Srbi moji ovo je zabrinjavajuće jer on misli da je Srbija sa njim sve i da bez njega propada

Па ако су убачени онда су убачени чланови тих , хајде да кажем, ВАШИХ странака. Што онда нападаш владајуће странке, ако је тако? Позабавите се моралом у тим другим странкама и члановима.
Kao bot nikako ne umeš da sakriješ kako si odavno podelio narod na svoje i one neke druge.

Bote vučićev ja sam više puta bio predsednik izborne komisije i mogu ti reči da pojma nemaš ni o izorima ni o brojanju glasova niti o normalnoj razmeni mišljenja,
Аргументација ти је на нивоу, везе ти немаш о чему причаш, никада ниси био председник изборне комисије, а ако си био, којим случајем, онда си ти један велики плаћеник и бот СНС, зато што си допустио крађу гласова. Па то сам признајеш, папане један.

Šta ima tebi da obašnjavam kada si pod direktivom SNS-a'
SPC je pokazala svoje pravo lice kada je lažno oklevetala i razrešila vladiku Artemija tada glavnog u Eparhiji Raško-Prizrenskoj a sve zato što nije hteo da prihvati ovo što se pod njima dogodilo Srpskom narodu na KiM.
:hahaha::hahaha::hahaha: појма ти немаш о Артемију, не бламирај се више, немаш ни трунку знања, само лажеш

Па ако су убачени онда су убачени чланови тих , хајде да кажем, ВАШИХ странака. Што онда нападаш владајуће странке, ако је тако? Позабавите се моралом у тим другим странкама и члановима.
Nemoralni u drugim strankama ne čine štetu, bar ne u sadašnjem vremenu.

Аргументација ти је на нивоу, везе ти немаш о чему причаш, никада ниси био председник изборне комисије, а ако си био, којим случајем, онда си ти један велики плаћеник и бот СНС, зато што си допустио крађу гласова. Па то сам признајеш, папане један.
Dopustio? Hoćeš reći bio primoran da ne zucne ni jedne?
Kome da se obrati? Kako da dokaže?
Toliko su se izverzirali u krađi i laganju da mi više ni jedan film nema negativca.

Papan ti je roditelj koji te je tako oblikovao.Ja nikada nisam bio u SNS a ti kao da si rođen kod njih.

Papan ti je roditelj koji te je tako oblikovao.Ja nikada nisam bio u SNS a ti kao da si rođen kod njih.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: много си нервозан, мора да сам погодио у жицу, а? Или никада ниси био председник комисије, значи лажеш, или си примио паре од СНС да сакријеш резултате. Признај и можеш сам себи одредити казну

Dopustio? Hoćeš reći bio primoran da ne zucne ni jedne?
Kome da se obrati? Kako da dokaže?
Toliko su se izverzirali u krađi i laganju da mi više ni jedan film nema negativca.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: опет аргументација нула, значи , по вама, неко га је ТЕРАО да буде председник комисије? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: смешни сте

Nemoralni u drugim strankama ne čine štetu, bar ne u sadašnjem vremenu.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: па ВИ причате о плаћеним изборима, бре!!! Ако су плаћени - онда су плаћени и ЧЛАНОВИ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ КОЈУ ЧИНЕ СВЕ СТРАНКЕ КОЈЕ УЧЕСТВУЈУ НА ИЗБОРИМА , КАО И НЕЗАВИСНИ ПОСМАТРАЧИ, ОСЦЕ, РИК...

:hahaha: :hahaha: :hahaha: па ВИ причате о плаћеним изборима, бре!!! Ако су плаћени - онда су плаћени и ЧЛАНОВИ ИЗБОРНЕ КОМИСИЈЕ КОЈУ ЧИНЕ СВЕ СТРАНКЕ КОЈЕ УЧЕСТВУЈУ НА ИЗБОРИМА , КАО И НЕЗАВИСНИ ПОСМАТРАЧИ, ОСЦЕ, РИК...
Kao što ima u opziciji u Srbiji SNS-ovaca, koji glume isto, tako i u toj izbornoj prevari ima podvala. Kod nas nema stranaca na izboru, samo lokani lopovi.

:hahaha::hahaha::hahaha:дође ти неко кући и каже Прле, Тихи...мораш да будеш председник комисије на изборима, ако нећеш ће те убијемо скроз? Тако то изгледа, а?
Naravno da te niko ne tjera. Pristaneš na nešto što misliš da je ok u cilju da zaradiš dnevnicu. Krajem dana se pitaš ,,šta je ovo,,?
Progutaš knedlu i trudiš se da izbrišeš memorija toga dana.

Kao što ima u opziciji u Srbiji SNS-ovaca, koji glume isto, tako i u toj izbornoj prevari ima podvala. Kod nas nema stranaca na izboru, samo lokani lopovi.
Одлично, напокон смо дошли до нечег смисленог. И ко је онда одговоран за то на локалу? У ствари не "одговоран", већ морално посрнуо? А та прича да немате коме да се жалите окачите мачку о реп, данас се све снима, али ако сте неспособни, онда способнији од вас побеђују, нема ту љутње. Организујеш се боље и победиш, али не лажима, мораш имати програм или неке резултате

Одлично, напокон смо дошли до нечег смисленог. И ко је онда одговоран за то на локалу? У ствари не "одговоран", већ морално посрнуо? А та прича да немате коме да се жалите окачите мачку о реп, данас се све снима, али ако сте неспособни, онда способнији од вас побеђују, нема ту љутње. Организујеш се боље и победиш, али не лажима, мораш имати програм или неке резултате
Pobjeđuju lukaviji, a ne sposobniji. Pamet je jedno, karakter je drugo.

Naravno da te niko ne tjera. Pristaneš na nešto što misliš da je ok u cilju da zaradiš dnevnicu. Krajem dana se pitaš ,,šta je ovo,,?
Progutaš knedlu i trudiš se da izbrišeš memorija toga dana.
Ма немој, па то је онда до морала оних који учествују у томе. Ако си чврст у свом мишљењу да је за тебе, твој народ и државу нешто добро - има ли пара за које би допустио да те неко плати да промениш мишљење? Нема пара ЗА МЕНЕ за које бих продао свој народ и државу, нема пара, блага нема...

Лукавост је особина која се развила еволуцијом, да би то биће било способније од других на свој начин.
Lukavost je negativna emocija. Bliski rođaci su joj krađa, laž, pokvarenost svake vrste.
Neki miješaju nepoštenje i sposobnost.

Lukavost je negativna emocija. Bliski rođaci su joj krađa, laž, pokvarenost svake vrste.
Neki miješaju nepoštenje i sposobnost.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: аман не покушавај да будеш начитан, лукавост је особина, а не емоција и не одговара ниједној радњи (крађа) или особини које си набројао. Засебна је за себе, а може бити и негативна и позитивна - зависи на који начин се испољи. Морам да те подучавам, немаш ти неко знање

:hahaha: :hahaha: :hahaha: аман не покушавај да будеш начитан, лукавост је особина, а не емоција и не одговара ниједној радњи (крађа) или особини које си набројао. Засебна је за себе, а може бити и негативна и позитивна - зависи на који начин се испољи. Морам да те подучавам, немаш ти неко знање
A što si me poučio?:hahaha:

Back