FOTO „Spremite se da budete iznenađeni“: Studenti se opet oglasili, spremaju nešto veliko

Daj boze da si u pravu, ali bojim se da NECE. Prvo ne daju mu gazde iz inostranstva - ne izlazi se iz tih kola kad ti hoces i kako ti hoces, a drugo njemu nece dati NJEGOVI da to uradi jer njima je jedini put sa vlasti U ZATVOR.

Dakle te nade da ce on sam dati ostavku NISU REALNE, ako sto ni Milosevic NIJE SAM DAO OSTAVKU, vec je UHAPSEN od strane NARODA, svi znamo kako.

Verovali ili ne, ovi su MNOGO GORI od Miloseviceve bande, prvo mnogi su CLANOVI Miloseviceve bande, samo sada mnogo stariji, iskusniji i pokvareniji, a drugo Srbiju unistavaju mnogo gore i brze nego Milosevic.

Znaci ako Milosevic nije hteo da se preda, a ovi su MNOGO GORI od njega, tek OVI nece hteti da se predaju.

Uz to, narod je ispao VELIKA QRVA ostavljajuci SAMO NASTAVNIKE da strajkuju i da im banda ukida plate, i advokati koji su strajkovali 30 dana. Sva ostala javna i drzavna preduzeca NISTA, osim koliko se secam muzeja koji su od skora takodje u strajku.

Da se ja pitam sutra kad ove pohapsimo SVI OTKAZ - sva drzavna administracija i svi zaposleni u javnim i drzavnim preduzecima, i onda jedan po jedan na informativni - STA SI TI URADIO PROTIV OVE BANDE? Nista - MRS', otkaz! Pa nije vam drzava cacina, nanu li vam naninu! Rasprodajete i zaduzujete Srbiju da bi dobili plate a onda ne radite posao.

Inace imam jedan predlog kako da ubrzamo odlazak bande - DA GRADJANI PRESTANU DA PLACAJU RACUNE ZA STRUJU I INFOSTAN. Posto su privatizovali drzavu neka se sami izdrzavaju. I CIK DA MI NEMA VODE ILI STRUJE!!!

Posto kazu da love nema ni za lek, ovo ce im biti glogov kolac u srce - znate li koliko je to novca, da cela Srbija prestane da placa dazbine? Bankrot iz odmah.

I Milu Đukanoviću kako kažeš gazde nisu dali da ode kad su bile litije, pa je Milo dobio šut kartu od naroda !
thumb3.jpg
Vućić je gotov isto kao i Milo, još je Vučić u goroj poziciji jer je u Srbiji 95% Srba.
A Milo je u CG imao 20% Bošnjaka i Šiptara kao i 10% montenegrina (cg nacionalista) koji i dan danas su jedini njegovi glasači.
Vučić bukvalno nema nikog, jer tih 5% manjina u Srbiji glasa za same sebe, a ostatak 95% Srba je na ulici sada.

Pa da, najaviti dan i da se krene u Građansku neposlušnost niko ništa da ne plaća dok vučić ne podnese ostavku. Što se kaže, plaćaće se nekom drugom ko bude nova vlast, ovome više ne

Pogledajte prilog 1707605

Studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu koji se nalaze u blokadi još jednom su se oglasili nakon što je objava izazvala veliko interesovanje.

Oni su pre dva sata objavili poruku na kojoj je pisalo da dolazi „veliki gost iznenađenja“.

Kako su na objavi stavili i tenisku lopticu, te džoker iz špila karata mnogi su pisali da je to verovatno Novak Đoković.

Naravno, bilo je onih koji su se našalili porukom „da nije Tipsarević“, bivši teniser koji je poznatiji sada kao član SNS.

Pogledajte prilog 1707608

Nakon svega su nobelovci (studenti su predložili za Nobelovu nagradu ranije) odlučili da objave i jedan stori na Instagramu.

Nisu želeli da otkriju ništa više u skladu sa pravom marketing strategijom, ali su opet uspeli da raspale maštu.

„Sa obzirom da je u pitanju gost iznenađenja, budite spremni da budete iznenađeni“, stajalo je na objavi.

