T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Mislite li da je to najverovatniji scenario?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хахахаха, а чијој мањинској Влади? Па зар нису синоћ јасно рекли и Обрадовић и Самарџић да ће се успешно завршити преговори?
Хахахаха, а чијој мањинској Влади? Па зар нису синоћ јасно рекли и Обрадовић и Самарџић да ће се успешно завршити преговори?
dzabe se nadate zutaci - posao je zavrsen a zutaci idu ko u opoziciju a ko na robiju (mislim na funkcionere stranke)....
Mislite li da je to najverovatniji scenario?
pa zar nije rekao ivica dacic da nikakve koalicije izmedju DS i SPS nece biti i da nema nikakvih pregovora?
I sta ocete vise? Da vam covek nacrta sve to?
Mislim meni demokrate lice na ostarelu sponzorusu koju je napustio dugogodisnji sponzor i ona se pored svega nada da ce je opet neko hteti na zadnjem sedistu svog auta i ako su svi kandidati odavno rekli da im tako nesto ne pada na pamet![]()
pa zar nije rekao ivica dacic da nikakve koalicije izmedju DS i SPS nece biti i da nema nikakvih pregovora?
I sta ocete vise? Da vam covek nacrta sve to?
Mislim meni demokrate lice na ostarelu sponzorusu koju je napustio dugogodisnji sponzor i ona se pored svega nada da ce je opet neko hteti na zadnjem sedistu svog auta i ako su svi kandidati odavno rekli da im tako nesto ne pada na pamet![]()