Quantcast
A
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Исто се десило на ЕS у вези форума за Норвешку и смучи се временом. Једна те иста питања, једни ти исти што се жале или тролују. Него питање. Колико је ауто осигурање тамо и да ли признају извештаје из Србије од осигуравајућих кућа у смислу олакшица тј. ниже цене? Ја сам већ почео да читам овде, њихов приручник за полагање па да се одмах пријавим за то тамо иако имам форе годину дана са српском возачком.
    Извини за овако касан одговор, тек сад га приметих. Нисам раније користио овај сајт тј. форуме овде, више сам висио на Elite Security па тек сад видех поље са порукама. Да ми ти ниси послао не бих ни знао где је :) Чек ти си исто у Едмонтону? То око форума је класични след догађаја, исто се десило на ЕS
    Znaci stolar :) ovde su odlicno placeni 30$ i navise i dosta su trazeni. Malo se oseti kriza I ovde Ali imas otvorenu radnu dozvolu, iskustvo i solidan engleski sto je veeliku plus. Znaci ne brini nista. Javi se kada bude dolazio mozda nadjemo neki stan ili sobu. Pozdrav! Vise ne postujem na ovom forumu, zgadila mi se ekipa istih ljudi koji ga upropascuju jec godinama.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Top