MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.413
srbi su odabrani narod koji zivi na svetom tlu...a vi se smejte kolko vam drago
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srbi su odabrani narod koji zivi na svetom tlu...a vi se smejte kolko vam drago
naravno da Srbi nijesu zeljeli rat, ako pod Srbima podrazumijevas srpski narod . Rat nije zelio ni Milosevic ali je bio spreman na rat da postigne svoje ciljeve. ali nakon sto je Milosevic obezbijedio sebi silom 4 glasa Za Srbiju u predsjednistvu SFRJ mislis da bi bilo ko normalan ostao u toj drzavi.Често наилазимо на људе, који су једног донекле лепог става, а тај став гласи, само да рата не буде. Само да је мир. Опет кажем, у бити једна лепа идеја, али сада ћу писати о томе зашто је она нереална и зашто само ми, Срби, морамо да се жртвујемо да би тај мир постојао.
Ратови у Југославији се нису дешавали јер су Срби хтели рат, нити јер су Срби вршили агресије на бивше републике. Проблем је био национални инжињеринг на животном простору Срба, што доказује велика распрострањеност Срба у Хрватској и БиХ, у Црној Гори, на Космету, Македонији...
Eto jedan od razloga zasto su drugi narodi pobjegli od srpskog nacionalizma. I jedan od razloga zasto jos uvijek traju trzavice na Balkanu. Mislim ni drugi narodi nista bolji nijesu.Други народи, највећим делом проистекли из нашег, желели су да се одвајају од Југославије
Колико ја знам, те антибиролратске револуције у Војводини, ЦГ и на Космету нису биле неке српске националистичке револуције, већ покушај да се на тај начин очува Југославија (иако су само Срби остали у њој, држава се нује звала Србија већ идаље Југослсвија...)naravno da Srbi nijesu zeljeli rat, ako pod Srbima podrazumijevas srpski narod . Rat nije zelio ni Milosevic ali je bio spreman na rat da postigne svoje ciljeve. ali nakon sto je Milosevic obezbijedio sebi silom 4 glasa Za Srbiju u predsjednistvu SFRJ mislis da bi bilo ko normalan ostao u toj drzavi.
Eto jedan od razloga zasto su drugi narodi pobjegli od srpskog nacionalizma. I jedan od razloga zasto jos uvijek traju trzavice na Balkanu. Mislim ni drugi narodi nista bolji nijesu.
Znaci po tebi je ok -Srbija 4 glasa u predsjednistvu a svi drugi 4 i Jos to zoves borbom za ocuvanje Jugoslavije i Jos to kazes nijesu srp nacionalisticke rev. . e meni to vise lici na drzavni udar. Ne zaboravi Milosevic je prvo izveo tenkove na Beograd, pa onda ……Колико ја знам, те антибиролратске револуције у Војводини, ЦГ и на Космету нису биле неке српске националистичке револуције, већ покушај да се на тај начин очува Југославија (иако су само Срби остали у њој, држава се нује звала Србија већ идаље Југослсвија...)
Срби су тада идаље били ватрени заговорници југословенства, а опет, Србија са покрајинама и ЦГ у којој живи српски народ свакако би и требале представљати исти
Па ако Срби живе, наравно да да. Нису Срби криви што је Србија унела у Ју Војводину, Македонију, КиМ, Црну Гору, Централну Србију + српске опћтине у БиХ које су пограсиле уједињење, а од 1942. је потпуно располућена.Znaci po tebi je ok -Srbija 4 glasa u predsjednistvu a svi drugi 4 i Jos to zoves borbom za ocuvanje Jugoslavije i Jos to kazes nijesu srp nacionalisticke rev. . e meni to vise lici na drzavni udar. Ne zaboravi Milosevic je prvo izveo tenkove na Beograd, pa onda ……
e poslije se pitas zasto je Jugoslavija propala I cudis se optuzbama za velikosrpski nacionalizam . I jos te nimalo ne tangira sto je Milosevic ostvario te glasove na silu. i Jo’s kazes “ako Srbi zive…” pa ne zive Srbi sami u tim pokrajinama i CG. Pogotovu na Kosovu, gdje su Albanci 90 posto a Slobo taj glas uzeo za Srbiju. Definitivno si upao u tesku politiku. Tebi je rjesenje jedino sport i priroda a politike se ostavi jer samo izazivas negativna osjecanja prema Srbima kod svakog ko procita sta ti pises.Па ако Срби живе, наравно да да. Нису Срби криви што је Србија унела у Ју Војводину, Македонију, КиМ, Црну Гору, Централну Србију + српске опћтине у БиХ које су пограсиле уједињење, а од 1942. је потпуно располућена.
pisi i ti za tvoje hrvate, koj ti braniNe postoji ni pojedinac, ni grupa, ni narod koji barem jednom nisu osjetili gorak okus poraza, u bilo kakvom opsegu i na bilo kakav način. Stoga, logika nalaže zaključak prema kojem pišeš nesuvislo.![]()
jok, scifi je da je croatia antifasisticka tvorevina sa suverenom vladavinom prava
А шта би ти? Србију само београдски пашалук?e poslije se pitas zasto je Jugoslavija propala I cudis se optuzbama za velikosrpski nacionalizam . I jos te nimalo ne tangira sto je Milosevic ostvario te glasove na silu. i Jo’s kazes “ako Srbi zive…” pa ne zive Srbi sami u tim pokrajinama i CG. Pogotovu na Kosovu, gdje su Albanci 90 posto a Slobo taj glas uzeo za Srbiju. Definitivno si upao u tesku politiku. Tebi je rjesenje jedino sport i priroda a politike se ostavi jer samo izazivas negativna osjecanja prema Srbima kod svakog ko procita sta ti pises.
"Eklatantna povijesna istina" je da su Bugari u 10. stoljeću u više navrata držali Srbe kao svoje robove, da su Grci bili srpski gospodari, da su Turci jedva dozvoljavali Srbima disati, a kamoli što drugo, preko 400 godina, da su Srbi popušili u potpunosti 3 od 4 rata 1990-ih itd. To je istina.pisi i ti za tvoje hrvate, koj ti brani
po obicaju kao mnogi ovde nis shvatio eklatantnu istorijsku istinu koja izbija iz mog posta
Kakva je to karta na lijevoj strani?А шта би ти? Србију само београдски пашалук?
Ја сам рекао чињеницу, а то је да је Србија у југославију увела српске крајеве који су касније расрбљени, од 1942. па надаље....Pogledajte prilog 1325593
Znanstvena fantastika! 
Tko tebe pita?jok, scifi je da je croatia antifasisticka tvorevina sa suverenom vladavinom prava
a zakaj tebe stari toliko boli srbija?"Eklatantna povijesna istina" je da su Bugari u 10. stoljeću u više navrata držali Srbe kao svoje robove, da su Grci bili srpski gospodari, da su Turci jedva dozvoljavali Srbima disati, a kamoli što drugo, preko 400 godina, da su Srbi popušili u potpunosti 3 od 4 rata 1990-ih itd. To je istina.

