Sprema se veliki protest 1. septembra? Oglasili se srednjoškolci

Srednjoškolce,

potcenjuješ decu koja imaju 16, 17 godina

mnogo su zreliji i pametniji nego što misliš

a prilično su i besni.

Ti misliš da oni ne vide u kakvom društvu žive, kakav šljam i ološ se valja u bogatstvu i upravlja životima svih nas dok njihovi roditelji grcaju i jedva krpe kraj sa krajem. Promena je nastala u tome što su se prethodne generacije mirile sa tim i planirale bežaniju a ova je baš rešila da ne beži već da se bori.
A jel su baš mnogo besni?

Misle da treba da imaju odmah i sada milione , sa 16 god, baš oni?

Pa mogu kao njihove dede i pradede 45 godine da biraju vile na Dedinju i po kratkom postupku......
Što bi se zamajavali tu nešto da rade ceo život kada je sve namešteno?

Vreme je za revoluciju!

SNS uništava državu

za vreme vladavine sadasnjih blokadera 2008 siptari su proglasili nezavisnost

Zasto tadasnja vlast blokadera nije poslala vojsku i policiju na Kosmet da uspostave red i zakon i povrate nas suverenitet?

Zasto blokaderi cute u vezi Kosmeta i ne izjasnjavaju se da li ce poslati vojsku i policiju da tamo zavede red i vrati suverenitet?

Licemerno je napadati SNS zbog izdaje Kosmeta a u dlaku sprovoditi i raditi isto .

Znaci ko nije spreman da ode ko dobrovoljac na Kosmet ili posalje vojsku i policiju dole nema sta da prica u vezi toga jer isto misli i radi kao SNS.

Očekuješ da odgovorim na ovako idiotsko pitanje?

ocekujem

Slucaj nadstresnica je u nadleznosti tuzilastva pre svega i suda nije u nadleznosti vlade i predsednika.

Zasto onda razvaljujete sopstvenu drzavu i unistavate ljudima normalne zivote kad oni nisu krivi za to sto se desilo.

Protestujte ispred tuzilstva mesto sto blokirate puteve i normalan zivot obicnim gradjanima.

DIREKTNA KRIVICA TUZILASTVA JE sto se cekalo 10 meseci za optuznicu . Ne moze da bude bilo ko drugi kriv osim njih samih sto oni ne rade svoj posao kako treba.

20250826_071536.jpg

za vreme vladavine sadasnjih blokadera 2008 siptari su proglasili nezavisnost

Zasto tadasnja vlast blokadera nije poslala vojsku i policiju na Kosmet da uspostave red i zakon i povrate nas suverenitet?

Zasto blokaderi cute u vezi Kosmeta i ne izjasnjavaju se da li ce poslati vojsku i policiju da tamo zavede red i vrati suverenitet?

Licemerno je napadati SNS zbog izdaje Kosmeta a u dlaku sprovoditi i raditi isto .

Znaci ko nije spreman da ode ko dobrovoljac na Kosmet ili posalje vojsku i policiju dole nema sta da prica u vezi toga jer isto misli i radi kao SNS.
Zašto Vučić za ovih 13 godina nije poslao vojsku, sam drobi da vojska nikad jača?

ocekujem

Slucaj nadstresnica je u nadleznosti tuzilastva pre svega i suda nije u nadleznosti vlade i predsednika.

Zasto onda razvaljujete sopstvenu drzavu i unistavate ljudima normalne zivote kad oni nisu krivi za to sto se desilo.

Protestujte ispred tuzilstva mesto sto blokirate puteve i normalan zivot obicnim gradjanima.

DIREKTNA KRIVICA TUZILASTVA JE sto se cekalo 10 meseci za optuznicu . Ne moze da bude bilo ko drugi kriv osim njih samih sto oni ne rade svoj posao kako treba.
Toliko nemaš obraza da pored 13 godina uništavanja Srbije od strane snsekte kažeš da blokaderi i studenti uništavaju državu? Kako te bre nije sramota?

Toliko nemaš obraza da pored 13 godina uništavanja Srbije od strane snsekte kažeš da blokaderi i studenti uništavaju državu? Kako te bre nije sramota?

SNS krade i pljacka drzavu ali drzava kakva takva opstaje

Blokaderi zele da potpuno uniste drzavu kao takvu. Da je nema.

Znaci SNS je kao pacov koji krade psenicu iz ambara, a blokaderi zele da zapale ambar sa svom psenicom u njemu.

I sad ti mene pitas sto sam protiv blokadera.

Pa upravo zato sto ja zelim da se resim pacova, a ne da zapalim ambar i kucu i ostanemo bez icega.

SNS krade i pljacka drzavu ali drzava kakva takva opstaje

Blokaderi zele da potpuno uniste drzavu kao takvu. Da je nema.

Znaci SNS je kao pacov koji krade psenicu iz ambara, a blokaderi zele da zapale ambar sa svom psenicom u njemu.

I sad ti mene pitas sto sam protiv blokadera.

Pa upravo zato sto ja zelim da se resim pacova, a ne da zapalim ambar i kucu i ostanemo bez icega.
I naravno, ti imaš dokaze za te tvrdnje?
I da, zašto ti nisi bio dobrovoljac recimo u onoj katastrofalnoj akciji kod Banjske?

Back