SRAMOTA!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
За ово твоје позивање на линч Срба из Црне Горе..на дан када су хрвати извели етничко чишћење и напад на РСК.. само показује још једном.. да си умно поремећена личност!

Dobro je sto mi je dilka na ignore.

Jok nego su u tvojoj drzavi :dash:

Ovo je preraslo u poziv na etnicko cishcenje-nije ovo njihova zemlja...........

Nije Srbija,nego je deo Srbije gde zivi preko 80% srpskog naroda i pevace sta hoce.

Crna Gora je Srbija.............bila,jeste i ostace.!:super:

Под 1. аватар ти је глуп до бесконачности, поистовећивати се са политичком партијом је умоболно.
Под 2. шта мислиш о "твојим" медијима и њиховој објективности.
То што је ДАН такав какав је, је заслуга "твојих" медија који су дно-дна, њихова пропаганда и лажи пред референдум су прича за себе - ти као острашћени учесник то наравни ниси тако доживљавао.
Под 3. то што је Црна гора и даље подељено друштво, такође је заслуга оних који су ради очувања на власти одлучили да затру сваки траг српства на тим просторима!

Pod 1. Ja se ne poistovijećujem sa političkom partijom. Ovo je forum politika i na mom avataru se nalazi logo partije koju podržavam. Mislim da je umobolnije poistovijećivati se sa Homerom Simpsonom.
Pod 2. Vrlo moguće, ali "moji" mediji danas to ne rade, a ovi i dalje rade, i dalje pljuju po našoj državi i i dalje omalovažavaju sve što je crnogorsko.
Pod 3. Ne, Crna Gora je podijeljena zbog onih koji su od nje htjeli da naprave srpsko more. Srećom, nije im uspjelo

Prezivela je Crna Gora mnogo toga,pa ce i preziveti vas koji bi da privatizujete CG na rachun nekog shatro crnogorshtva.........lepo ste to smislili nema sta,da pokradete jednu drzavu na racun nepostojeceg nacionalizma.

A cilj vam je kao i svim lopovima.......i vi znate da cete bez icijeg pritiska opet sebe zvati srbima,no samo da se malo napunite,vi i vase poorodice.

Napolje iz Crne gore!!!

Ostavite Crnu goru na miru!

Milovci.......

Види ја кад сам задњи пут био тамо певало се стално играле се делије

можда би ти требао као Брат Србин да одеш да их обавестиш

Vidi nešto, nije problem što se pjeva Igrale se delije, niti je problem da ljudi pjevaju svoje pjesme, meni to ne smeta, niti mi smeta da ako je neko slavlje ja lično zapjevam neku pjesmu iz Srbije. Meni samo smeta omaložavanje svega što je crnogorsko i nepoštovanje istog i pljuvanje po istom

