- Poruka
- 30.578
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trampovo?I da dodam, i oni su glasačko telo![]()
Čuo Gangula za ovo, pa da se umiliA kako to kad Gangula oce podici spomenik Drazi
Pa Gangula je preletac populista merka kome ce se novom prisljamcitiČuo Gangula za ovo, pa da se umilividljivo je da ga nigde nema
![]()
Imaš li podatak koliko Srba ima pravo glasa na izborima u Srbiji?Trampovo?
Celokupna dijaspora na svetu ne samo u Americi po sns-u ima malo vise od 50 000 glasova.Imaš li podatak koliko Srba ima pravo glasa na izborima u Srbiji?
Гангула је лажичетара.A kako to kad Gangula oce podici spomenik Drazi
Mene zanima za koga su tamo gde ziveImaš li podatak koliko Srba ima pravo glasa na izborima u Srbiji?
Onda je vrlo lako izracunati da se i na ovaj nacin opasno kradu glasovi.
Mnogi ljudi se i dalje ovde vode i tu se mnogo krade i manipulise glasovima.mozda ljude ne zanima glasanje u srbiji. samo kazem...ne spremaj mi konopac. da zivim van srbije, veruj mi ne bih ni pogledala sta se desava ovde ili ako bih pogledala i ispratila vece dogadjaje ne bih se mesala, jer bih smatrala da nemam pravo da krojim zivot zemlji u kojoj ne zivim.
Mnogobrojni forumaši ovde te demantujumozda ljude ne zanima glasanje u srbiji. samo kazem...ne spremaj mi konopac. da zivim van srbije, veruj mi ne bih ni pogledala sta se desava ovde ili ako bih pogledala i ispratila vece dogadjaje ne bih se mesala, jer bih smatrala da nemam pravo da krojim zivot zemlji u kojoj ne zivim.
Mnogobrojni forumaši ovde te demantuju
.Najglasniji su u odbrani države od zlih studenata iako i ne žive ovde..
Тежак дан за Вучића.Одлично.
Ne samo što ne žive ovde, nego nikada nisu ni živeli u Srbiji niti sa Srbijom imaju veze.Mnogobrojni forumaši ovde te demantuju
Тежак дан за Вучића.![]()
Mnogobrojni forumaši ovde te demantuju
Он официјелно није жив од новембра прошле године.Питање је да ли је жив. 4 милиона студената за Видов дан, кобре и полиција прешли на страну трокадера, ево сад и американци. Мора да је холограм, нема друге.
e ako ovo ne dokrajci Vucic nece nista drugo.