Srbi i Hrvati zajedno ratuju .....

Nisam u to siguran lazni Hrvatu....

Poseti malo Facebuk da prebrojis koliko nas ima.....:per:

Није могуће да је више.....него док си био на челу " ЗемЗад" ? Не мора да значи да од " Земљорадничких задруга "може да
постане " пољопривредни комбинат " већих размера.....али, ко зна.....???

Pa jesi ti Jugosloven ili Srbo-Hrvat,šta si ti Blajbi u stvari?Zar ima još ljudi koji se nazivaju Jugosloveni?
Ja bih vas zajedno sa Titovim sandukom lansirao na Mars da tamo organizujete prvu koloniju...

Eno mu onog Blaška Gabrića iz Subotice, što je na svom imanju napravio "mini SFRJ", može Blajbi da ga pita da ga ovaj primi u rezervat. Zapravo, moja greška, Blajbi ne sme da uđe u zemlju z:cry:. Ništa, žalim slučaj, njegova jugoslovenska egzistencija će se i ubuduće odvijati samo na prostranstvima interneta...

Oš raport ili prijavak? :lol:

vojska1_743229S0.jpg

Српска застава је мање од хрватскомz;)

Три пута. По Српски БРЕ!
Таман колко понос и памет и све остало.

Занимљиве су слике тих војних сусрета... Србијанац обично, кез од ува до ува, а Хрват мрк, гледа са висине и са презиром... :zblesav:

Mir Boziji, MI DOLAZIMO !

Vi, nacionalisti svih boja i nacija, STE SVO STANOVNISTVO ZAVILI U CRNO!

NI U JEDNOJ REPUBLICI (drzavi) NISTA DOBRO I PAMETNO NISTE NAPRAVILI, SAMO OCAJ I SKRGUT ZUBA!
Glupost vaseg velikog vodje je ucinila da se samo 10 godina posle njega pokoljemo.
Sistem koji ne ostavi naslednike - nije ozbiljan sistem.
Reklamiras neodrzivu stvar.

Glupost vaseg velikog vodje je ucinila da se samo 10 godina posle njega pokoljemo.
Sistem koji ne ostavi naslednike - nije ozbiljan sistem.
Reklamiras neodrzivu stvar.

Клање је било и прије великог вође, ако се добро сјећам. И то два пута, оба пута пуно веће него ово задње.

Клање је било и прије великог вође, ако се добро сјећам. И то два пута, оба пута пуно веће него ово задње.

Da, i takve stvari pametnima obično služe za nauk, ali je srpski narod od 1918. godine pa naovamo u većini zloban, jajarski raspoložen i iskvaren na sve moguće načine. S tim što nemam takvo mišljenje o Srbima sa drugih okolnih teritorija, problem je što smo se mi iz Srbije najviše pitali, pa su stvari ispale ovakve...

Da, i takve stvari pametnima obično služe za nauk, ali je srpski narod od 1918. godine pa naovamo u većini zloban, jajarski raspoložen i iskvaren na sve moguće načine. S tim što nemam takvo mišljenje o Srbima sa drugih okolnih teritorija, problem je što smo se mi iz Srbije najviše pitali, pa su stvari ispale ovakve...

Читао сам недавно о догађањима на почетку вијека 1900-1918. Ту тек да видиш однос Срба према Србима.... z:mrgreen: Србијанци унутар сами себе, не воле ови са запада ове са југа, ови са југа ове са истока, а Шумадинци никога осим Шумадинаца...
Па онда изван... Црногорци, Босанци, Хецеговци, Бокељи, Сремци, Бачвани, Банаћани, Славонци, Бановци и Кордунаши, Личани, Далматинци ...z:mrgreen:

Ту је био пун К. посла 1918. да Срби среде сами себе... без силни несрба које примише у државу да би од преко 90% становништва (К Србија и К Црна Гора) сами себе свели на 40%!!!

- - - - - - - - - -

Коментар са блица:

Utorak, 30. 12. 2014. 17:41h
neregistrovan korisnik
Znao sam, odmah krece bratimljenje, o tugo srpska! Zasto su odmah braca? Korektni odnosi su ok ali na distanci sa njima. z:mrgreen:

.....na stranim brodovima u Crvenom moru, protiv opasnih somalijskih pirata! :ok:

hr1_743220S1.jpg

http://www.jutarnji.hr/foto--zajedn...vatskim-kolegama-na-brodu-u-somaliji/1265285/

U cemu je problem?

-tako je brate Blajbi..nek se žderu dušmani od muke...
mada mora da primjetim da naši imaju plave-mornarske ..a ovi iz srbije..ebiga..ne znaju ša je more..obukli pešadijske..al nema veze..već ćemo mi njih preodgojiti..z:)

- - - - - - - - - -

Piratima su samo falili Srbi i Hrvati...

..:cepanje: ne znaju s kime imaju posla..dogovorna ekonomija..% za sve..z:)

Placenicki olosh.Takvi bi sutra i za nato ratovali.

Službena vojska poslana od strane dvaju država. Plaćenici su privatnici koji rade za svoj džep. Nauči razlikovati pojmove!

- - - - - - - - - -

daj bre ne lupetaj
Srbija nikad nece biti u nato iz prostog razloga sto Srbi nikad nisu bili sa zlocincima
a placenika i otpada ko ovi sa slike je uvek bilo i bice

Ti zapravo tvrdis da je Predsjednik Srbije Nikolic PLAĆENIK. Hrabra izjava.

Poslednja izmena:

Back