Pogledajte prilog 1707612

https://nova.rs/sport/sport-ostalo/djokovic-fon-studenti-dolazak-gost-iznenadjenje/

------

Ko to stiže kao pojačanje blokaderima? :ceka:

Vec vidim scenu...⬇️

Na celu Studentske kolone ispred Skupstine Novak Djokovic, a u Ćacilendu ispred šatora Tipsarević...

Da vidimo Head to Head odnos:

Screenshot-20250402-030306-Chrome.jpg

...

Ima mase, nego ne moze nista bez JASNIH ZAHTEVA, ROKA ZA ISPUNJENJE I STA AKO SE ZAHTEVI NE ISPUNE.

Upravo to je ono sto sam ja predlozio - zahtev, rok i sta ako se ne ispune zahtevi. Zahtev ide drzavnim organima a sve u cilju zastite Ustava, ustavnog uredjenja i zakona Srbije, i pravne drzave.

Zato i apelujem na pravnike da ovo pravno formulisu i neku grupu ljudi - opoziciju (ali moraju prethodno svi da se ujedine oko tog zahteva - znaci NECE SE DESI i oni treba da budu hapseni zajedno sa SNS bandom), pojedince koji su dokazani borci za pravdu i od integriteta i od uticaja u narodu, i/ili studenti, da ovo javno iznesu i pozovu narod na GENERALNI STRAJK, ali onaj pravi, gde NEMA RAZILAZENJA DO ISPUNJENJA ZAHTEVA, a najkasnije 24h OD POCETKA STRAJKA. Nema odugovlacenja i zahebancije, nemamo mi vremena za to, drzava nam se UNISTAVA.
Država nam odavno nije bila ovako jaka,prošla su vremena stranih namesnika u vidu kojekakvih ambasadora.Zar ne vidiš da više nema saopštenja iz eu i izjava o tome da su zabrinuti za ovo i ono.Još da shvatite da morate da razgovarate sa državnim rukovodstvom i mi smo na konju.Jednostrane akcije poput blokada i štrajkova neće ništa doneti jer će se deliti otkazi na sve strane,ipak je kapital u rukama privatnika.I da ne zaboraviš bitnu stvar,država još uvek nije reagovala na vaše bezobrazluke,što ne znači da ne može i da neće.

Ima mase, nego ne moze nista bez JASNIH ZAHTEVA, ROKA ZA ISPUNJENJE I STA AKO SE ZAHTEVI NE ISPUNE.

Upravo to je ono sto sam ja predlozio - zahtev, rok i sta ako se ne ispune zahtevi. Zahtev ide drzavnim organima a sve u cilju zastite Ustava, ustavnog uredjenja i zakona Srbije, i pravne drzave.

Zato i apelujem na pravnike da ovo pravno formulisu i neku grupu ljudi - opoziciju (ali moraju prethodno svi da se ujedine oko tog zahteva - znaci NECE SE DESI i oni treba da budu hapseni zajedno sa SNS bandom), pojedince koji su dokazani borci za pravdu i od integriteta i od uticaja u narodu, i/ili studenti, da ovo javno iznesu i pozovu narod na GENERALNI STRAJK, ali onaj pravi, gde NEMA RAZILAZENJA DO ISPUNJENJA ZAHTEVA, a najkasnije 24h OD POCETKA STRAJKA. Nema odugovlacenja i zahebancije, nemamo mi vremena za to, drzava nam se UNISTAVA.
Pa bio je poziv na genwralni štrajk i ništa. Ovako će neki maturanti izgubiti godinu. Bar će dvaput ići na ekskurziju.

Po ovom niko od bitnijih ne podržava studente
Studenti imaju veliku podršku samo ne moze to beskrajno bez nekih rezultata
Zamorili se polako počinje osipanje
Mora ili radikalizacija ili osnivanje nekog pokreta stranke profesori i studenti
Uporedi radikalizaciju koju otvoreno podržavaju i otvoreno u njoj učestvuju u prvim redovima Nole, Bodiroga, Vidić, neki visokopozicionirani članovi SPC, muzičari itd. i onu u kojoj je ta podrška simbolična, tipa ''Studenti su zakon'' i sl.

Back