- Poruka
- 1.720
prvo beshe mrak... onda bi svetlost, bi zhivot i bi srbin....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozzzzzzSeverus:Srbi su najverovatnije imali pismo na osnovu koga su Grci smislili azbuku...jednostavno
Srpska herojstva tokom vekova istakla su nas u prve redove svetske istorije i davala nam pravo gradjanstva medju uglednim vojnickim nacijama. Srpska ljubav prema otadzbini, odanost prema slobodi i srpska herojsko-pesnicka poezija privlacili su paznju svetskih duhova od Napoleona do Getea, od Bajrona do Viktora Igoa. Cak i hladni Englezi gledali su u Srbima i Crnogorcima heroje dostojne Spartanaca. A Srbe, novije istorije, inspirisali su mitovi njihove carske proslosti Nemanjica i Kosovska tragedija. Susedi koji su nas oduvek mrzeli cinili su to pretezno iz zavisti stremeci za nasim istrebljenjem.
Severus:Srbi su najverovatnije imali pismo na osnovu koga su Grci smislili azbuku...jednostavno
Wilkołak:I ziveli su srecno i dugovecno...
... i umrli pred sam kraj svog zivota.
Severus:Pa vi ne morate popozzzzzz

Iivija:
a shto ti ne uzmesh neki domacji nick? tipa chvarak il tako neshto... nako... SRPSKO....?
Danas sam čuo nov biser: majka je tvrdila Olgi da su njeni preci pobili poslednje lavove u dragačevskom kraju...Hellen:Хехехе... богами, та њена мајка је дуго поживела кад толико памти...
Pa, kako su mogli da uzmu slovensko pismo kad ga s*ebo Vuk? A kad je Vuk smislio srpsko pismo, eeee ondak je bilo kasno.Severus:Na zalost, svetska je tragedija u cinjenici da zapadni istoricari prilikom brojnih otkrica nisu uzimali u obzir slovensko (odnosno srpsko) pismo, kojim bi mnoge "nejasnoce" i "misterije" bile lako resive. Najprostiji primer je ime vladara u Egiptu po imenu Arsa (cirilicno pisano APCA) ili most (MOCT), sto su za Zapadnjake bile ne resive zagonetke.
Ne slazem se sa tobom.Hellen:Опет теорија ''Срби па амебе''!
Gledao sam i video. Glupost do tuposti. Zaludni ljudi. Koja crna lingvistika u geografiji? Pa, znaš li, Severusu, koliko su Srba Turci preselili tamo gde Aleksandar ode u „treći“ pohod.Severus:http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=4253
Gledajte pa vidite.
Ja znam da ja jesam... ehhh kad se setim dinosaurusa...vanesssa56:Ne slazem se sa tobom.
Mislim da su Srbi tvorci univezuma i da su stariji i od dinosaurusa.
Silent Bob:Ja znam da ja jesam... ehhh kad se setim dinosaurusa...