Sramna odluka Vrhovnog suda Srbije

Срећа па немаш брата, јадан би он био. Да ли би могла да гледаш Суботиће, Кариће, Мишковиће и Динкиће како као елита шетају белим светом, силоватеље осуђене на 2 године, убице на 3, а рођеног брата иза решетака?
Ako je sve pobrojano naravno da da. A imam brata. ;) i zna da bih ga prijavila.

Odluka suda nije srqamna , ako se uzme u obzirr da su pre neki dan oslobodili ubice 3 godi[nje devojcice/ ocuha i majku/ , zasto bi onda neko ko je navodno napao pandura bio osudjen na 10.godina.

i pitam ja Vas > da li je osudjen pandur koji je ispred stadiona JNA pre par godina pucao dechaku u lice gumenim metkom sa razdaljine manje od 20 metara - nije , chak nisu pokrenuli ni istragu.
da li je otkriveni koje smrtno povredio onog radikala na mitingu , nije.

PRAVDA za UROSA.

Ma ja mislim da tom bezobraznom policajcu treba oduzeti platu i dodeliti je urošu :)
Pravda svakako, i ja se zalažem za pravdu, tj. za 15 godina zatvora a ne deset. Ali posto živimo u ovako jadnoj zemlji (ne bih sada bas o tome ko je kriv, zar je važno :) ), "navijaci" raznih timova (sasvim je nebitno čiji je ovo "navijač" ) mogu da divljaju i svoje frustracije prenose na druge umesto da ih leče psihijatri.
Ovde bi mogla da reši stvar samo Margaret Tačer jer ovi naši jadnici nemaju hrabrost da donesu sličan zakon protiv huligana kao što ga je ona odavno predložila u Engleskoj i tako se tamo rešilo pitanje "navijača" zauvek.
Nikada se ovde neće napraviti jasna razlika izmedju pravih navijača i "navijača", živela srbija :)

Ma ja mislim da tom bezobraznom policajcu treba oduzeti platu i dodeliti je urošu :)
Pravda svakako, i ja se zalažem za pravdu, tj. za 15 godina zatvora a ne deset. Ali posto živimo u ovako jadnoj zemlji (ne bih sada bas o tome ko je kriv, zar je važno :) ), "navijaci" raznih timova (sasvim je nebitno čiji je ovo "navijač" ) mogu da divljaju i svoje frustracije prenose na druge umesto da ih leče psihijatri.
Ovde bi mogla da reši stvar samo Margaret Tačer jer ovi naši jadnici nemaju hrabrost da donesu sličan zakon protiv huligana kao što ga je ona odavno predložila u Engleskoj i tako se tamo rešilo pitanje "navijača" zauvek.
Nikada se ovde neće napraviti jasna razlika izmedju pravih navijača i "navijača", živela srbija :)
Ok slazem se sve, ali ipak mislim da je 10 godina adekvatno. Naravno, pod uslovom da odlezi celu kaznu.

Juce sam gledao na B92 emisiju koja se zove Patrola,gost je bio Zandarm koji je bio povredjen tj koji je Uros napao i govorio mu svasta,od Trajkovica tj zandarma koji je rekao sledece-tog trenutka ja sam bio u sluzbi tj radio sam u civilu,napali su me mladici gde je bio Uros,vikali su mi prvo picko pandurska i stavili su mi ispod podkosulke baklju pa zatim su mi probali staviti u usta,a onda su me bacali dole,pokosao sam da im pomognem i stigli su me u tom trenutku su me sutali gde god su stigli od toga dana ja od 24h samo 4 sata spawam imam tesku glavobolju i stalno sam na lekovima i to sve zbog Urosa i ostalih navijaca.To su sve bilo reci od Trajkovica.

Po svemu sudeci moguce je da ce Urosu spustiti na 2 ili 3 godine zatvora,ali ne iskjucuje se mogucnost i kazna od 40 godina zatvora

Za ljude koji se nikada nisu nasli pod zandarskim pendrekom sasvim razumno razmisljate
Vi bi lepo njemu po kratkom postupku odsekli usi i kraj.

Sta mislite,sta se desi kada se uloge zamene i kada jedan navijac ostane sam sa 10 zandarma?
Ne znate.A o tome nema na jutjubu.
Niti je ijedan pandur ikada isao na sudjenje zbog nanosenja povreda.
Ne kazem da mali nije zasluzio zatvor-itekako jeste.Ispao je mangup,uhvatili su ga,aj bajo u zatvor.Uvek bilo i bice.

Medjutim,razmotrimo malo reakciju policije tog dana.
Policajac u civilu uvukao se na tribinu(ne po tajnom zadatku,vec po sopstvenom nahodjenju) kako bi snimio lica koja pale baklje.Kad se desilo sta se desilo izvukao je pistolj i opalio par hitaca.U redu.
Ali lik je ladno,nakon teskih batina,ostao da trazi cipelu po tribini.
Ok,nasao je cipelu.
U ovom trenutku komandant se spusta,i umesto da izvuce povredjenog coveka i povuce se,izbegavajuci dalje nerede,on mrtav ladan krece da juri decka sa fotoaparatom.
Sve sto se dalje desilo je potpuno razumljivo.
Jos jednom kazem-mali je huligan(to iz nekih svojih razloga umem da postujem),i takvi povremeno zavrse u zatvoru.
To i dalje ne opravdava postupak policije tog dana.

Presuda-10 godina.
Jasno je da o nekoga moraju da se slome kola.
Medjutim,kada se tako nesto desi,ne mogu se kriviti ni navijaci koji isticu parole,ni javnost koja se buni.Pa samim tim ni decka koji se zali na presudu.

Ја бих пре свега осудио Трајковића који је први започео тучу и који није био на дужности а дошао је да снима навијаче и да их провоцира! Е он је главни кривац за цео догађај.

znači, toplo bih ti predložio da se ovde više ne hvališ svojim fakultetom jer se vidi da dana jednog nisi proveo u sudu, nego po svojim strankama, mitinzima i kojekuda

Kako je Trajković počeo kavgu...došao do Mišića i rekao, ja sam žandarm... :dash:
Trajkovića je neko od navijača prepoznao, Mišić je bio najagresivniji i odmakao se od istog tek kad je ovaj zapucao u vazduh

ako se uzme ta tvoja pretpostavka da Mišić nije znao da je ovaj žandarm, da li je to opravdanje po kojem Mišić sme da napada obične ljude, samo ne žandarme, odnosno službena lica?

Jasno je da se ovom presudom pokušava staviti do znanja da se sa huliganizmom mora stati...ako ga osude na simboličnih godinu-dve nema generalne prevencije...

Back