mozete me kontaktirati na mejl hrvoje.cavar25@gmail.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kablar Aleksandar i Sladjana naci cete nas na facebooku pod Kablar Aleksandar,zivimo u Glasgowu...javite seZivim u okolici Glasgowa godinu dana, pa ako je netko za druzenje javite se.
javite se na Facebook Kablar Aleksandar iz GlasgowaSrbi, Hrvati, Bosanci? Ima li jos nekog od nasih Skotckoj? Voljni smo sa upoznamo nase ljude koji zive ovde. Veliki pozdrav!
Lijep pozdrav ima li tko aktivan. Evo odlucio sam I ja da selim za Scotland pa me zanimaju neki detalji ako ima tko voljan pomoci.
- - - - - - - - - -
Jel se mozemo nekako cuti ?
javite se na mail kablaraco@hotmail.com zivim u Glasgowu sa suprugom i kcerkom 4 godineSrbi, Hrvati, Bosanci? Ima li jos nekog od nasih Skotckoj? Voljni smo sa upoznamo nase ljude koji zive ovde. Veliki pozdrav!
Imamo grcki pasosPozdrav za vas iz Sarajeva,i ja i suprug smo takodje iz Sarajeva pa me interesuje kako ste uspjeli otici u Skotsku,zbog vize, drzavljanstva...?Ja imam drzavljnastvo RS i BiH ako to pije vode a izgleda ne..pozdrav iz BiH i zelim vam puno bolji zivot nego sto je ovde![]()
javite se na e mail kablaraco@hotmail.com tu sam sa zenom i kcerkom u GlasgowuPozdrav svima!
Nije me bilo na forumu skoro 2 god.,sad se vratih i moram odmah na pocetku zameriti kako je komplikovano postaviti komentar na neku od postojecih poruka...Bas treba zivaca...
Inace,sto se tice onog sto sam pisala 2015.g. o Skotskoj,sada imam samo 1 komentar- b*llshit !
Postovani posjetioci Krstarice,
prije skoro godinu dana doselila sam se u Skotsku,predgradje Glazgova i do sada,nazalost,nisam srela nikog sa podrucja Srbije,Hrvatske,BiH...
Mislim da su nasi ljudi nedovoljno upuceni u situaciju u Skotskoj,jednostavno im je nepoznata,(svi odlaze u London i druge gradove UK-a),zato sam
odlicila da se uclanim u forum i, nadam se,upoznam nekog naseg ko je,kao i ja daleko od svoje maticne zemlje.
Za pocetak,logicno pitanje-Ima li koga...? Pisite...
Evo, ja zivim i radim u Edinburgu, sada vec godinu dana. Iz Beograda sam, '73 godiste, tu sam sa zenom i sinom. Znam za jednu devojku iz Mostara koja zivi u Edinburgu i to je sve. Stvarno nas ima za na prste jedne ruke.
Pozdrav svima! Ja takodje zivim u Skotskoj, tacnije u Kilmarnock-u. Volala bih da stupim u kontakt sa ljudi ma koji takodje zive ovde.
heelloo..uskoro planiram selidbu u Glasgow,nadam se da neću pogrešiti u izboru gradaDa,hrvatski pasos bice ravnopravan.Znaci osoba sa njim moze aplicirati za NINo,sa njim legalno raditi...
Imam prijatelje u Edinburgu poreklom iz Sarajeva.Više puta sam posetio Škotsku zaista je predivna.Pozdrav za sve naše ljude u ŠkotskojPostovani posjetioci Krstarice,
prije skoro godinu dana doselila sam se u Skotsku,predgradje Glazgova i do sada,nazalost,nisam srela nikog sa podrucja Srbije,Hrvatske,BiH...
Mislim da su nasi ljudi nedovoljno upuceni u situaciju u Skotskoj,jednostavno im je nepoznata,(svi odlaze u London i druge gradove UK-a),zato sam
odlicila da se uclanim u forum i, nadam se,upoznam nekog naseg ko je,kao i ja daleko od svoje maticne zemlje.
Za pocetak,logicno pitanje-Ima li koga...? Pisite...
Je l' ima posla?Pozdrav ljudi. Ja Sam se doselio u predgradje Glazgova. Zena mi je Skotlandjanka. Je l ima nekog od nasih? Pozdrav