Али, аман људи, тај кретенски закон није био донет у време када је дело учињено и самим тим не може ни да се примењује на овај случај!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja bi mu dala dvadeset godina i ne samo njima nego treba jos takvih primera da daju a ne da divljaju lome i mlate sta stignu svaki put kad su utakmice....nego lepo da ih disciplinuju i evidentiraju pa da sede ko u pozoristima.Pa kad u ovoj zemlji ljudi koji su pocinili ubistva dobijaju po 2-3 godine zatvora zasto bi ovaj dobio 10.Mada ja bi mu dao i 20 ali bi i oni za ubistva , silovanja,pedofiliju,prodaju droga,korupciju...dobijali od 20 pa do smrtne kazne.
mnogo jak ovaj lobi delija![]()
1. Huliganstvo na sportskim događajima se mora iskoreniti.Богу хвала да се неко у правосуђу дозвао памети и да је ону срамну пресуду укинуо и вратио цео случај на поновно разматрање.
1. Урош Мишић је дело учинио као млађе пунолетно лице, што је у старту олакшавајућа околност.
2. То му је прво дело, што је такође олакшавајућа околоност.
3. Трајковић није био на дужности, што самим тим повлачи питање а шта је радио тамо на трибини са све пиштољем.
4. Пред судијима Врховног суда пуштен је снимак на коме се види да Трајковић, који није био на дужности, први изазива тучу.
5. Вештаци су потврдили да никаквог гурања бакље у уста није било.
6. Урош Мишић је свестан шта је урадио и не бежи од одговорности, али овде се не тражи СЛОБОДА за Уроша, већ ПРАВДА за Уроша. Казна од десет година за овакво дело је бесмислена!
П.С. Да бисте неког осудили за покушај убиства морате да му докажете намеру да је то заста и желео. То у овом случају нема шансе да се докаже и јасно је као дан да Урош Мишић није имао намеру да убије Трајковића. Али најлакше је бес калити на навијачима, јер су они изгледа криви за све у овој држави.
ПРАВДА ЗА УРОША!
Богу хвала да се неко у правосуђу дозвао памети и да је ону срамну пресуду укинуо и вратио цео случај на поновно разматрање.
1. Урош Мишић је дело учинио као млађе пунолетно лице, што је у старту олакшавајућа околност.
2. То му је прво дело, што је такође олакшавајућа околоност.
3. Трајковић није био на дужности, што самим тим повлачи питање а шта је радио тамо на трибини са све пиштољем.
4. Пред судијима Врховног суда пуштен је снимак на коме се види да Трајковић, који није био на дужности, први изазива тучу.
5. Вештаци су потврдили да никаквог гурања бакље у уста није било.
6. Урош Мишић је свестан шта је урадио и не бежи од одговорности, али овде се не тражи СЛОБОДА за Уроша, већ ПРАВДА за Уроша. Казна од десет година за овакво дело је бесмислена!
П.С. Да бисте неког осудили за покушај убиства морате да му докажете намеру да је то заста и желео. То у овом случају нема шансе да се докаже и јасно је као дан да Урош Мишић није имао намеру да убије Трајковића. Али најлакше је бес калити на навијачима, јер су они изгледа криви за све у овој држави.
ПРАВДА ЗА УРОША!

Ја бих пре свега осудио Трајковића који је први започео тучу и који није био на дужности а дошао је да снима навијаче и да их провоцира! Е он је главни кривац за цео догађај.

То само показује да ти не поштујеш сопствене законе! Види се да ти је мозак на нивоу пандура који није био на дужности, а дошао је да провоцира навијаче!
A kojom diplomom se lebati ti ovde dicis? Novi Sad ima Pravni fakultet. Otidji ponekad i poseti po koje predavanje.Ma bitno je da je jasno kao dan...![]()
Kampanja več počela?
Kao pravnik, morao bi biti malo oprezniji u izjavama, osim ako nije neka dezinformacija.![]()
A kojom diplomom se lebati ti ovde dicis? Novi Sad ima Pravni fakultet. Otidji ponekad i poseti po koje predavanje.

Presuda je pala zbog pritiska a ne zbog Protivrecnosti. Neka ukazu na iste, posto je ceo slucaj bio pod okom javnosti, neka bude i ostatak istog.
Ovo boldovano je ključni deo, ako je ustanovljeno da je prvostepena odluka doneta uz bitne povrede postupka to apsolutno ne znači da se tom licu daje, kako kažeš, "nova šansa".
Zakonitost iznad svega, ukazano je na propuste, kakav god da je, ima neka prava, a ovo apsolutno ne znači neko njegovo pomilovanje, niti neki oprost...
Toliko o tome, a trebalo bi se suzdržati u komentarima, kad se već ne razume zašto je presuda pala.
Nije sve crno ili belo.
Toliko o tome.![]()

drzava ce jednom morati da pocne da huligane trapa u zatvor, ovo je sjajna prilika, sve na tacni.
ja bih i advokata stavio pod lupu, ko je sta je , sta je pre radio. sigurno nesto ima. pa u mardelj, pa u prdekanu, dok im ne dodje...
kako su englezi smirili svoje. nista lakse. a zna se za engleske huligane da su bili istovremeno i deo kriminalnog polusveta.
zar mislite da kod nas nisu navijaci dileri, narkomani i razbojnici. mislim na extreman deo, jurisnike
ali, dobro. kakav rezim takav i fudbal

oh ne siroti navijaci srce mi se cepa
a to sto su policajci sljam ne znaci da navijaci nisu jos gori...ajde leba ti svako je imao bar jednom priliku da na ulici ili autobusu vidi scenu koju su oni izazvali...a sad treba suze da lijemo zbog njih uz bocelijevu pesmu,koja uzgred tako lepo opisuje njihov suptilni senzibilitet ili sta god je vec autor klipa hteo da kaze![]()
Bio sam na toj tekmi. Sa huliganjenjem na stadionima se mora stati. Izvan njega je druga prica. Ne verujem da ce kazna od 10 godina ista spreciti , u poremecnom sistemu vrednosti i kroz desavanja u fudbalu, logicno je da se ovako nesto i desava.