Srbi 3000 godina p.n.e.

Da li verujete u teoriju o poreklu Srba iz Indije ?

• Ukupno glasova
    53
  • Anketa je zatvorena .
Pa vi ne morate postovati ako vam je muka. Znam da je bilo dosta ovih tema, cini mi se da nije bila ovakva...

E sad ko u koje teorije veruje necu da zalazim...

Srpska herojstva tokom vekova istakla su nas u prve redove svetske istorije i davala nam pravo gradjanstva medju uglednim vojnickim nacijama. Srpska ljubav prema otadzbini, odanost prema slobodi i srpska herojsko-pesnicka poezija privlacili su paznju svetskih duhova od Napoleona do Getea, od Bajrona do Viktora Igoa. Cak i hladni Englezi gledali su u Srbima i Crnogorcima heroje dostojne Spartanaca. A Srbe, novije istorije, inspirisali su mitovi njihove carske proslosti Nemanjica i Kosovska tragedija. Susedi koji su nas oduvek mrzeli cinili su to pretezno iz zavisti stremeci za nasim istrebljenjem.

:) pozzzzzz

Srpska herojstva tokom vekova istakla su nas u prve redove svetske istorije i davala nam pravo gradjanstva medju uglednim vojnickim nacijama. Srpska ljubav prema otadzbini, odanost prema slobodi i srpska herojsko-pesnicka poezija privlacili su paznju svetskih duhova od Napoleona do Getea, od Bajrona do Viktora Igoa. Cak i hladni Englezi gledali su u Srbima i Crnogorcima heroje dostojne Spartanaca. A Srbe, novije istorije, inspirisali su mitovi njihove carske proslosti Nemanjica i Kosovska tragedija. Susedi koji su nas oduvek mrzeli cinili su to pretezno iz zavisti stremeci za nasim istrebljenjem.

Сви су нас просто обожавали!

Није само Деретић, то све је написао Орбин Мавро, не Србин, и њега нико не критикује, него је чак и једини извор са Попом Дукљанином и код њих наведеним изворима.

Severus:
Na zalost, svetska je tragedija u cinjenici da zapadni istoricari prilikom brojnih otkrica nisu uzimali u obzir slovensko (odnosno srpsko) pismo, kojim bi mnoge "nejasnoce" i "misterije" bile lako resive. Najprostiji primer je ime vladara u Egiptu po imenu Arsa (cirilicno pisano APCA) ili most (MOCT), sto su za Zapadnjake bile ne resive zagonetke.
Pa, kako su mogli da uzmu slovensko pismo kad ga s*ebo Vuk? A kad je Vuk smislio srpsko pismo, eeee ondak je bilo kasno.
I neće ti zapadni istoričari da se zezaju čas sa „debelim jerom“, čas sa latinskim „j“, ili sa љ, њ, ћ, ђ... pa ч, џ, ш...
Navikli su oni, kao i većina forumaša ovako: sh, cj, ch...
Samo da Hellen ne pročita ovaj post!?

Severus:
Gledao sam i video. Glupost do tuposti. Zaludni ljudi. Koja crna lingvistika u geografiji? Pa, znaš li, Severusu, koliko su Srba Turci preselili tamo gde Aleksandar ode u „treći“ pohod.
Ili su, po tim vajnim teoretičarima našega porekla, Srbi naseljavali ceo svet, pa se onda doselili na Balkan?
Bem li ga, ništa ne mogu da shvatim. Kog đavola su skitali ko čergari, a nisu po tradiciji bili ni muzikanti, ni mečkari, ni vretenari, ni bakračari... već samo pusti vojskovođa!!!
Nego, je l prepoznaješ ti ovo:

Pazite sad... Opustite se i procitajte ovaj tekst, jednostavno vas povuce, uspava... usresredite se na tekst...

Potpuno se opustite. Gledajte me pravo u oči. Nemojte treptati ni pomerati pogled. Spavajte, vi jedino želite da spavate. Vaši kapci postaju sve teži. Vi čujete samo moj glas i ništa više... Izvršićete sva moja naređenja.... Opustite se... Spavajte...

ovo je jedna od brojnih metoda hipnoze...
ako imate volju, probajte na nekome, treba samo dobro izmoriti um onog ko treba biti hipnotisan... ja probavam na drugu, samo se malo opusti, nista vise... ako uspem, obavesticu vas... isto i vi...

imam ih jos nekoliko (metoda)
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3673333#post3673333

Da l nisi uspavan još uvek?

Back