Cure informacije iz niškog SNS:

Cure informacije iz niškog SNS: Svi odbori dobili nalog da se infiltriraju među građane na Vidovdan i prave nerede​

1742062130-viber_slika_2025-03-15_19-08-02-940-750x422.jpg

Psiholog Ana Mirković je na platformi X objavila da je, prema informacija koje cure iz SNS, svaki odbor ove stranke dobio zadatak da pošalje pet do 10 mladih ljudi, čiji će zadatak biti da se infiiltriraju među studente i gađane 28. juna u Beogradu i prave nerede.

„Procurila je informacija iz niškog odbora SNS-a – svi odbori u Srbiji su dobili zadatak da regrutuju 5-10 mladih da se infiltriraju i da prave nered. Najjadniji jadnici i bednici u istoriji ove zemlje. To su“, napisala je Mirković.

Podsetimo, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da je SNS odustala od svog mitinga na Vidovdan i dodao da će studenti koji hoće da uče organizovati književno veče.

„Mi nećemo praviti nikakav skup na Vidovdan u Beogradu, možda se pridružimo, kao SNS i pokret – studentima u Pionirskom parku ili Ćacilendu, oni pripremaju kulturno veče na Vidovdan“, rekao je Vučević.

U međuvremenu, studenti u blokadi su izašli sa još dva zahteva.

Prvi je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspusti Narodnu skupštinu, sa ciljem raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora do 21 čas 28. juna 2025. godine.

Drugi zahtev je da se ukloni Ćacilend iz Pionirskog parka i ispred Skupštine Srbije.

Podsetimo, na dan masovnog protesta u Beogradu koji je održan 15. marta u javnosti su kružile slike muškaraca ispred Pionirskog parka, obučenih u crno sa maskama. Pretpostavlja se, ti ljudi su bili spremni da fizički napadnu ljude koji bi se približili Ćacilendu.

https://nova.rs/vesti/politika/cure...ju-medju-gradjane-na-vidovdan-i-prave-nerede/
Kulturno veče u Ćacilendu. :hahaha::hahaha::hahaha:

E, a ja sam se danas ovde kod mene u Nišu sreo sa jednim mojim poznanikom, pa mogu reći i prijateljem, koji je tako, ajd da kažemo, sitno m.do u niški SNS. Sitno, ali, ipak, m.do. I tako ja, u priči, pomenem kakvo je ludo stanje u lokalnoj filijali jedne jake državne firme (znajući da on odavno ima problema s tom firmom), a on mi kaže, bukvalno, "Ma vidiš da je sve ludo, cela država. Sve propada, cela država, sve.".
Au, pomislih, napredno, turbo napredno, nema šta..

Cure informacije iz niškog SNS: Svi odbori dobili nalog da se infiltriraju među građane na Vidovdan i prave nerede​

Psiholog Ana Mirković je na platformi X objavila da je, prema informacija koje cure iz SNS, svaki odbor ove stranke dobio zadatak da pošalje pet do 10 mladih ljudi, čiji će zadatak biti da se infiiltriraju među studente i gađane 28. juna u Beogradu i prave nerede.

„Procurila je informacija iz niškog odbora SNS-a – svi odbori u Srbiji su dobili zadatak da regrutuju 5-10 mladih da se infiltriraju i da prave nered. Najjadniji jadnici i bednici u istoriji ove zemlje. To su“, napisala je Mirković.

Podsetimo, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da je SNS odustala od svog mitinga na Vidovdan i dodao da će studenti koji hoće da uče organizovati književno veče.

„Mi nećemo praviti nikakav skup na Vidovdan u Beogradu, možda se pridružimo, kao SNS i pokret – studentima u Pionirskom parku ili Ćacilendu, oni pripremaju kulturno veče na Vidovdan“, rekao je Vučević.

Prvi je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspusti Narodnu skupštinu, sa ciljem raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora do 21 čas 28. juna 2025. godine.

Drugi zahtev je da se ukloni Ćacilend iz Pionirskog parka i ispred Skupštine Srbije.

