- Poruka
 - 208

Danas je ovaj tekst izašao u DAN-u
.
svaka im cast, vas da je sramota sto vama, Srbima (da se ne foliramo),
 smeta pobeda  Srba.

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
 smeta pobeda  Srba.Ja sam za to da odmah razmenimo vaše za naše...evo vam ovih vaših Crnogoraca iz Srbije, nama pošaljite Srbe iz Crne Gore....opet mi se čini da će više njih odavde, nego Srba odatle![]()
ЗИКЕ СРБИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕ БОЈ СЕ БРАНИЋЕМО ТЕ ОД МИЛЕ

http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Sport&datum=2009-08-03&clanak=196178
Pozabaviću se kasnije onim što mi je u tom tekstu zasmetalo, sad da se pozabavim uvodom.
Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.
Podśećam, kad je reprezentacija Crne Gore osvojila Svjetsku ligu, nijesu bili toliko radosni urednici DAN-a, pa su samo napisali naslov "Pobjednici", kao da im je žao što je tako. Žalosno, ali istinito.
Na ovaj naslov ("Naši zlatni momci"), reagovala je Socijaldemokratska partija Crne Gore. U odgovoru upućenom SDP-u od strane DAN-a, pokušali su da izraze neki sarkazam ili ironiju (ne znam kako to da nazovem), ali neuspiješno. A onda su već počeli sa tipičnim optužbama kako se sve radi protiv Srba, kako vladajuća koalicija hoće da okrene Srbe protiv Crnogoraca tako što svojim potezima stvara netpjeljivost među narodima i sl.
I, nakon toga, imali su obraza da napišu članak čiji sam link gore iskopirao.
Članak je sljedeći:
Pogledajte tekst "Policiji smetale sirene". Kaže se sljedeće: "Zanimljivo je da pljevaljska policija do sada nikada nije zaustavljala kolone slavljenika prilikom pobjeda DPS-a na nekim od izbora, ili prilikom slavlja u slučaju uspjeha sportista iz Crne Gore, iako oni redovno krše saobraćajne propise ili skandiranjem provociraju svoje neistomišljenike".
KAKO OVE LJUDE NIJE SRAMOTA??????? Mi skandiranjem provociramo neistomišljenike??? A zašto bajni i objektivni urednici DAN-a nijesu napisali da su prilikom proslave zlatne medalje njihovih "pulena" skandirali "Ubij Šiptara", "Ovo je Srbija" i slično. Je li to provokacija neistomišljenika, možda??? A što se tiče nas koji slavimo pobjede DPS-a i crnogorskih sportista, i da provociramo nekoga, naša je država, šta koga boli briga šta ćemo da pjevamo u našoj državi???? Kome se ne sviđa, neka se pakuje i neka ide đe mu je bolje, velika je planeta Zemlja.
	Hahahahaha.sta je Zike malo si se osilio otkad ste ubili Duska Jovanovica pa sad opet pozivas na linch?
Normalno da su njihovi zlatni momci,u svojoj drzavi.........vama ako se ne svidja shic iz cne gore......
Koji beobrzluk........tekst se moze protumaciti kao jedno veliko-ubij srbina.
Ovaj tekst je klasicna provokacija.
Uvijek nađu neku zamjerku kad vaterpolisti nešto osvoje, kad neko od svjetskih zvaničnika pohvali Crnu Goru, oni traže zamjerke i pišu svašta, izmišljaju, lažu...
Skoro sam sigurna da imaju valjan razlog da pohvalama koje vam upute svetski zvanicnici traze zamerke jer obicno pohvale slede posle nekog cina kojim ste naudili Srbiji.
Priznaces da je tako.
ideja je vise nego odlicna....
Klasican poziv na linch,ove gluposti je neko narucio da ovaj ovde zvrlja.

Jesam Crnogorac i nema što da ti bude sumnjivo.
A što nekoga treba da bude sramota i zbog čega?? Misliš li konkretno na post ili na temu
svaka im cast, vas da je sramota sto vama, Srbima (da se ne foliramo),smeta pobeda Srba.
![]()
Opet ti izvrćeš. Kakvo "Ubij Srbina", jadan, jesi li ti normalan.
Ne, nijesu oni u svojoj državi. Ovo je Crna Gora i kome se ne sviđa što je ovo Crna Gora, NEZAVISNA REPUBLIKA CRNA GORA, neka ide đe mu je bolje. NIJE OVO SRBIJA!!!!
Skoro sam sigurna da imaju valjan razlog da pohvalama koje vam upute svetski zvanicnici traze zamerke jer obicno pohvale slede posle nekog cina kojim ste naudili Srbiji.
Priznaces da je tako.
A nije baš tako, dešavalo se da dođe neki zvaničnik i pohvali Crnu Goru kako napreduje i sl., nikakve veze nema sa Srbijom, Srbija se ne spomene, niti se išta u vezi Srbije dogodi, a oni kažu da nije tačno da napredujemo, nego da idemo nazad
ЗИКЕ СРБИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НЕ БОЈ СЕ БРАНИЋЕМО ТЕ ОД МИЛЕ
Opet ti izvrćeš. Kakvo "Ubij Srbina", jadan, jesi li ti normalan.
Ne, nijesu oni u svojoj državi. Ovo je Crna Gora i kome se ne sviđa što je ovo Crna Gora, NEZAVISNA REPUBLIKA CRNA GORA, neka ide đe mu je bolje. NIJE OVO SRBIJA!!!!
Ма арбанас, није те питала за држављанство..већ националну припадност!
Ај како се зовеш и презиваш реци!

Зике Србине одеш на север па то објасниш оном народу Српском,
За ово твоје позивање на линч Срба из Црне Горе..на дан када су хрвати извели етничко чишћење и напад на РСК.. само показује још једном.. да си умно поремећена личност!
Pa nacionalnu pripadnost sam ti i rekao
Je li moguće da toliko ne možeš da shvatiš?
Znaš kad će biti vaša... Isto kad i Tokio
Kako pozivanje na linč Srba?? Pokaži mi đe sam to ja pozvao na linč Srba????
A nije baš tako, dešavalo se da dođe neki zvaničnik i pohvali Crnu Goru kako napreduje i sl., nikakve veze nema sa Srbijom, Srbija se ne spomene, niti se išta u vezi Srbije dogodi, a oni kažu da nije tačno da napredujemo, nego da idemo nazad

Uvijek nađu neku zamjerku kad vaterpolisti nešto osvoje, kad neko od svjetskih zvaničnika pohvali Crnu Goru, oni traže zamjerke i pišu svašta, izmišljaju, lažu...
Под 1. аватар ти је глуп до бесконачности, поистовећивати се са политичком партијом је умоболно.
Под 2. шта мислиш о "твојим" медијима и њиховој објективности.
То што је ДАН такав какав је, је заслуга "твојих" медија који су дно-дна, њихова пропаганда и лажи пред референдум су прича за себе - ти као острашћени учесник то наравни ниси тако доживљавао.
Под 3. то што је Црна гора и даље подељено друштво, такође је заслуга оних који су ради очувања на власти одлучили да затру сваки траг српства на тим просторима!
Па де не измишљај.. реци име и презиме!

"Vasa"-sacuvaj boze!Ali ti si i opet manjina.