psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.394
Боли ме рацку за Сарајево. Ја немам никакву потребу да будем нигде близу вас.Jašta radi, sve sami linijaši. Jedan od njih, Karišikov "linijaš", dva puta ranjavan, znamo se od prije rata, slobodno dolazi u Sarajevo, sjedili par puta, znamo i gdje smo bili na suprotnim stranama. Ne slažemo se u svemu, ali obojica imamo i stida i prezira za zločince...
Ti, pretpostavljam, ne smiješ nogom iz Srbije. Vidim, poprimila se i ekavica (protiv koje nemam ništa), ali sada ubjeđuješ ostale, da će Rezolucijom, svi Srbi biti proglašeni genocidnim, za nešto što su drugi počinili...
Показали сте се кроз векове ко сте и на шта сте спремни.
Причасте ли како би прошао да га ухватисте негде жива? Слаже ли се он да је био геноцид?
Тај ако је Каришиков није припадник ВРС-е, полицајац је и као сваки пандури највише
су вас одваљивали. Питај га следећи пут ко је обрађивао нахватане језике, војска или његови?
Пусти ме тих шупљих, седели, дружили се, ко нас завади и осталих будалаштина.
Ја редовно долазим у Републику Српску, немам се чега стидети и не правдам злочине, написао сам и како је до истих дошло.
Не убеђујем ја остале о последицама резолуције већ да резолуција није потребна јер геноцида није било.

Nisam znao da voli šljivovicu, ali podrazumijeva se. Ipak je najvećim dijelom poznata kao srpska žestica.