Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.520
Pa nije valjda dotle došlo da Bugari daju ime Nenad.Moguce da je jedno od roditelja Srbin a drugi Bugarin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije valjda dotle došlo da Bugari daju ime Nenad.Moguce da je jedno od roditelja Srbin a drugi Bugarin.
Da li se recimo ti stvarno zoveš Karpoš?Pa nije valjda dotle došlo da Bugari daju ime Nenad.Moguce da je jedno od roditelja Srbin a drugi Bugarin.
Nenad nije srpsko ime.Pa nije valjda dotle došlo da Bugari daju ime Nenad.Moguce da je jedno od roditelja Srbin a drugi Bugarin.
Nisu to obicne price slusao sam Orbana kada je izneo.Ma to su sve priče. Da li su uopšte postojale neke vojne snage na severu da napadnu SRJ? U Albaniji i Makedoniji je bilo 50.000 NATO trupa spremnih za dejstvo ali mi nije poznato da je na severu bilo nekog pokreta trupa ili da su mogli da reaguju od gore kad u tom trenutku cela centralna Evropa još uvek nije bila integrisana u NATO.
Najpreciznije hrvatsko, mada je po meni to isto.Nego ?
Ne baš. U srednjem vijeku su Srbi bježali naći utočište kod Hrvata pred Bugarima, a sada su izgledi da će Hrvati biti u savezu s Bugarima, a ne sa Srbima. Bitna razlika.Kao srednji vijek![]()
Koji izvori Miss Birdy?Najpreciznije hrvatsko, mada je po meni to isto.
Ja Hrvate isto kao i Srbe volim, meni je to isto. Ali, izvori tako kazu.
Grešiš...jesi cula Pricu.. baladu narodnu o Predragu i Nenadu....hrani majka dva nejaka sinaNajpreciznije hrvatsko, mada je po meni to isto.
Provocira.Grešiš...jesi cula Pricu.. baladu narodnu o Predragu i Nenadu....rani majka dva nejaka sina![]()
Da li recimo razumeš i panonski slovački iako ti nije maternji?Najpreciznije hrvatsko, mada je po meni to isto.
Gde to? Kod Mađara ili Vizantije? Venecija je inače bila vizantijski proksi u vreme kad si položio prisegu mađarskim kraljevima.Ne baš. U srednjem vijeku su Srbi bježali naći utočište kod Hrvata pred Bugarima, a sada su izgledi da će Hrvati biti u savezu s Bugarima, a ne sa Srbima. Bitna razlika.![]()
Izgledi su da je to isti narod Hrvati I Srbi.Ne baš. U srednjem vijeku su Srbi bježali naći utočište kod Hrvata pred Bugarima, a sada su izgledi da će Hrvati biti u savezu s Bugarima, a ne sa Srbima. Bitna razlika.![]()
Nije sasvim točno. Kada je Split bio pod ugarskom krunom, nalazio se u sastavu Hrvatske i njime su često upravljali hrvatski feudalci poput knezova Bribirskih, Nelipčića, Frankopana itd. Što se tiče duljine vlasti, nije stalno bio pod hrvatskom upravom, ali je najdulje bio naseljen Hrvatima.Istorija te demantuje
Split je kroz istoriju najduze bio Rimski. tj Italijanski.
Zatim Ugarski.
Pa zatim Srpski.
najkrace je bio Krvatski
prirodno je sto madjarska zeli povratak svojih oduzetih ugarskih teritorija koji su sada pod okupacijom neovisne drzave krvatske
Mi Srbi cemo ih pomoci u toj nameri jer se tako slabe srpski neprijatelji koji prave vojne saveze sa drugim srpskim neprijateljima sa ciljem da napadnu Srbiju, da je okupiraju i rasparcaju kao Hitler 1941.
Kod Hrvata, u hrvatskoj državi, vođenoj od strane hrvatskog vladara.Gde to? Kod Mađara ili Vizantije? Venecija je inače bila vizantijski proksi u vreme kad si položio prisegu mađarskim kraljevima.
Jezici se daleko manje međusobno razlikuju nego panonske verzije sa matičnim, bilo kojih jezika tamo, osim srpskog i mađarskog. Fakat.Izgledi su da je to isti narod Hrvati I Srbi.
Ma čak u Nin?Kod Hrvata, u hrvatskoj državi, vođenoj od strane hrvatskog vladara.![]()
Historijski.Koji izvori Miss Birdy?
U ta vremena je Toma Splićanin (Toma Đakon) tako pisao o Hrvatima da ti se prosto digne kosa na glavi.Nije sasvim točno. Kada je Split bio pod ugarskom krunom, nalazio se u sastavu Hrvatske i njime su često upravljali hrvatski feudalci poput knezova Bribirskih, Nelipčića, Frankopana itd. Što se tiče duljine vlasti, nije stalno bio pod hrvatskom upravom, ali je najdulje bio naseljen Hrvatima.
Tihi, samozavaravaš se. Nemaju Mađari svojih teritorija u Hrvatskoj i oni su toga svjesni i priznaju to. U zabludi si i to gadnoj.![]()
Da je isti, bio bi isti, a činjenica je da nikada nije bio isti. Čak je i u prvoj Jugoslaviji narodno jedinstvo trajalo pune 3 godine, od 1918. do 1921. Veća razina homogenosti se može naći kod raznobojnih bombona u različitim oblicima.Izgledi su da je to isti narod Hrvati I Srbi.
Koji? Citiraj štogod, da te neko ne bi optužio da foliraš…Historijski.
Neko nam se ulovio, reci, koliko vi tamo gore razumete ljude koji žive malo istočnije od vas, recimo u Kovačici?Najpreciznije hrvatsko, mada je po meni to isto.
https://www.google.com/url?q=https:...kQFnoECAwQAg&usg=AOvVaw0GPgO8nTEJBPNQeDam2KZEKoji? Citiraj štogod, da te neko ne bi optužio da foliraš…