blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.186
Neško jesi li ti peško ?Ko te tera da se tako ponašaš ajde reci ovde pošteno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neško jesi li ti peško ?Ko te tera da se tako ponašaš ajde reci ovde pošteno?
Обично ми падну на ум, ово "падну" није буквално, две речи : "стид или срам"...па ко како схвати ?!А што бих избегавао, ако већ знате да користите и пишете на Крстарици, зар вам је тешко да тај податак нађете на интернету?
Кажу да је "ум" у глави, пазите да вас не удари јакоОбично ми падну на ум, ово "падну" није буквално, две речи : "стид или срам"...па ко како схвати ?!
Подржавам, ниједном не бих дао плату да се питам, а студенти су опет испали наивни као и увек, увек, сваки пут још од пре 100 година до данас.
Srećom pa se vi koji biste ovo ili ono ništa ne pitate.Подржавам, ниједном не бих дао плату да се питам, а студенти су опет испали наивни као и увек, увек, сваки пут још од пре 100 година до данас.
Кажу да је "ум" у глави, пазите да вас не удари јако
Хоћеш да се кладиш?Srećom pa se vi koji biste ovo ili ono ništa ne pitate.
Kockanje je za debile i klošare.Хоћеш да се кладиш?
Клађење између две особе је сучељавање два мишљења, ту нема коцке. Ја кажем једно - ти кажеш друго.Kockanje je za debile i klošare.
Ma, sučeljavaj se sam sa sobom,.čoveče. Moje mišljenje si potvrdio pre nego što sam ga i izneo, ne znam šta sad hoćeš da mi dokažeš.Клађење између две особе је сучељавање два мишљења, ту нема коцке. Ја кажем једно - ти кажеш друго.
Па ниси ми уопште битан да бих ти нешто доказивао, причамо, размењујемо мишљења.Ma, sučeljavaj se sam sa sobom,.čoveče. Moje mišljenje si potvrdio pre nego što sam ga i izneo, ne znam šta sad hoćeš da mi dokažeš.
Okej, već smo ih razmenili, i oko čega bi sad da se opklađujemo tačno?Па ниси ми уопште битан да бих ти нешто доказивао, причамо, размењујемо мишљења.