i bre nesko,pa ti mora da si zgodniji od tadica jer nas mnogo zamlacujes![]()
Bolje da vas ja zamlaćujem, nego da vas neko mlati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i bre nesko,pa ti mora da si zgodniji od tadica jer nas mnogo zamlacujes![]()
To će Čeda i Dačić.Bolje da vas ja zamlaćujem, nego da vas neko mlati.
Pa na pretnjama i na sili su i držali vlast 90-ih i gurali državu u provaliju.
Spamujes istim proseravanjima. Vi crno crveni ste 1991 i 1992 trazili da milosevic spreci svu pomoc Srbima u borbi protiv ustasa i muslimana. Da ste vi imali vlast 1992, Srba u BiH ne bi bilo danas.
A koji su to Srbi slozni?To i jeste cilj EU jer složne Srbe nikad nisu voleli
Žalosno ali je istina da su DS današnjim nepromišljenim potpisivanjem sporazuma tj.Judinog sporazuma sa EU, Srbi zavađeni dok je i poslednjeg Srbina.To i jeste cilj EU jer složne Srbe nikad nisu voleli a ovako kupiće Srbiju za bagatelu kad se dobro međusobno zavadimo i kad ne budemo imali drugog izbora nego da se rasprodamo.
Kažu otvoreno će nam biti tržište EU za naše proizvode ali koliko naših proizvoda ispunjava sada EU standarde jer ako ne ispunjavaju njihove standarde onda je cena tih proizvoda izuzetno niska tj.nikakva zarada.Mi nemamo tehnologiju doraslu EU da možemo biti svoje gazde u svojoj zemlji a otvaranje ka EU nepromišljeno i bez zakona koji štite Srpske firme doći će do kolapsa i obezvređivanja Srpske privrede i industrije.Nestaće nespremne Srpske firme i biće još više nezaposlenih a strane firme koje će se otvoriti u Srbiji držaće monopol i eknomski će kontrolisati Srbiju za političke ciljeve svojih vlada.Velika je greška ako mislimo da ćemo brzim ulaskom u EU neko za nas i naše interese rešavati probleme isto tako je velika greška DS koja misli da će sve ove probleme rešiti u hodu.To je jednostavno nemoguće jer je DS stvorila deficit u vremenu.Srbi urazumite se dok još ima vremena inače...............gorećemo u paklu jer gazimo božju zapovest koja glasi ljubi bližnjega svoga kao samog sebe a mi radimo naopako ljubimo daljnjega od sebe više........:mad::mad::mad:
Ако се народ не буде освестио и схватио да ЖУТИ морају да иду мало у опозицију - и ја ценим да ће бити свакојаког белаја по Србији.
.
Žalosno ali je istina da su DS današnjim nepromišljenim potpisivanjem sporazuma tj.Judinog sporazuma sa EU, Srbi zavađeni dok je i poslednjeg Srbina.To i jeste cilj EU jer složne Srbe nikad nisu voleli a ovako kupiće Srbiju za bagatelu kad se dobro međusobno zavadimo i kad ne budemo imali drugog izbora nego da se rasprodamo.
Kažu otvoreno će nam biti tržište EU za naše proizvode ali koliko naših proizvoda ispunjava sada EU standarde jer ako ne ispunjavaju njihove standarde onda je cena tih proizvoda izuzetno niska tj.nikakva zarada.Mi nemamo tehnologiju doraslu EU da možemo biti svoje gazde u svojoj zemlji a otvaranje ka EU nepromišljeno i bez zakona koji štite Srpske firme doći će do kolapsa i obezvređivanja Srpske privrede i industrije.Nestaće nespremne Srpske firme i biće još više nezaposlenih a strane firme koje će se otvoriti u Srbiji držaće monopol i eknomski će kontrolisati Srbiju za političke ciljeve svojih vlada.Velika je greška ako mislimo da ćemo brzim ulaskom u EU neko za nas i naše interese rešavati probleme isto tako je velika greška DS koja misli da će sve ove probleme rešiti u hodu.To je jednostavno nemoguće jer je DS stvorila deficit u vremenu.Srbi urazumite se dok još ima vremena inače...............gorećemo u paklu jer gazimo božju zapovest koja glasi ljubi bližnjega svoga kao samog sebe a mi radimo naopako ljubimo daljnjega od sebe više........:mad::mad::mad:
Nemoj tebi da odleti glava,kad ti provale IP i prijave MUP-u za huskanje na gradjanski rat...
Хајде не сер* - на овом пдф није закључана тема корисника СССР који отворено позива на крвопролиће и ликвидацију СРБА НАЦИОНАЛИСТА, нити је он опоменут.......
Pa covek ti nije rekao da ce tema biti zatvorena, nego je pomenuo MUP...
Хах, хах, хах.......кхм... да, када бу у МУП-у седели све сами идиоти...:-P:-P:-P
Ok,samo nastavi sa podbadanjem,pa cemo videti...
Da li je moguce da mislis da niko od nas sa foruma ne radi u MUP-u...a uz to zaboravljas da postoji nesto sto se zove sluzbena duznost?
Decko, bolji pocni da se krijes po pecinama...doci ce ti kod mame i tate cike u plavom...run fool run!