Spremite se za 75 dana službe

Koga boli *****. Sluzis civilno.
Imas po Ustavu to pravo. Nisi duzan da nosis oruzje.

Drugo, mozes da im pravis probleme tamo pa da te otpuste ili strpaju u tvorza. Sto da ne?

Može se služit civilno, ali postoji caka da šalju ljude po staračkim domovina i bolnicama tako da zagorčaju ljudima život što više. Nekog 19_godišnjaka pošalju da mijenja pelene babi u staračkom domu ili ga pošalju da razvozi mrtvace po bolnici

Može se služit civilno, ali postoji caka da šalju ljude po staračkim domovina i bolnicama tako da zagorčaju ljudima život što više. Nekog 19_godišnjaka pošalju da mijenja pelene babi u staračkom domu ili ga pošalju da razvozi mrtvace po bolnici
Ma druze vi ste previse poslusni... Zato vas i **** ko stigne.
Ja sam prestario a da moram sluziti, odsluzio bih isti u Hrvatskoj.

Čitam jutros na vestima, dao crveno svetlo za uvodjene vojnog roka od čini mi se 15 septembra?
Koliko je to zaista realno? Šta vi mislite, naročito mladji do 30 godina?

Meni je lilno sve jedno dok mi plate, ali nadam se da će da mi sašiju dobru informu, treba i upkaovati mrcinu od 120 kila u informu.
Zamislite samo 12 generacija spremiti za Vojsku, pa troškovi osposobljavanja kasarni, hrana, kreveti, grejenja, WIFI, medicinska nega?

Odkale Vojsci Srbije toliko sredstava?
Ljudi imaju puno sreće pa neki nismo u prilici da o tome odlučujemo, inače se niko ne bi izvukao sa ovom cirkusom od 75 dana, a još manje oni što su “služili civilno” i slično…

Па нема их, много просто. Прочитај детаљно вест о томе на било ком медију и видећеш да пише да нити постоје средства (касарне и остало), нити су донети законски и подзаконски акти да би се то спровело. А остало је мало више од два месеца до шатро почетка. Још једно паламуђење режима и скретање пажње са правих проблема у овој земљи.
Bez brige, služiće se. :pivce:

Ja ostajem pri stavu da musko koje ne sluzi vojni rok nije musko..
Treba to iskusiti,,ja sam bio godinu dana i tri mes produzetka pa mi nista ne fali ..a 75 dana to je je osnovna ubrzana obuka ,rukovanje oruzijem,i ovisno koji ves..msm da je to pametno sto drzava investira u vojnu obuku.
I ja sam sliužio kao i ti.Ali sada kada sam izdajom Srbije strpan u drugu državu shvatio sam da sam bio celo vreme budala i bolje je da sam tada pobegao na zapad jer sam imao priliku.

I ja sam sliužio kao i ti.Ali sada kada sam izdajom Srbije strpan u drugu državu shvatio sam da sam bio celo vreme budala i bolje je da sam tada pobegao na zapad jer sam imao priliku.

Služio si vojsku, znači da spadaš pod rezervni sastav vojske. Možeš očekivat da te Vučić angažira ponovo, ako ništa drugo kao pripomoć stranci Sns_u kod postavljanja šatora. Znaš kako je Dragan Bjelogrlić rekao u Ranama : sve za majku Srbiju!

Pa tad ako si pobegao na granici bi bio uhapsen ,,to jedino ko muvao vojnu nesposobnost al za to uzimali debeo kes ovi dripci iz vojnog odseka.
Nazalost nije Srbija 92 druge imala izbora ,,Velika riba jede malu ribu i raspad Jugoslavije je bio detaljno planiran.Jedina olaksavajcca mogucnost je bila da su ostavili kao Sloveniju svi da se ocepe..
Na Kosovu da nas Rusi nisu izdali kad doso Nato iz Bosne za tri meseca ne bi postojao ni jedan Uck ..

Back