Glupachica
Domaćin
- Poruka
- 3.711
E kad vidim ove bedne pokushaje nekoga ko zheli da ispadne duhovit pokushavajuci da se ismeva nekoga ne mogu da se ne sazhalim kao nad retardiranim detetom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa morao sam ti napisati "brate" i dat bonu...kad si počeo da cmizdriš ...jer ti isto i fali
aj se ne pravi sad wutav![]()
I ja sam izdajnik. Obožavam dalmatinski pršut i prošek.
E kad vidim ove bedne pokushaje nekoga ko zheli da ispadne duhovit pokushavajuci da se ismeva nekoga ne mogu da se ne sazhalim kao nad retardiranim detetom![]()
A ne, ne kradi moj stil pisanja.
--------------------------------
Elem, ovo nisu bedni pokušaji da se neko ismeje, nego moje čuđenje kako neki junački serbin može sebi da dopusti da krka jaganjce, pije lažna vina i piva i ždere satrapske kolače
I JEDE TURSKI LEBAC, sad u ovom teškom trenutku za našu otadžbinu!
A zaboravlja se ovo:
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=533
KUPUJE HRANU OD MAKEDONCA, MAKEDONCI SU IZMIŠLJENA NACIJA!
Mislila si na mene, sad se vadiš. Nekoliko puta si mi slično rekla direkno. Provaljena si.Interesantno, uopshte nisam mislila na tebeAli kad si se vec prepoznao...
Pišem činjenice, koje se tebi ne sviđaju jer si zadojena bolesnom ideologijom vel'ke zaSvrbijeMoram da ti kazhem da pishesh nevidjene nebuloze prijatelju,
Opaaa ma jel se meni čini ili ima nijansi medju četnicima?![]()
Ko zna koliko ti nicka imash, je se ne secam da sam ti ikada postovala sa nickom kiseli bombonMislila si na mene, sad se vadiš. Nekoliko puta si mi slično rekla direkno. Provaljena si
Šta ti smeta, označi pa mi pošalji putem PP-a. Razmotritjemo, razmotritjemo.
Josh jedan banacanin alias delirium tremens.
Е, "banacanine" када те и Glupachica провалила ...
Е, "banacanine" када те и Glupachica провалила ...
Ja sam napisao koji su moji nickovi, to svi znaju, tri moderatora i jedan administrator.
Da, naravno, još jedan banaćanin.
A mozda je razlog tvom cudjenju samo to sto si glup ,pa ne mozes da ukapiras da je Seselj neko ko sve ostale nacije postuje,a voli samo svojuTi si šoljista, to si sam priznao, automaCki si izdajnik.
Pogani izrode, kaznio bih ja tebe dva sata konstantnim golicanjem po tabanima
A ne, ne kradi moj stil pisanja.
--------------------------------
Elem, ovo nisu bedni pokušaji da se neko ismeje, nego moje čuđenje kako neki junački serbin može sebi da dopusti da krka jaganjce, pije lažna vina i piva i ždere satrapske kolače
I JEDE TURSKI LEBAC, sad u ovom teškom trenutku za našu otadžbinu!
A zaboravlja se ovo:
http://www.stickypond.com/krajina/viewtopic.php?t=533
KUPUJE HRANU OD MAKEDONCA, MAKEDONCI SU IZMIŠLJENA NACIJA!
Brate vojvodo od ravan Osijek, naš vojvoda haški više voli ovakve likove:
![]()
sta ce mu tolika janjetina i ti kolaci ko da je Turcin boze me prostio , a ne Hrvat ? inace toci se alkohol u Sheveningenu samo tako ,jedino sto kosta al sa obzirom da se jos krckaju pare od glasanja za budzet to ne bi trebo da bude problem .
Ja sam napisao koji su moji nickovi, to svi znaju, tri moderatora i jedan administrator.
Da, naravno, još jedan banaćanin.