vis kako izgleda kad se svaka stavr okrene za 180Tko tebe pita?

Malo si neupućen. Osimski sporazumi se ne mogu revidirati.vis kako izgleda kad se svaka stavr okrene za 180
da si svestan ko sto nisi da se ovoj konstelaciji evrope danas kada sve ode u 3 lepe sto je jedina realnost koja ce se desiti, prvi koji ce izgubiti po sistemu imao pa nemao, bicete vi jer ce se revidirati osimski sporazumi.
Da, u pravu si. Vaš problem.a zakaj tebe stari toliko boli srbija?
ponasas se ko iz onog vica kad je srbin dosao u zagreb na jelacica plac i prodro se ja sam srbin a masa ga lincovala...pa kad je hrvat resio isto kod casnog knjaza u centru prestonice nam nase i prodro se ja sam hrvat... niko ga nije ni pogledo...i tako se on drao i drao ko malouman da je hrvat ceo dan dok mu je jedna starina od 100 zima nije prisla i rekla, a ko ti kriv sto nisi srbin
sto se tice drage vam vase, istorija je toliko puta pokazala ko ste vi jos od napoleona i vojnicke i gradjanske kroacije pa sve do danas. ali ti si glup da razumes istorijski sled i o cemu ja pricam.
Meni više ne smetate, jer ste druga država. Glavno je da smo ok susjedi i to je sve. a mogu cajkovski, dostojevski, tolstoj da se izbace iz istorije umetnosti kao da nisu ni postojali...ko je sada naivan?Malo si neupućen. Osimski sporazumi se ne mogu revidirati.
FalsifikatА шта би ти? Србију само београдски пашалук?
Ја сам рекао чињеницу, а то је да је Србија у југославију увела српске крајеве који су касније расрбљени, од 1942. па надаље....Pogledajte prilog 1325593
Srbija lobira po svijetu da ju se ne prizna kao državu.a mogu cajkovski, dostojevski, tolstoj da se izbace iz istorije umetnosti kao da nisu ni postojali...ko je sada naivan?
ne smetamo, a puna ti usta srbijeDa, u pravu si. Vaš problem.Meni više ne smetate, jer ste druga država. Glavno je da smo ok susjedi i to je sve.
![]()

ne razumes ti svecku politiku.Srbija lobira po svijetu da ju se ne prizna kao državu.