- Poruka
- 1.436
prekrij lica udarnih vojnika u prvom ešalonuustase nakon gledanja ovog snimka danima imaju nocne more , i bude se iz sna upisani i ukenjani
odaješ našu slabost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prekrij lica udarnih vojnika u prvom ešalonuustase nakon gledanja ovog snimka danima imaju nocne more , i bude se iz sna upisani i ukenjani
Ja se Hrvatima ne uvlačim u doope, nego otvoreno priznajem da sam oduševljen Hrvatima.Probaj dublje da im se zavučeš u guzicu, možda ih ubediš.
Ево, чак и у Смедеревској Паланци има Бугари ....rumuni nikad nisu ratovali protiv nas a ti si bugarin kao sto sam ja marsovac kud i kamo vise problema imaju rumuni sa bugarima nego sa srbijom a bugarska manjina u istocnoj srbiji je toliko mala da je zanemariva a sad nastavi da kmecis![]()
Ti si cas bugarin, cas hrvat,...Ja se Hrvatima ne uvlačim u doope, nego otvoreno priznajem da sam oduševljen Hrvatima.
Oni su uzor celom svetu oduvek. Ceo svet oblači hrvatsku kravatu koja je znak plemenitosti i hrabrosti.
Mi smo njima samo jako zavidni i to je sve.
Jeste, zato su Hrvati pomeli nas, Madjare i Turke zajedno.
Hrvati su smrvili otomansku Madjarsku početkom 18. veka. a do polovice 18. veka smrvili su i Otomansku Srbiju, a u 19. veku su opet smrvili Madjarsku za Bana Jelačića.
Oduševljen sam Hrvatima.
To je pravi hrišćanski narod, koji brani svoje, ne otima tudje i mi možemo samo da se ugledamo na njih.
A nas ima da biju di nas vide.
Ne lupaj, pročitaj kako je Toma Splićanin (Toma Đakon) pisao o Hrvatima.Ne, bio je hrvatski sve vreme, ali svi zavidni oće da okupiraju i otmu ono što vredi.
Srpski pak nije bio zaista nikad, ali tebe nije sramota da pokušaš svaku opciju sa svakime kako bi na bilo koji način ukrao tudje.
Hrvati ima da nas biju dok im ne dosadi.
Iz zabave ima da nas biju.
Ma posle Pavelića?Savez treba da bude Srbija i Hrvatska, kao pre Turaka.
Nzm, sa druge strane su Bugari.Koliko ce nas biti.....nas 5000 i koliko Mađara ?
Pa savez je bio i za vreme Pavelića i posle Pavelića, u svim mogućim kombinacijama i svim frakcijama koje su postojale u Srbiji i Hrvatskoj.Ma posle Pavelića?
![]()
Sanjaj.Zatvoriš JANAF i niti Mađarska ima nafte, niti Srbija ima nafte. Kakvo ratovanje poslije Ukrajine u Europi. Znam da se poslije martovskog vozanja 1991. tenkova po Beogradu produžilo do Hrvatske, ali ne postoji mađarski vojnik koji je spreman ući u Hrvatsku. Njih puno više zanima Erdelj.
Mađari gledaju da povrate vojvodinu pa računaj da će ih biti mnogo da nam se napiju krvi.Koliko ce nas biti.....nas 5000 i koliko Mađara ?
Ma nece,mi imamo zvučne topove.Mađari gledaju da povrate vojvodinu pa računaj da će ih biti mnogo da nam se napiju krvi.
Ako ih imamo mi onda ih imaju i Mađari u vojvodini.Ma nece,mi imamo zvučne topove.
Ne varaj se, rat uvek može da izbije, ne treba ti vojska za rat.Srbija nema leba za svoju vojsku a ne da pravi nekakve saveze.
SNS je devastirao vojsku. Prica o obaveznom roku je tek sad zaborav.
Koji mladi covek ce da ide u tu vojsku bre kada ga 90% omladine mrzi?
A sta ako bugari oce citavu GolijuSrbija vrluda vijugavo bespućima politike. Gdje je nestalo čvrsto uvjerenje da je Srbija vojno neutralna država? Da je neutralna kao Švicarska i da je to glavni vanjskopolitički stav Srbije?Režim ne zna ni sam što hoće i kamo vodi Srbiju.
Ne može Srbija dati Bugarima niti milimetar kvadratni Makedonije. Davati možeš nekome ono što imaš, nikako ono što nemaš.![]()