Ne znam ko se seca kada je opozicioni medij Danas, objavio onu mizogonu i sramnu karikaturu Karleuse i Vucica, zbog koje se digla prilicna prasina o odnosu Danasa i urednika Danasa prema zenama i omalovazavanju zena. Sa obzirom da je to bilo, mislim 2023-e godine, tadasnja Srbija je prilicno burno i negativno regovala na tada jos popularnu Karleusu i njenu karikaturu u Danasu. Odem na pretragu Krstarice da potrazim temu koju je tada
@Lagerta otvorila, mislio sam da je u toj temi Lagerta sa istim zarom branila zene i napadala Danas i njenog urednika, kad ono gle cuda. Lagerta tada nije otvorila temu, niti je napisala jednu jedinu rec u odbranu zena od "vulgarne i seksualne konotacije" Danasa i njihovog urednika. Sto govori, da Lagerti uopste nije vazno to sto je Vucicevic komentatisao, vec su glavni razlog njene teme SNS i Vucic. Ne odobravam to sto je Vucicevic govorio, ali kakve veze SNS ima veze sa time? Ipak, Lagertin tekst je totalno skrojen i sastavljen, da se stekne dojam citajuci izmedju redova, da te reci i komentare nije zapravo izgovorio Vucicevic, vec ih je izgovorio SNS. Zato se Lagertin komentar i zavrsava citatom "postalo je strasno sta SNS radi nasoj deci". Iako je to licni komentar Vucicevica koji nema veze sa "SNS Srbijom", sto je opet lukrativno postavljeno u naslovu teksta, u komentaru je implicirano da se radi o "glasnogovorniku stranke". Ovo je jos jedna od bezbroj tema na ovom forumu, gde se cinjenice i fakti izvrcu i postavljaju u kontekstu povezivanja svega negativnog za sto gore prikazivanje SNS i Vucica. Ipak, ovo je forum gde svako pise sta hoce, gde se skoro sve napisano tolerise, ali stvar je u tome sto se vise ne biraju ni reci ni metode ni granice. Izvrtanje reci, tekstova i cinjenica iz kontesta i kreiranje istih pogodnim za sopstvene ciljeve je zloupotreba nedostojna cak i za one koji anonimno pisu na jednom forumu........