oktobar49
Primećen član
- Poruka
- 745

"Štetočinski sistem je otkrila Nataša Prišić, specijalista korporativne bezbednosti u Sektoru unutrašnje kontrole EPS-a.
Obavljajući redovne radne zadatke u Upravnoj zgradi EPS-a u Novom Sadu, Prišić i njene kolege Goran Ristić i Đorđe Topalov, utvrdili su da više od sto zaposlenih ne dolazi na posao, a redovno im se isplaćuje plata.
U vrhu spiska parazita našli su se Slađana Mijanović, koja dve godine nije došla na radno mesto, i Slobodan Lučić. Jelena Crnogorac, rukovodilac sektora u kome su njih dvoje zaposleni, koristila je njihove identifikacione kartice i prijavljivala ih kao da zaista rade.
Prišić je istog dana izložena pritiscima i pretnjama. Progon je predvodio Igor Bečić, visoki funkcioner Srpske napredne stranke, narodni poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti. Iako tvrdi da „Bečić može samo da klekne pred njim i da mu ****** *****", generalni direktor EPS-a Milorad Grčić je pristao da učestvuje u mobingu nad Prišić. U to se uključio i Nenad Dilberović, direktor Sektora unutrašnje kontrole, pa i Tijana Ćirović, sestra novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića.
Posle šestomesečne torture, Prišić je 14. februara ove godine otišla u Policijsku upravu Beograda i prijavila Igora Bečića za ugrožavanje bezbednosti. U izjavi policiji detaljno je opisala ceo slučaj.
- Dana 08.08.2019. godine u Novom Sadu vršila sam redovnu kontrolu radnog vremena i prisutnosti zaposlenih na radnom mestu. Kontrola je vršena zato što se zaposleni radnici, a ima ih mnogo, ne pojavljuju na svojim radnim mestima mesecima i godinama, a neki se ne pojavljuju uopšte i nikada se nisu ni pojavili u Upravnoj zgradi JP EPS Novi Sad. Izvršenom kontrolom na radnom mestu nismo zatekli dvoje zaposlenih: Slađanu Mijan ović i Slobodana Lučića i tom prilikom smo utvrdili da više od 6 meseci ne dolaze na posao, da drugi zaposleni svako jutro provlače njihove personalizovane kartice prilikom dolaska i odlaska sa posla. Za vreme dok sam se još nalazila u zgradi i vršila kontrolu, predmetni Slađana Mijanović i Slobodan Lučić su se iznenada pojavili. Sa kolegama Mijanović i Lučić pokušala sam da razgovaram, ali bili su veoma drski, bezbrazni i neprofesionalni. Slađana Mijanović je kasnije došla kod zaposlene Marijane Janković, kojoj je rekla: "Ko je ona? E, sada će da vidi kako će se ovo završiti!" Potom je u kancelariju ušla i Sonja Stanković, koja je Mijanovićku i Lučića mesecima pokrivala provlačenjem identifikacionih kartica. Stanković je rekla: "Slađa i Sloba su zaštićeni, ne mogu im ništa. Jel ti znaš ko stoji iza njih? Igor Bečić! Slađa je njegova devojka, a Sloba je njegov rođak. Sad će da vidi ta Nataša" - navodi se u prijavi Nataše Prišić."
Ceo tekst: https://www.*******************/casopis/?id=06&br=468&cl=14
Danas je izasao ceo intervju sa njom na Slavija Info:
* * * * * * *
Jooooj sto volim kada se javno iznese ime i prezime,znaci TAJ i TAJ je uradio TO i TO,izvor (takodje ime i prezime).Moram da priznam da sam prema ovom Milovanu Brkicu bio dosta skeptican (uz to nije moj politicki istomisljenik) kao i prema njegovom magazinu sa ne bas najsrecnijim nazivom 'TABLOID',ali neka je i 50% tacno,pa ov je bre strasnoooo!Ni o ovoj Natasi Prisic (sendvicarki pokajnici) nemam bas lepo misljenje,ali je ovo uzivanje citati ko cini SNS i kako ce sam od sebe urusiti.Tekst procitati OBAVEZNO!!!
Poslednja izmena od moderatora: