bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.911
Sta je bilo na hrvatskom RTL-u? Molim te, daj mi link. Ne znam, a zanima me.Upravljaju i zagrebaćkim RTL-om?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bilo na hrvatskom RTL-u? Molim te, daj mi link. Ne znam, a zanima me.Upravljaju i zagrebaćkim RTL-om?
Ne mora ni to, prosto radiš ono što ti je u interesu i za to vreme govoriš ono što treba.Ok, ali slazes se da je potrebno da Srbija zvanicno odustane od neutralnosti, ako zeli u bilo kakav vojni savez?
YT is your friend.Sta je bilo na hrvatskom RTL-u? Molim te, daj mi link. Ne znam, a zanima me.
RTL Hrvatska,Uozbilji se , nisi dete, kojom YT?
Ozbiljne vesti ako imas @Casual Observer
Radićete samo ono što vam iz Brisela narede.Ti si ovom temom jedino dokazao da se bojiš Hrvata. Ništa više.
Budite vi u savezu s kime god hoćete pa ako ćete i s đavlom crnim, a mi ćemo isto tako stvarati saveze s kime mi hoćemo, kako hoćemo i kad hoćemo.![]()
Verovao ili ne u Rusiji postoji spisak neprijateljskih zemalja.I odlično znaju ko im je radio o glavi u ww2.Inače,ta legija je svoj put završila u blizini neke fabrike. Jako malo ih je ostalo živo.Da, da. Rusi su poznati po poznavanju istorije i sve znaju ko su bili Hitlerovi saveznici pa su sigurno čuli za Pavelića i 369. legionarsku u Staljingradu, idi begaj.
Verovao ili ne u Rusiji postoji spisak neprijateljskih zemalja.I odlično znaju ko im je radio o glavi u ww2.Inače,ta legija je svoj put završila u blizini neke fabrike. Jako malo ih je ostalo živo.
Rusi više vole Hrvate nego Srbe.
Da, da. Rusi sve znaju za Hrvatsku i Srbiju, većina nisu ni čuli.
Ma dabome, a “niste” ni na ruskoj zvaničnoj listi neprijateljskih zemalja, ma uopšte, ni jedni, ni drugi, ni treći.Nas najvise vole.
Беше, тамо сте поставили Јелену Милић за амбасадора?Ambasada Srbije u Zagrebu
Kezual, vidim smesno ti i ovog jutra ... ajde sinoc, mozda ti je bilo dosadno
@Тихи
Da li ce stici da ga potpise?
„Ako se dokaže da su snage bezbednosti koristile zvučni top na protestu koji je održan u Beogradu 15. marta podnosim ostavku“, prenosi izjavu Vučića ruska agencija RBC.
„Kažem vam sada – ako su naše trupe koristile zvučni top … Ja više nisam predsednik. Vi patetični lažovi, sram vas bilo“, citira RBC Vučića.
Hvala na iskrenosti.zabole me za vucica iskreno
slabic jajara lazov izdajnik
ali ne zelim da mesto njega dodju jos veci probisveti i bagra na vlast sto ce izgleda da se desi
Hvala na iskrenosti.
Ok onda da rezimiramo. Ceo tvoj forumski rad je usmeren protiv Djilasa?
Slazem se.
Zuti su bili zlo, ali jasno ti je da ni ovako ne mozemo dalje. Okruzenje se udruzuje i razvija. Srbija mora da se otrezni, stabilizuje, institucionalizuje da bi postala jaka. Jaka zaista a ne "jaka" kako on kaze.
Pa jel moguce da ne postoje nikakve snage koje bi ti podrzao nego su to Vulin, Djuka, Jorgovanka i ostali posten svet?
Sta je sa Jelenom Pavlovic? Treba nam postena zena da nas sredi kao Panta pitu.
Pogledajte prilog 1700913
Nece ni moci. Tesko da ce Djilasovi da ikada osvoje vecinu. Pa to ni Vucic nema.podrzavam ih ja al za sada nemaju podrsku vecine gradjana i jedino realno je da vucica zameni djilas lopov i izdajnik sa marinikom "srbi su genocidan narod" i dinkom doglavnikom
a to ne zelim da jedne vrlo lose zamene jos gori
Nece ni moci. Tesko da ce Djilasovi da ikada osvoje vecinu. Pa to ni Vucic nema.