Daj boze da si u pravu, ali bojim se da NECE. Prvo ne daju mu gazde iz inostranstva - ne izlazi se iz tih kola kad ti hoces i kako ti hoces, a drugo njemu nece dati NJEGOVI da to uradi jer njima je jedini put sa vlasti U ZATVOR.
Dakle te nade da ce on sam dati ostavku NISU REALNE, ako sto ni Milosevic NIJE SAM DAO OSTAVKU, vec je UHAPSEN od strane NARODA, svi znamo kako.
Verovali ili ne, ovi su MNOGO GORI od Miloseviceve bande, prvo mnogi su CLANOVI Miloseviceve bande, samo sada mnogo stariji, iskusniji i pokvareniji, a drugo Srbiju unistavaju mnogo gore i brze nego Milosevic.
Znaci ako Milosevic nije hteo da se preda, a ovi su MNOGO GORI od njega, tek OVI nece hteti da se predaju.
Uz to, narod je ispao VELIKA QRVA ostavljajuci SAMO NASTAVNIKE da strajkuju i da im banda ukida plate, i advokati koji su strajkovali 30 dana. Sva ostala javna i drzavna preduzeca NISTA, osim koliko se secam muzeja koji su od skora takodje u strajku.
Da se ja pitam sutra kad ove pohapsimo SVI OTKAZ - sva drzavna administracija i svi zaposleni u javnim i drzavnim preduzecima, i onda jedan po jedan na informativni - STA SI TI URADIO PROTIV OVE BANDE? Nista - MRS', otkaz! Pa nije vam drzava cacina, nanu li vam naninu! Rasprodajete i zaduzujete Srbiju da bi dobili plate a onda ne radite posao.
Inace imam jedan predlog kako da ubrzamo odlazak bande - DA GRADJANI PRESTANU DA PLACAJU RACUNE ZA STRUJU I INFOSTAN. Posto su privatizovali drzavu neka se sami izdrzavaju. I CIK DA MI NEMA VODE ILI STRUJE!!!
Posto kazu da love nema ni za lek, ovo ce im biti glogov kolac u srce - znate li koliko je to novca, da cela Srbija prestane da placa dazbine? Bankrot iz odmah.
I Milu Đukanoviću kako kažeš gazde nisu dali da ode kad su bile litije, pa je Milo dobio šut kartu od naroda !

Vućić je gotov isto kao i Milo, još je Vučić u goroj poziciji jer je u Srbiji 95% Srba.
A Milo je u CG imao 20% Bošnjaka i Šiptara kao i 10% montenegrina (cg nacionalista) koji i dan danas su jedini njegovi glasači.
Vučić bukvalno nema nikog, jer tih 5% manjina u Srbiji glasa za same sebe, a ostatak 95% Srba je na ulici sada.
Pa da, najaviti dan i da se krene u Građansku neposlušnost niko ništa da ne plaća dok vučić ne podnese ostavku. Što se kaže, plaćaće se nekom drugom ko bude nova vlast, ovome više ne