SRAMOTA!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dok se to ne desi (a sumnjam da će se desiti), nemamo šta o tome da pričamo. Bez obzira na ono što je učinjeno, i na sukob između Srba i Albanaca, i to je provokacija neistomišljenika, ja govorim o DAN-u, kojem očigledno "Ubij Šiptara" nije provokacije, nego oni to podržavaju.

A nije provokacija kada crna gora prizna nezavisnost kosova ,i ako je to u potpunoj suprotnosti sa medjunarodnim pravom?

Dok se to ne desi (a sumnjam da će se desiti), nemamo šta o tome da pričamo. Bez obzira na ono što je učinjeno, i na sukob između Srba i Albanaca, i to je provokacija neistomišljenika, ja govorim o DAN-u, kojem očigledno "Ubij Šiptara" nije provokacije, nego oni to podržavaju.

Ајде арбанас, шта се стидиш..овај адем бар нас није лагао коме припада..а ти се кријхеш иза ЦГ...

Дан је Српски ,нисам знао ,браво ДАН

Зике није ти добро ?
Нешто ти је тешко?

Ма арбанас... се уплашио... Срба...има два дана сада да не излази из своје продавнице сјеменки!

Pa valjda imaš neki komentar, ili da kažeš zašto podržavaš, ili zašto ne, a ne samo da prokomentarišeš mene u negativnom smislu.

Pa svi te tako komentarisu na ovoj temi, zabrinuti su za tvoje zdravlje, pitaju te jesi li dobro, neki ti cak nude i tabletice a ti samo moj komentar kritikujes. Eto ni ti nisi realan i pravedan :mrgreen:

Ni temu ti niko ne komentarise, uglavnom te pitaju sta je u stvari sramota i salju te da se umijes.
Moje:"Kakav autor takva tema" je bas sve lepo reklo u jednoj jedinoj recenici. Ko razume shvatice.:bye:

Pa svi te tako komentarisu na ovoj temi, zabrinuti su za tvoje zdravlje, pitaju te jesi li dobro, neki ti cak nude i tabletice a ti samo moj komentar kritikujes. Eto ni ti nisi realan i pravedan :mrgreen:

Ni temu ti niko ne komentarise, uglavnom te pitaju sta je u stvari sramota i salju te da se umijes.
Moje:"Kakav autor takva tema" je bas sve lepo reklo u jednoj jedinoj recenici. Ko razume shvatice.:bye:

Pa ništa bolje nijesam ni očekivao od patriotskog bloka na forumu

Sramotno je to što se dnevne novine više raduju tuđem uspijehu, nego našem, a za ovaj tekst "Policiji smetale sirene" sam napisao šta je sramotno

Crna Gora je podeljena država. Jednog dana kada se promene odnosi snaga u vlasti, postojaće realna opasnost(ili pogodnost, kako za koga), da se država de facto podeli i teritorijalno i administrativno i....otuda taj, nazovi, strah od ovakvih vesti.
Čuj, DAN se nije radovao pobedi crnogorskih sportista. Suprotstavljati dva naslova "Naši zlatni momci" i " Pobjednici" je kao kmečanje malog deteta koje hoće istu igračku kao bata(ili seka;) )

Crna Gora je podeljena država. Jednog dana kada se promene odnosi snaga u vlasti, postojaće realna opasnost(ili pogodnost, kako za koga), da se država de facto podeli i teritorijalno i administrativno i....otuda taj, nazovi, strah od ovakvih vesti.
Čuj, DAN se nije radovao pobedi crnogorskih sportista. Suprotstavljati dva naslova "Naši zlatni momci" i " Pobjednici" je kao kmečanje malog deteta koje hoće istu igračku kao bata(ili seka;) )

DAN je poznat (ne znam da li ti to znaš pošto nijesi odavde) kao novine koje samo pljuju po Crnoj Gori, omalovažavaju svaki uspijeh Crne Gore, bez obzira u kojem polju taj uspijeh bio.

Danas je ovaj tekst izašao u DAN-u
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Sport&datum=2009-08-03&clanak=196178
Pozabaviću se kasnije onim što mi je u tom tekstu zasmetalo, sad da se pozabavim uvodom.

Naime, dan nakon što su srpski vaterpolisti postali prvaci svijeta, u DAN-u je izašao tekst pod naslovom "Naši zlatni momci". Čiji naši?? Moji nijesu. Jesam navijao za njih, kao i skoro cijela Crna Gora, ali, moji nijesu.
Podśećam, kad je reprezentacija Crne Gore osvojila Svjetsku ligu, nijesu bili toliko radosni urednici DAN-a, pa su samo napisali naslov "Pobjednici", kao da im je žao što je tako. Žalosno, ali istinito.
Na ovaj naslov ("Naši zlatni momci"), reagovala je Socijaldemokratska partija Crne Gore. U odgovoru upućenom SDP-u od strane DAN-a, pokušali su da izraze neki sarkazam ili ironiju (ne znam kako to da nazovem), ali neuspiješno. A onda su već počeli sa tipičnim optužbama kako se sve radi protiv Srba, kako vladajuća koalicija hoće da okrene Srbe protiv Crnogoraca tako što svojim potezima stvara netpjeljivost među narodima i sl.

I, nakon toga, imali su obraza da napišu članak čiji sam link gore iskopirao.
Članak je sljedeći:

Pogledajte tekst "Policiji smetale sirene". Kaže se sljedeće: "Zanimljivo je da pljevaljska policija do sada nikada nije zaustavljala kolone slavljenika prilikom pobjeda DPS-a na nekim od izbora, ili prilikom slavlja u slučaju uspjeha sportista iz Crne Gore, iako oni redovno krše saobraćajne propise ili skandiranjem provociraju svoje neistomišljenike".
KAKO OVE LJUDE NIJE SRAMOTA??????? Mi skandiranjem provociramo neistomišljenike??? A zašto bajni i objektivni urednici DAN-a nijesu napisali da su prilikom proslave zlatne medalje njihovih "pulena" skandirali "Ubij Šiptara", "Ovo je Srbija" i slično. Je li to provokacija neistomišljenika, možda??? A što se tiče nas koji slavimo pobjede DPS-a i crnogorskih sportista, i da provociramo nekoga, naša je država, šta koga boli briga šta ćemo da pjevamo u našoj državi???? Kome se ne sviđa, neka se pakuje i neka ide đe mu je bolje, velika je planeta Zemlja.

Viđu komplekse...

ма дај...због оваквих их не волим и због оваквих мој динар доле отићи неће,срамота православче,срамота

Back