Podsetimo, na dan masovnog protesta u Beogradu koji je održan 15. marta u javnosti su kružile slike muškaraca ispred Pionirskog parka, obučenih u crno sa maskama. Pretpostavlja se, ti ljudi su bili spremni da fizički napadnu ljude koji bi se približili Ćacilendu.

https://nova.rs/vesti/politika/cure...ju-medju-gradjane-na-vidovdan-i-prave-nerede/
Damage control povodom snimaka.

E, a ja sam se danas ovde kod mene u Nišu sreo sa jednim mojim poznanikom, pa mogu reći i prijateljem, koji je tako, ajd da kažemo, sitno m.do u niški SNS. Sitno, ali, ipak, m.do. I tako ja, u priči, pomenem kakvo je ludo stanje u lokalnoj filijali jedne jake državne firme (znajući da on odavno ima problema s tom firmom), a on mi kaže, bukvalno, "Ma vidiš da je sve ludo, cela država. Sve propada, cela država, sve.".
Au, pomislih, napredno, turbo napredno, nema šta..
Čovek priprema teren za preletanje, kao što je već preleteo iz DOS kod AV.

hahah koja fora. idu da prave nerede i za sve ce optuziti sns mafiju.
joooj pa koja je ovo godina? :lol:

Tacno , svi su poshizeli , ali samo 60% je stvarno sa oblicima shizofrenije, ostalo je nervna nestabilnost, pritisak, kao posledica toga se javlja odlaganje aktivnosti ,nervna napetost, anksioznost, unutrasnja zatrovanost, uvod u apatiju i depresiju , uz kontru...
Muckalica totalna...

zivo me zanima ko je taj zvucnik nazvao zvucnim topom.

jer kada kazes da je zvucnik koriscen to zvuci bezazleno

ali ako napises da je koriscen zvucni TOP eeeee to je vec opasno oruzje :roll:
Proguglaj subfrekvencije 7Hz i 19Hz. Znamo šta je korišćeno. Čekamo pravi trenutak da to objavimo..
A tek kad Rusi kažu da je onaj izveštaj FSB lažan?
Izvolte mi gospodine, odgovoriti, u svakom momentu vas mogu opskrbiti dodatnim informacijama.

Kako koji Rusi? Pa naši Rusi.
Zar nisi znao da smo mi i Rusi, skoro, pa isti narod. Mislim, ne znam, tako kažu pametniji od mene, a ja šta ću, slušam, dosta mi je toga da ja nešto, kao, sam izmišljam.
I tako, ti neki pametniji od mene, kažu mi danas, ajd da brojimo, dal će proći još nedelju dana, najviše, a da lepa Mara (Zaharova) ne kaže da je taj izveštaj FSB lažan. A zna se, ono što Mara kaže, to se u Kremlja misli.
A da pogledamo malo unazad šta je lepa Mara rekla, ne tako davno( 4.6. ove godine), da ne navodim sve njene zanimljive poruke precedniku nam. Evo, sa jednog medija, za koji, mislim da se možemo složiti, ipak i pored svih napada sa svih strana, prdstavlja Javni Servis Srbije (makar se oni tako predstavljaju).

https://www.rts.rs/vesti/politika/5725882/zaharova-izvoz-oruzje-srbija-vucic-mere-.html

Možemo i neki medij iz Rusije, istina, malo je vremena prošlo od tada (3.4. ove godine)

https://www.pravda.rs/2025/4/3/vuci...vucicevom-izjavom-o-oslobodjenju-jugoslavije/

Btw. za informaciju svima onima koji su tokm svih rasprava tvrdili da FSB nema ingerencije za rad u insotranstvu, da ih obavestim, da peto odeljenje (ili, peta služba) FSB-a ima dozvolu za rad u inostransvu, ali ona se odnosi, uglavnom, na praćenje i suzbijanje kontraruske delatnosti i to, prvenstveno od strane ruskih državljana.
Odeljenje koje bi moglo da bude uključeno u istragu oko korišćenja zvučnog oružja je osmo odeljenje, tj. naučna i tehnička služba, a ona nema dozvolu za rad izvan Rusije.
Eh, da, da ne spominjem slovo Љ. Ne nije "Слово љубве".

Back