Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

Jašta radi, sve sami linijaši. Jedan od njih, Karišikov "linijaš", dva puta ranjavan, znamo se od prije rata, slobodno dolazi u Sarajevo, sjedili par puta, znamo i gdje smo bili na suprotnim stranama. Ne slažemo se u svemu, ali obojica imamo i stida i prezira za zločince...

Ti, pretpostavljam, ne smiješ nogom iz Srbije. Vidim, poprimila se i ekavica (protiv koje nemam ništa), ali sada ubjeđuješ ostale, da će Rezolucijom, svi Srbi biti proglašeni genocidnim, za nešto što su drugi počinili...
Боли ме рацку за Сарајево. Ја немам никакву потребу да будем нигде близу вас.
Показали сте се кроз векове ко сте и на шта сте спремни.
Причасте ли како би прошао да га ухватисте негде жива? Слаже ли се он да је био геноцид?
Тај ако је Каришиков није припадник ВРС-е, полицајац је и као сваки пандури највише
су вас одваљивали. Питај га следећи пут ко је обрађивао нахватане језике, војска или његови?
Пусти ме тих шупљих, седели, дружили се, ко нас завади и осталих будалаштина.
Ја редовно долазим у Републику Српску, немам се чега стидети и не правдам злочине, написао сам и како је до истих дошло.
Не убеђујем ја остале о последицама резолуције већ да резолуција није потребна јер геноцида није било.

Ako se u Srebrenici dogodio genocid, znači zločin sa umišljajem i akciom, onda više nema bosanaca, a neki i dalje zagovaraju klanje Srba,
meni je to stvarno bosanski mozak mogao da smisli....
Osim, ako sve to nije neka virtuelna konstrukcija koja nema veze sa realnošću, gde, u realnom svetu važi, da je genocid smišljeno i izvršeno uništenje jedne nacionalne ili verske grupe ljudi....(zajedno sa ženama i decom kao što su muslije radile) a ne koljače što je slučaj u srebrenici, taman da ih je bilo 10000, a ne par stotina ostavljenih da ih neki slovenci i hrvati u JNA pobiju zgroženi delima tih koljača...
Tvrdiš da se nije dogodio genocid nad Srbima u NDH, jer ih je još ostalo na tom teritoriju nakon WW2??!! :pop2: :fdlan:

Uživo Vučić iz Njujorka najavio da će biti razočaravajućih vesti: Od nekih država nismo očekivali "nož u leđa"​

Predsednik Vučić će tokom dana imati još sastanaka sa brojnim stalnim predstavnicima država članica pri UN​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku gde je održao više sastanaka sa stalnim predstavnicima država članica pri UN. Predsednik Vučić će u Njujorku, u četvrtak, 23. maja, prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici.

Predsednik Vučić će tokom dana imati još sastanaka sa brojnim stalnim predstavnicima država članica pri UN.

On je na početku obraćanja iz Njujorka rekoa da smo dobili razočaravajuće informacije da će neke zemlje da promene stav povodom rezolucije i priklone se onima koji su veliki i jaki, ali biće i onih koji će izdržati pritiske i boriti se za istinu
"Dobili smo podatke, biće razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država, od kojih nismo očekivali nož u leđa, ali biće i onih koji će izdržati pritisak", rekao je Vučić.
Predsednik je ukazao na paradoks da će Nemci da otvore raspravu o tome.

"Da nam posle Prvog i Drugog svetskog rata, da nam Nemačka sudi uvodnim obraćanjem... Ja ću da im odgovorim. Vidim da neki pričaju već šta će raditi sledeće vlasti, pošto hoće da budu marionete. Ja neću da pristanem na to, niti se borim za očuvanje fotelje. Ja se borim za Srbiju, kao i svi ljudi ovde, i hvala ogromnom timu ljudi", rekao je predsednik.
Predsednik dodaje da su vrlo prljavu ulogu u svemu odigrali crnogorski amandmani, i da je to rađeno po nečijem nalogu.
"Mislili su da smo glupi, i da bi svako prihvatio da ima izgovor pred građanima, da kaže da sada imamo amandmane i da nismo kolektivni krivci. Vin vin situacija. Oni ne razumeju da mene nisu time kupili. Mislili su da ću prihvatiti ono što mi je lakše da očuvam vlast, ali ja to nikada nisam radio", istakao je on.

