Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Ti ne prestajes. A pri napadu na mene nisi rekao niti jedan argument, samo uvrede. Klonce jednono_problem:Ма не, него чисто питам, јеси окопао данас кукуруз? Знаш, време је

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ne prestajes. A pri napadu na mene nisi rekao niti jedan argument, samo uvrede. Klonce jednono_problem:Ма не, него чисто питам, јеси окопао данас кукуруз? Знаш, време је
E sada je boljeno_problem:Не нападам ја никог. Ја само овде износим ставове, без да вређам некога. Мене само интрересује зашто ти омаловажаваш српске жртве, а увеличаваш остале.
JA ne mogu da govorim protiv svih gradjana jer bi to bilo generalizovanje (svih Srba mislim, ili svih Bosnjaka, Hrvata, Muslimana). Ali tema je Srebrenica (nekako postala), genocid kako je to dosudjeno. Znaci genocid. I kada se o tome prica ne treb ici na ono "pa i oni su nama" jer je to omalovazavanje tog genocida.no_problem:Не. Ја не мрзим Бошњаке. Ја не мрзим никог ко је реалан и ко жели да исприча истину. Ја мрзим оне који говоре против своје државе. Сад јасније?
no_problem:Не. Ја не мрзим Бошњаке. Ја не мрзим никог ко је реалан и ко жели да исприча истину. Ја мрзим оне који говоре против своје државе. Сад јасније?
Bravo!!! Upravo sam i sam to hteo da prokomentarishem. Mislim da treba razdvojiti ,ono sto Natasa pricha i chini od sudjenja.kami83:A sto se tice toga da uvecavas i boldujes ime sudije- Sta ti to znaci? Jos jedan potez hriscanina koji zigose coveka kome treba baciti bombu pod prozor???? Jako hriscanski...
no_problem:Па хајде овако. Да ли ти мислиш да ће данашња молба Драгана Шутановца да уроди плодом?
BG1109:Izvinjavam se što se mešam, nije mi jasno kako neko govori protiv svoje države, ako prizna da je neki Srbin bio zločinac. Ajde, neka nije ubio 8000, neka je ubio 1000, pa malo li je.
Isto tako ako priznam da je Gotovina zločinac, a prećutim ove naše, onda sam patriota. Ne razumem.
Ako je neko ubio 1000 civila (znači ne 8000 nego 1000), on nije zločinac, a Gotovina koji je isto ubio 1000 civila (ne 10-15000 nego samo 1000) je zločinac. Gde je tu logika.
no_problem nije klon!KloNj si ti!A argumenti u tvojim pričicama ne postoje,samo laži,poluistine i pljuvanje!Ha-Nocri:Ti ne prestajes. A pri napadu na mene nisi rekao niti jedan argument, samo uvrede. Klonce jedno![]()
eremita:
nataša kandić oslobođena optužbe za uvredu
Politika - Pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić oslobođena je optužbe da je uvredila Nikolu Popovića iz Peći, kada ga je ošamarila na skupu povodom međunarodnog dana nestalih lica 30. avgusta 2003. godine, na Trgu Republike.
Prvi opštinski sud u Beogradu izrekao je Nataši Kandić oslobađajuću presudu, jer je prema rečima sudije Vladana Ivankovića utvrdio da je ona "istovremeno trpela protivpravni napad grupe NN lica muškog i ženskog pola koja je prisustvovala tom skupu".
Sud smatra da se ona tom reakcijom branila, ne od privatnog tužioca koji se tu zatekao, već od mase koja ju je gurala i vređala, a što se vidi na video snimku događaja, koji je "osnovni i najvažiji dokaz u ovom postuku", kazao je sudija.
Ni Popović, niti bilo ko drugi nije imao šta da traži u njenoj blizini, za vreme intervencije policije, kazao je sudija i dodao da je utvrđeno da je "napad grupe žena i muškaraca trajao sve vreme skupa".
Kandić se tokom suđenja branila da je Popovića ošamarila u afektu straha od linča mase koja joj je pretila, dok je sudski veštak Svetlana Nikšić u svom nalazu navela mišljenje da ona nije bila uplašena, jer bi u suprotnom bežala ili se ukočila.
И о чему ми онда уопште причамо??? О праву, правди, закону.......
ништа нема од тога!!!
Covece, ti bas imas tikove na mene. Ajde odhebi. A argumenti su tebi nepoznata rec. Potrazu u vujaklijiKarlito Brigante:no_problem nije klon!KloNj si ti!A argumenti u tvojim pričicama ne postoje,samo laži,poluistine i pljuvanje!![]()
Че Гевара:Na vreme sam te obavestio juče...I bio je red da neko započne ovu temu o tom stranom špiclovu! Baš volem što je napali...
\bitno je da si ti pametanNastasja5:Ма наташа кандић је тешка опајдара, тотално дезоријентисана у простору и у времену.
To je logika kakvu nemaju ni kradljivci kokošaka. Oni delo priznaju ili ne, ali niko ne pominje druge krađe na drugim mestima od strane drugih ljudi. To jednostavno ne prolazi.eremita:Како не разумеш......када су тек почела суђења за извршене ратне злочине 99% људи у Србији било је ЗА то да се осуде злочинци.......АЛИ СВИ ЗЛОЧИНЦИ....а шта се десило у пракси ??? Десило се то да злочинци који су извршили злочине према Србима цивилима УОПШТЕ НЕ БУДУ ОСУЂИВАНИ - НАПРОТИВ. Ако један Насер Орић буде проглашен за хероја а побио је 3 500 Срба цивила и за то добио 750 дана затвора - ОНДА ВИШЕ НИКО У СРБИЈИ, ПА НИ ЈА, НЕЋЕ ДА РАЗГОВАРА О ЗЛОЧИНИМА И ЗЛОЧИНЦИМА..
О чему ти овде причаш код чињенице да је Харадинај пуштен на слободу.....ееееееееејјјјјјјјј, а о Чекуу и Тачију да не причам....... све је бесмислено......