?Не каже се поучио, већ "подучио", подучавање је ипак бољи израз, позитивнији за тебе, не асоцира да не знаш ништа, већ да знаш нешто мало, а ја те подучим, помогнем ти да схватиш...
Provjeren recept?Na TV-u pustis Informer, na laptopu N1,nova, na mobtel drustvene mreze a na stolu puna piklsa, litra rakije i bromazepan i za 15 godina ti bude bolje
Мислим да ти знаш одговор, па рециМожеш ли нам рећи колико СНС има посланика у скупштинским клупама.....мислим и СПС, али без оних "кофер" посланика типа ПУПС, СВМ , нека "руска странка ?", и не знам да ли има још неких (из гласачке машине) ?
Nema. Ostao si sam.Има ли још неких пре(ц)едника неких изборних комисија на локалу или претендента на председника месне заједнице, општинског одбора...? Хтео бих мало да вас зајебавам, т.ј. да ВАМ покажем колико појма немате о изборима, политици и осталим стварима везаним за локалне изборе, већ гледате само своју буљу, правите коалиције са црним ђаволом ако вам је то у интересу, а увек је, па онда свог коалиционог партнера (на локалу) пљујете сутрадан. Хајде јавите се...
И колико је коштало бројање листића СНС-у у корист?Jok, čuvala kese sa pravim litićima, dok ne stigne zamjena.![]()
60 evrića. PosmatranjeИ колико је коштало бројање листића СНС-у у корист?
Па фине сте парице узели, што се сада жалите?60 evrića. Posmatranje
40 brojanje.
200 krađa.
400 organizacija krađe.
Ја не знам....зато и питам ?!Мислим да ти знаш одговор, па реци
Потражи на интернетуЈа не знам....зато и питам ?!
Hoćeš da kažeš zaradili? Misliš da je lako ovce prebrojavati?Па фине сте парице узели, што се сада жалите?
Председник државе је изабран од народа који је на изборима својевољно гласао да га ОН представља. Значи ОН јесте држава, зато што га је изабрао народ. *наш?Tako misle svi diktatori i autokrate...on je sebe izjednacio sa državom
.treba mu samo na gandijevski način objasniti i pokazati da nije u pravu
А овце су?Hoćeš da kažeš zaradili? Misliš da je lako ovce prebrojavati?
Glasači.А овце су?
Sve nejasno.Hoće da ti "kaže" a ti ne shvataš osnovnu poentu; "smijenite me na izborima".
Nešto nejasno? Nešto sasvim normalno u svim državama svijeta.
Видим да избегаваш да јавно изнесеш одговор, као Вучић кад добије питање "ван списка", не спорим твоју подршку њему, свако има права да бира оно што мисли да је за њега (можда и друге) добро, и што нам је донела вишестранчка тековина, али као деда скраја 8. деценији теже се сналазим са овим модерним начинима комуникације и у коришћењу интернета. Мислим да не тражим много, зар не ?Потражи на интернету
А што бих избегавао, ако већ знате да користите и пишете на Крстарици, зар вам је тешко да тај податак нађете на интернету?Видим да избегаваш да јавно изнесеш одговор, као Вучић кад добије питање "ван списка", не спорим твоју подршку њему, свако има права да бира оно што мисли да је за њега (можда и друге) добро, и што нам је донела вишестранчка тековина, али као деда скраја 8. деценији теже се сналазим са овим модерним начинима комуникације и у коришћењу интернета. Мислим да не тражим много, зар не ?