Predsednik kaže da nam ne preostaje ništa drugo osim da imamo veru u sebe i u Boga.
"Srbija ovde brani svoju slobodu", poručio je Vučić.
Ranije danas predsednik se sastao u Njujorku sa stalnim predstavnikom Sent Vinsenta i Grenadina pri UN Ingom Rondom King, kao i sa stalnim predstavnikom Sent Lucije pri UN, Menisom Rambali.
Prethodno, predsednik Vučić je razgovarao sa stalnim predstavnikom Republike Ugande pri UN, Adoniom Ajebarom, kao i sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom.

Tvrdim da su englezi i nemci napravili 100 genocida, a mali Ivica šljivica je jadnik koji ne ume sam ni pertle da veže, zato mora da kolje decu....
Kakve veze ima Ivica Dačić s ovom temom?! :huh: Nisam znao da voli šljivovicu, ali podrazumijeva se. Ipak je najvećim dijelom poznata kao srpska žestica.

Uživo Vučić iz Njujorka najavio da će biti razočaravajućih vesti: Od nekih država nismo očekivali "nož u leđa"​

Predsednik Vučić će tokom dana imati još sastanaka sa brojnim stalnim predstavnicima država članica pri UN​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Njujorku gde je održao više sastanaka sa stalnim predstavnicima država članica pri UN. Predsednik Vučić će u Njujorku, u četvrtak, 23. maja, prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici.

Predsednik Vučić će tokom dana imati još sastanaka sa brojnim stalnim predstavnicima država članica pri UN.

On je na početku obraćanja iz Njujorka rekoa da smo dobili razočaravajuće informacije da će neke zemlje da promene stav povodom rezolucije i priklone se onima koji su veliki i jaki, ali biće i onih koji će izdržati pritiske i boriti se za istinu
"Dobili smo podatke, biće razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država, od kojih nismo očekivali nož u leđa, ali biće i onih koji će izdržati pritisak", rekao je Vučić.
Predsednik je ukazao na paradoks da će Nemci da otvore raspravu o tome.

"Da nam posle Prvog i Drugog svetskog rata, da nam Nemačka sudi uvodnim obraćanjem... Ja ću da im odgovorim. Vidim da neki pričaju već šta će raditi sledeće vlasti, pošto hoće da budu marionete. Ja neću da pristanem na to, niti se borim za očuvanje fotelje. Ja se borim za Srbiju, kao i svi ljudi ovde, i hvala ogromnom timu ljudi", rekao je predsednik.
Predsednik dodaje da su vrlo prljavu ulogu u svemu odigrali crnogorski amandmani, i da je to rađeno po nečijem nalogu.
"Mislili su da smo glupi, i da bi svako prihvatio da ima izgovor pred građanima, da kaže da sada imamo amandmane i da nismo kolektivni krivci. Vin vin situacija. Oni ne razumeju da mene nisu time kupili. Mislili su da ću prihvatiti ono što mi je lakše da očuvam vlast, ali ja to nikada nisam radio", istakao je on.

Predsednik kaže da nam ne preostaje ništa drugo osim da imamo veru u sebe i u Boga.
"Srbija ovde brani svoju slobodu", poručio je Vučić.
Ranije danas predsednik se sastao u Njujorku sa stalnim predstavnikom Sent Vinsenta i Grenadina pri UN Ingom Rondom King, kao i sa stalnim predstavnikom Sent Lucije pri UN, Menisom Rambali.
Prethodno, predsednik Vučić je razgovarao sa stalnim predstavnikom Republike Ugande pri UN, Adoniom Ajebarom, kao i sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN Muhamedom Abušahabom.
Princip laganog kuhanja žabe.

Vučić zna odavno da će rezolucija biti izglasana, samo priprema građane Srbije na to (mada ne znam kakve veze građani Srbije imaju s time, jer presuda Srbiji za odbijanje spriječavanja genocida ne snosi pravne posljedice) i diže sebi rejting tvrdnjama kako se bori kao lav da se rezolucija ne usvoji. Ako ništa, Vučić je pravi spin majstor.