Е ово је срамота арбанас зике

PORODICI D.M. IZ BEOGRADA PRISJELO LjETOVANjE NA CRNOGORSKOM PRIMORJU

Htjeli da im otmu ćerkePorodici D.M. iz Beograda ostaće zauvijek u lošem sjećanju ljetovanje na crnogorskom primorju. U noći između 31. jula i 1. avgusta napadnuti su od strane dvojice mlađih muškaraca, koji su došli vozilom "BMNj" sive boje, budvanskih reg. oznaka, da, kako kažu, otmu njihove tri punoljetne ćerke. Kao posljedica ovog događaja, D.M. je žestoko prebijen, i gotovo da nema mjesta na tijelu gdje nije modar, a modrice su i na tijelima njegove supruge i ćerki.
- U petak naveče oko 22 sata došli smo u Sutomore iz Bečića, gdje smo ljetovali desetak dana. Želja nam je bila da se nađemo sa nekim našim prijateljima, a djeca sa svojim društvom. Razdvojili smo se i dogovorili da se nađemo kod OŠ "Kekec", i u 2 sata nakon ponoći porukama se dogovorili gdje ih mi čekamo. Međutim, prije nego što su ćerke došle do našeg vozila, začuo sam njihovo zapomaganje, zvale su mene i majku da im pomognemo, pa sam brzo izašao iz vozila, gdje me dočekao glas jednog od mladića "matori, šta ćeš ti". I pored toga što sam ja rekao da sam otac, počeli su bjesomučno da me tuku, nisu birali mjesto, bacili su me na zemlju i gazili, a isto su doživjeli i moja supruga i djeca. Da su htjeli da nam otmu ćerke uvjerio sam se jer su jednu od njih, koja ima dugu kosu, vukli prema kolima, i htjeli da je uguraju, ali se ona branila, tako da joj je kosa ostala zaglavljena između vrata i vozila, i taj pramen je iščupan - kaže D.M.
Nakon izvjesnog vremena ova dvojica mladića su, kako kaže, otišla, upozorivši ih "idemo po pištolj, sve ćemo vas pobiti".
- Ubrzo su ponovo došli i takođe počeli da nas tuku. Naravno da sam morao da se branim, a mene su branile, opet, moje ćerke i supruga. Koliko smo mogli da primijetimo radi se o vozilu sa tablicama BD 943, koliko se sjećamo. Na svu sreću, prišla su neka dvojica nama nepoznatih momaka, nastala je neka prepirka, i oni su otišli sa lica mjesta, a mi smo slučaj prijavili policiji. Ja imam vrlo ozbiljne povrede, i evo već dva dana sam u Domu zdravlja, gdje mi pružaju pomoć. Desno oko mi je zatvoreno, glava me jako boli, možda imam i potres mozga, ali smo slučaj morali prijaviti javnosti, da se ovo ne bi nekom drugom desilo, a uz sve to, naravno, i sami se plašeći za posljedice prijavljivanja, jer tvrdim da ti momci nisu bili normalni kad su tako bjesomučno mogli da biju moje ćerke i ženu. A ja kao otac morao sam da branim ćerke.
U PJ policije u Baru potvrdili su nam da je ovaj slučaj prijavljen, da se na njemu radi, te da treba očekivati da izvršioci ubrzo budu otkriveni.

D.S.

Vidi nešto, nije problem što se pjeva Igrale se delije, niti je problem da ljudi pjevaju svoje pjesme, meni to ne smeta, niti mi smeta da ako je neko slavlje ja lično zapjevam neku pjesmu iz Srbije. Meni samo smeta omaložavanje svega što je crnogorsko i nepoštovanje istog i pljuvanje po istom

Ко бре други него ти?
Све бре Црногорко што беше свето вама више није

Ни Његош ,ни Никола ,ни Мојковачка битка.ни Острог ни Горски Вијенац, ни Србство ни ОНАМОНАМО

Ко бре други него ти?
Све бре Црногорко што беше свето вама више није

Ни Његош ,ни Никола ,ни Мојковачка битка.ни Острог ни Горски Вијенац, ни Србство ни ОНАМОНАМО

Pa ne, stvarno, ja pjesme ne dijelim po tome o kojoj naciji govore, niti bilo kako drukčije. Koja mi se pjesma sviđa, sviđa mi se, bez obzira da li ona govori o Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj...

Pod 1. Ja se ne poistovijećujem sa političkom partijom. Ovo je forum politika i na mom avataru se nalazi logo partije koju podržavam. Mislim da je umobolnije poistovijećivati se sa Homerom Simpsonom.
Pod 2. Vrlo moguće, ali "moji" mediji danas to ne rade, a ovi i dalje rade, i dalje pljuju po našoj državi i i dalje omalovažavaju sve što je crnogorsko.
Pod 3. Ne, Crna Gora je podijeljena zbog onih koji su od nje htjeli da naprave srpsko more. Srećom, nije im uspjelo

Хомер Симпсон је доброћудни, симпатични, тупави, ИЗМИШЉЕНИ лик из цртаног филма. Узимање њега за аватар је најобичнија шала.

ДПС - је последњи бастион комунизма на Балкану, на челу са највећим криминалцем и диктатором у цивилизованом делу Европе, али да то ставимо на страну - партијску заставу ставити за аватар:dash:!

Црна гора је подељена због оних који негирају историјске чињенице и праве неки нови језик, цркву и историју. На њихову жалост постоје људи који не желе да се одрекну својих очева и дедова!

У основи сметаш сам себи..јел твоји унијати пљују на ЦГ и Србство Краља Николе..и Црне Горе!

Back