Srbi - Jedini Mnogobozacki Narod Medju Hriscanima Danas

• Začetnik teme Začetnik teme nonk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajojoj. Dečko, tebi mnogo nije dobro. Šta reći idiotu koji smatra da je Gnoti Seauton glupost, i koji smatra da je Biblija izmanipulisana i koji misli da pravoslavlje nema veze sa pravoslavnom crkvom i pravoslavnim sveštenicima, upoređuje sebe sa Bahom i koji lupeta o satanizmu iako misli da đavo ne postoji, sem: teško tebi, jado.
.

A sad si vec toliko ocajan u svojoj bespomocnosti da si poceo vredjati. :hahaha:

Dobro ti stoji avatar. :lol: Zaista mi delujes uplaseno.

Poslednja izmena:
A sad si vec toliko ocajan u svojoj bespomocnosti da si poceo vredjati. :hahaha:

Dobro ti stoji avatar. :lol: Zaista mi delujes uplaseno.

Jaz tu nije uplašen, nesretniče. Odgledaj spot pa ćeš saznati šta misli o takvima kao što si ti.

Vređam? Ne, samo ti dajem profesionalno mišljenje o tvojim psihičkim problemima. Jedini koji ovde vređa si ti, što je svima vidljivo. Johane Sebastiane.z:mrgreen:z:ddm:z:ddm:z:ddm:

Jaz tu nije uplašen, nesretniče. Odgledaj spot pa ćeš saznati šta misli o takvima kao što si ti.

Vređam? Ne, samo ti dajem profesionalno mišljenje o tvojim psihičkim problemima. Jedini koji ovde vređa si ti, što je svima vidljivo. Johane Sebastiane.z:mrgreen:z:ddm:z:ddm:z:ddm:

Vudu druskane, primeti da sam ja sa vredjanjem prestao jos pre stranu-dve, ali ti to nikako da ukapiras nego nastavljas da se primas ko djak petak.

Možda je u Srbiji mišljenje psihologa uvreda, ali kod manje nebeskih naroda nije. Tvoj problem.

Ja ti tvoje misljenje o mojim "psihickim problemima", kako si ti to izvoleo nazvati, nisam ni trazio, tako da je to uvreda. A i da jesam, etika ti zabranjuje da ista iznosis u javnost. Dakle, ne samo sto vredjas, nego bi i povredio etiku svoje (eventualno) buduce profesije, a sad pokusavas da se izmigoljis. Mislim, jeste da je to sve zabavan prizor za mene i ostale, ali brukas se covece.

Poslednja izmena:
Znate sta sad mene najvise interesuje, da li je krst satanisticki simbol ili nije? Koliko videsmo koristio se u kultu mrtvih, kod boga Mitre.
Ako su oni ljudi u pravu da isus nije bio razapet na krst, vec je skoncao na na stubu ili na necemu oblika slova T, otkud onda krst u hriscanstvu?
Sa druge strane ukoliko jeste na krstu, zasto je simbol patnje i sprava za mucenje postala predmet obozavanja u hriscanstvu?
Pazi, vernici ne ljube hrista, ljube krst koji je ubio hrista. To je nesto neverovatno, jel se slazete?

Poslednja izmena:
Ja ti tvoje misljenje o mojim "psihickim problemima", kako si ti to izvoleo nazvati, nisam ni trazio, tako da je to uvreda. A i da jesam, etika ti zabranjuje da ista iznosis u javnost. Dakle, ne samo sto vredjas, nego bi i povredio etiku svoje (eventualno) buduce profesije, a sad pokusavas da se izmigoljis. Mislim, jeste da je to sve zabavan prizor za mene i ostale, ali brukas se covece.

видео је он психологију
ал са друге стране

Back