Grčke vlasti se pozivaju na crnogorske amandmane i vidi se da je to bila smišljena akcija protiv Srbije i to im je dovoljan razlog da podrže Rezoluciju o genocidu. Posle izveštaja Dore Bakojani ovo je drugi uzastopni težak udarac koji Grčka zadaje svojoj pravoslavnoj braći - istakao je izvor za Telegraf.

Podsetimo, vest da je Vlada Crne Gore donela odluku da glasa za rezoluciju o Srebrenici u UN, objavio je portal RTCG pozivajući se na neimenovane izvore u Vladi Crne Gore.

Grčke vlasti se pozivaju na crnogorske amandmane i vidi se da je to bila smišljena akcija protiv Srbije i to im je dovoljan razlog da podrže Rezoluciju o genocidu. Posle izveštaja Dore Bakojani ovo je drugi uzastopni težak udarac koji Grčka zadaje svojoj pravoslavnoj braći - istakao je izvor za Telegraf.

Podsetimo, vest da je Vlada Crne Gore donela odluku da glasa za rezoluciju o Srebrenici u UN, objavio je portal RTCG pozivajući se na neimenovane izvore u Vladi Crne Gore.
Link?

Mislio sam da su sudije u srbiji najgluplja profesija nesposobnih, ali su ih istoričari pretekli za dva koplja...dobro je što ih dovode na televiziju, jer bi inače ćutali u svojim rupama, pa ako vidite dr. istorije znajte da je taj operisan od logike i svesti.....služi samo da prepisuje kao u srednjem veku u Resavici kod Manasije...

Ako se u Srebrenici dogodio genocid, znači zločin sa umišljajem i akciom, onda više nema bosanaca, a neki i dalje zagovaraju klanje Srba,
meni je to stvarno bosanski mozak mogao da smisli....
Osim, ako sve to nije neka virtuelna konstrukcija koja nema veze sa realnošću, gde, u realnom svetu važi, da je genocid smišljeno i izvršeno uništenje jedne nacionalne ili verske grupe ljudi....(zajedno sa ženama i decom kao što su muslije radile) a ne koljače što je slučaj u srebrenici, taman da ih je bilo 10000, a ne par stotina ostavljenih da ih neki slovenci i hrvati u JNA pobiju zgroženi delima tih koljača...
srebrenica je bila lokalni genocid.

"ocemo da na ovom prostoru vise ne bude balija koji ce nam pucati na nejac"

Znači, Srbin je i kolje Srbe. To je onda zapravo četnik, zar ne?
To je zapravo Slavonac koji i ne zna da je katolik i da je sluga u stvari ne zna ni koje je vere ni čemu služi, pa radi ono što mu kaže žena koja je promenila veru jer su to svi radili neke godine, kad je dokurčilo nemcima da im divljaci kolju stanovništvo...Naravno da su Srbi, ali ono gluplje pleme....

srebrenica je bila lokalni genocid.

"ocemo da na ovom prostoru vise ne bude balija koji ce nam pucati na nejac"
To je shvatio mali perica kome je van pameti da su SASovci pomagali da se prebacuju mrtvaci poginuli po bosni na jedno mesto....pa im je stalno malo i dodavali srbske civilne žrtve....da nešto znaš tražio bi dokaze o broju streljanih zarobljenika....
To jeste ratni zločin nad zločincima, ali realno toliko nije moglo da bude ubijeno....moglo je na nekoliko mesta po nekoliko stotina, ostalo je dovlačeno po naredjenju američke politike engleskim SASovcima....
Zato se i nije o tome govorilo dve godine....

To je zapravo Slavonac koji i ne zna da je katolik i da je sluga u stvari ne zna ni koje je vere ni čemu služi, pa radi ono što mu kaže žena koja je promenila veru jer su to svi radili neke godine, kad je dokurčilo nemcima da im divljaci kolju stanovništvo...Naravno da su Srbi, ali ono gluplje pleme....
Možeš li te svoje somnambulije prevesti na hrvatski? Zahvaljujem. :hvala:

Опет његово ******љење из Њујорка, помињање непријатеља који нам раде о глави, а никако да јавно именује и покаже на те непријатеље. Јесу ли то они исти његови "пријатељи &партнери" на које се често позива? Зашто се и даље мантра о ЕУ? А све те силне "победе" од којих нам пуца кичма се правдају "евроинтеграцијама"?

Back