- Poruka
- 88.976
Ne kontam; ti si za to da vojska Srbije napadne i okupira Severnu Makedoniju i ponudi da ustupi deo Bugarskoj?
Ti si počeo o tome.Daćemo im delove Makedonije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kontam; ti si za to da vojska Srbije napadne i okupira Severnu Makedoniju i ponudi da ustupi deo Bugarskoj?
Ti si počeo o tome.Daćemo im delove Makedonije?
Ti si počeo o tome.
Bugari bolje da se ne kurobecaju mnogo i da se prikljuce alijansi Srbija Madjarska - dacemo im delove Makedonije koje zele
Ne varaj se, rat uvek može da izbije, ne treba ti vojska za rat.
Jesi i ti za Srbiju u NATO priznaj slobodno... sve je to normalno i legitimno.@Тихи
Stvari se komplikuju.
Naravno. Možda su recimo Danska, Holandija i , Norveška trebale da zažmure 1940. pa ih Hitler ne bi napao?
Tebe kad spazim migrena na vidiKu.Jesi i ti za Srbiju u NATO priznaj slobodno... sve je to normalno i legitimno.
Sve su u strahu, cujemNaravno. Možda su recimo Danska, Holandija i , Norveška trebale da zažmure 1940. pa ih Hitler ne bi napa
Ložio agregatDa ga regrutujemo odma?
Lozac, kao i ovde.
Проблем је што савезујете са узурпаторима дела територије Србије и имате војне трупе на њој.Pa spremajte savez s kim god hoćete..
Kog zaboli..
Ali nemojte onda kmečati po svim medijima što Hrvati sklapaju savez sa drugima..
Svako ima pravo izabrati s kim i kada..
Bolje da im damo Bujanovac i PreševoDaćemo im delove Makedonije?
Samo rucno, nista agregatiLožio agregat![]()
A i ti ga pretera. Po tebi ispada nijedna država ne treba da sarađuje sa drugom jer su tamo nekad pre 100 godina bili ratovi pa je neko umro. Nemci su 1939-45 ubili 6 miliona Poljaka pa danas Poljaci sasvim normalno sarađuju sa Nemačkom i u istom su savezu.на северу србије је данас рапсоложење такво да је сваки србин поготово староседеоц први опосовао ову идиотску идеју о савезништву са онима који су били велики крвници српском народу
жртве фашистичке рације се окрећу у гробу због оваквог идиотизма...
НЕЋЕ МОЋИ!
Lako se poklanja ono za šta je neko drugi ginuo. Da li znaš ko je ginuo dok se držalo zasedanje ASNOMA? Srbi iz jugoistočne Srbije.Bolje da im damo Bujanovac i Preševo![]()
Znaš li ti koje TempoLako se poklanja ono za šta je neko drugi ginuo. Da li znaš ko je ginuo dok se držalo zasedanje ASNOMA? Srbi iz jugoistočne Srbije.
Ja sam protiv poklanjanja BugarimaLako se poklanja ono za šta je neko drugi ginuo. Da li znaš ko je ginuo dok se držalo zasedanje ASNOMA? Srbi iz jugoistočne Srbije.
Jao, Tile. Da ti kažu ovi iz redakcije da pišeš pohvalno o Amerikancima ti bi pisao kako su oni vekovni saveznici Srba. Mnogo se vi nešto radujete za savez sa Mađarima za nekog ko je pre 10 godina širio rasističku teoriju da su za koleru u Srbiji u 1. svetskom ratu odgovorni Mađari jer su navodno narod sa slabom higijenom.nema tuge hrvatine
nakon formiranja naseg saveza sa madjarima vas savez sa siptarima bice drugi najjaci na balkanu![]()
Nit će do toga da dođe jer neće biti promene granica na Balkanu, niti bi vas neko pitao nešto u vezi Makedonije. Lepo je rekao Anušić da je prošlo vreme kad se Beograd za nešto pitao.Ja sam protiv poklanjanja Bugarima![]()
To reci ovima sto poklanjaju i kroje mapuNit će do toga da dođe jer neće biti promene granica na Balkanu, niti bi vas neko pitao nešto u vezi Makedonije. Lepo je rekao Anušić da je prošlo vreme kad se Beograd za nešto pitao.
Prvo si nam probio usi, ili oci preko monitora kako te mama dovela iz Crne Gore kao klinca u Novi Sad.moji prababa i pradjed po majci baceni su u tisu 1942 pod led vezanih ruku kao i ostali narod...