Kazes pandur je kriv jer pokusava da uhapsi lice za koje sumnja da je ucestvovalo u incidentu?Sta je trebalo da ga zamoli da odu na pice?Sve si rekao tom konstatacijom.
Не него је требао да извуче повређеног колегу а не да репетира пиштољ што се види на снимку. Ако ти мислиш да је његов поступак у циљу обезбеђивања мира и реда онда је то твој проблем.
Drugo, humanitarni rad nije pokrice za kriminal,neopravdava ga.Po toj logici i Arkan je humanitarc.
Наравно да а не оправдава, али ви овде износите небулозе да код навијача нема ништа добро, да су сви пробисвети и наркомани, па се ја као део њих, некада одличан ученик а сада редован студент осећам мало увређено. Паралела је глупа до бола, Аркан је био у служби ДБа а и околности су биле ратне.
Sledece,kako kod Delija tako i kod grobara caruju krimosi.
Управо је у овоме понета, да би се убила змија удара се у главу. Сасећи све од врха а не издркавати се на клицну. Кад кажем од врха мислим од државе, па полиције па тек онда кренути на за њих ситне криминалце којих има и међу навијачима.
Pre 5-6 godina ekipa iz bivesg JSO je obezbedjivala upravu i stadion zar ne?Znas kakva su sra.a imali navijaci sa Zekom.Jednog lepog suncano dana na putu za Zarkovo momka iz obezebedjenja stadiona isece na putu auto,iskoce likovi i prangijom mu izlupaju glavu.Posle su platili svoje junastvo,ali kasno

Momci su morali da nose prangije non-stop jer su "navijaci"bili spremni na sve,i dobro naoruzani.
О гробарима не желим да причам а и не осећам неку посебну потребу, само се запитај шта је ту узрок а шта последица. Моје мишљење је да су Зека и остали криминалци иза којих стоји држава узрок а ово што си ти описао последица. А узрок проблема треба искоренити.
Tu idilicnu pricu mozes da prodajes nekom drugom.Kao i ono poginuli iz ubedjenja.Poginuli su i drugi iz ubedjenja ali nisu bili krimosi.
Генерализација, али ти можеш само да се прекрстиш када прођеш поред њихове плоче на северу, јер си седео кући и мирно гледао како тадашњи режим Србе оставља на цедилу.
Na tekme sam isao od 1985 do 1992 dok je bio dozivljaj ici na gostovanja.Mogu ti reci da nikada nisam sreo bazarednog navijaca,a da mu je profesija bila navijac.Sve je to druskane sa minimalno godinom do dve zatvora sa navrsenih 22-23godine zivota.
I to da ima obrazovanih,jedva zavrsena srednja skola je vrh na Severu i Jugu.Neko ko je iole normalan i drzi do sebe,nece se upustati u redovne navijacke aktivnosti na stadionim.
Pravda za Urosa nejakog

Е па матори твоје време комунистичке идиле је прошло, добро дошао у последице о којима сам већ причао. Жао ми је што си последицама разочаран, али твоја је кривица што ће ти деца живети у тежем окружењу.
Правда за Уроша!!!