Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 263.325
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nase, srba iz usa, stanoviste je da niko iz crveno-crne koalicije ne sme da se izvuce nekaznjen, znaci i dacic je jednako odgovoran kao i aljek siftar, a i vulin iz jul-a mirinog, dok nas seseljuga ne zanima, ne bi da prljamo ruke bas toliko, jer je bilo casnih ljudi u radikalima, pa zbog njih, a svi vec znaju da je on crveni vojvoda, goni ga pokatolicenog komunjaru, a plus nam i koristi jer raskrinkava aljeka siptara kao patoloskog lazova barona minhauzena
Bitan sam koliko i njihov stav u vezi komunizma u SrbijiTi si vrlo bitna osoba da ti se to saopsti![]()
Ni jedan Vučićev komentator sa tv-a niti iz SNS-a koji su pričali protiv Rusije i nisu ukinuli Francusko-Nemački plan neće preteći. Svi su locirani i upisaninase, srba iz usa, stanoviste je da niko iz crveno-crne koalicije ne sme da se izvuce nekaznjen, znaci i dacic je jednako odgovoran kao i aljek siftar, a i vulin iz jul-a mirinog, dok nas seseljuga ne zanima, ne bi da prljamo ruke bas toliko, jer je bilo casnih ljudi u radikalima, pa zbog njih, a svi vec znaju da je on crveni vojvoda, goni ga pokatolicenog komunjaru, a plus nam i koristi jer raskrinkava aljeka siptara kao patoloskog lazova barona minhauzena
nama samo aljeka i sinisu ofsor lopinu DA ISPORUCITE, a sva ta govna vi da izdrzavate na robijiNi jedan Vučićev komentator sa tv-a niti iz SNS-a koji su pričali protiv Rusije i nisu odbracili Francusko-Nemački plan neće preteći. Svi su locirani i upisani
Svaki koji je izgovorio na tv-u ili u skupštini rečenice "da je za kompromis sa Kosovom" ili da "ne zna hoće li uvesti sankcije Rusiji" biće procesuiran zbog pokušaja izdaje , doživotno na robiju i konfiskovana mu sva imovinanama samo aljeka i sinisu ofsor lopinu DA ISPORUCITE, a sva ta govna vi da izdrzavate na robiji
dobro ih vezite, a ne da nam pobegnu kao prosli put, alex kada se ukakio nA FLORIDI
gledace aljek siptar da promeni ustav, upravo zbog toga, cini mi se da sam negde procitaoSvaki koji je izgovorio na tv-u ili u skupštini rečenice "da je za kompromis sa Kosovom" ili da "ne zna hoće li uvesti sankcije Rusiji" biće procesuiran zbog pokušaja izdaje , doživotno na robiju i konfiskovana mu sva imovina
Ne može da promeni ustav, nema dovoljno poslanika u skupštini več sada (treba mu 67% poslanika za menjanje ustava, a ima samo 56%).gledace aljek siptar da promeni ustav, upravo zbog toga, cini mi se da sam negde procitao
svi prelaze u ovaj novi Vučićev pokretСви напуштају СНС али касно