Ok,samo nastavi sa podbadanjem,pa cemo videti...
Sad ti pretiš..misliš da si faca a ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok,samo nastavi sa podbadanjem,pa cemo videti...
Dodji onda na ovaj link ako se ne plasis svojih izjava...
Vidim bio neko sa sbb-a...hehe
Jedna stvar, kao posledica ovog ugovora, je jako vidljiva. To je ogromna podeljenost među Srbima, gotovo do mržnje.
Gledajući to dolazim do zaključka da je to i bio cilj ovog potpisivanja, jer teško da ćemo primetiti neke druge promene posle potpisivanja, što svedoče Makedonci i Crnogorci.
Znači, ovde je primenjen Mesićev recept, koji je izrekao na početku rata, a glasi: "Ne treba Srbe na vrbe, već Srbe na Srbe."
Jao smo ga majci ako pobedi Klintonovka...
Mislim da je ta žena spremna da debelo pokrade izbore samo da bi se dočepala vlasti...Ima da bude em prva žena predsednik Amerike em najveći gangster i srbo-progonitelj...Ne razumem toliko pričali da su u glavnoj trci Obama i Mekejn,i da Klintonovka dosta posustaje za Obamom,kad odjednom ona maltene više glasova od Obame i Mekejna zajedno...Crno nam se piše...
Žalosno ali je istina da su DS današnjim nepromišljenim potpisivanjem sporazuma tj.Judinog sporazuma sa EU, Srbi zavađeni dok je i poslednjeg Srbina.To i jeste cilj EU jer složne Srbe nikad nisu voleli a ovako kupiće Srbiju za bagatelu kad se dobro međusobno zavadimo i kad ne budemo imali drugog izbora nego da se rasprodamo.
Kažu otvoreno će nam biti tržište EU za naše proizvode ali koliko naših proizvoda ispunjava sada EU standarde jer ako ne ispunjavaju njihove standarde onda je cena tih proizvoda izuzetno niska tj.nikakva zarada.Mi nemamo tehnologiju doraslu EU da možemo biti svoje gazde u svojoj zemlji a otvaranje ka EU nepromišljeno i bez zakona koji štite Srpske firme doći će do kolapsa i obezvređivanja Srpske privrede i industrije.Nestaće nespremne Srpske firme i biće još više nezaposlenih a strane firme koje će se otvoriti u Srbiji držaće monopol i eknomski će kontrolisati Srbiju za političke ciljeve svojih vlada.Velika je greška ako mislimo da ćemo brzim ulaskom u EU neko za nas i naše interese rešavati probleme isto tako je velika greška DS koja misli da će sve ove probleme rešiti u hodu.To je jednostavno nemoguće jer je DS stvorila deficit u vremenu.Srbi urazumite se dok još ima vremena inače...............gorećemo u paklu jer gazimo božju zapovest koja glasi ljubi bližnjega svoga kao samog sebe a mi radimo naopako ljubimo daljnjega od sebe više........:mad::mad::mad:
Mislim da je ta žena spremna da debelo pokrade izbore samo da bi se dočepala vlasti...Ima da bude em prva žena predsednik Amerike em najveći gangster i srbo-progonitelj...Ne razumem toliko pričali da su u glavnoj trci Obama i Mekejn,i da Klintonovka dosta posustaje za Obamom,kad odjednom ona maltene više glasova od Obame i Mekejna zajedno...Crno nam se piše...
Sta je bilo,prpa?
Prošlost srBska nije sjajna bila
A ni sutra nama se ne smeši,
Oprosti mu majko mila
Sin ti na forumu greeeešiiii
Joooj, što si mi se raspevao blago si ga majčici, još samo da te neko metne na grančicu.
Bolje ti gledaj gde ćeš svoju grančicu da metneš. Palidrvce takoreći.

Obamu je optužila da ne ide u crkvu i uspela je da ubedi glupi Američki narod tako da smo samo po tome slični sa Američkim narodom.A ona što laže nema veze,važno je da ume da se krije od snajpera.
Maštaj sine,maštaj do 11-og toliko ti ostalo...