Sprema se prava bomba! Uskoro vojni savez Srbije i Mađarske! Vučić i Orban u pregovorima!!!

Probaj dublje da im se zavučeš u guzicu, možda ih ubediš.
Ja se Hrvatima ne uvlačim u doope, nego otvoreno priznajem da sam oduševljen Hrvatima.
Oni su uzor celom svetu oduvek. Ceo svet oblači hrvatsku kravatu koja je znak plemenitosti i hrabrosti.
Mi smo njima samo jako zavidni i to je sve.

Тихи претура по сачуваним мапама и документима на рачунару, планира, предвиђа, смишља, комбинује.
Тренутно најпопуларније претраге на гуглу су му: Хунгари милитари поуер, и Хунгари релатионс витх Руссиа.
Склапа поново мега Брикс и чека пропаст Чемерике. Мало га је Трамп пореметио, не зна шта да мисли.

Kada je riječ o napetoj situaciji u Bosni i Hercegovini, Dušan Janjić smatra da je Vučić dobio "diplomatsko upozorenje da je vrijeme isteklo i da više nema prostora za takozvane duple i troduple igre podrške ili izostanka podrške Miloradu Dodiku". "To je također upozorenje i to spada u nadležnost Ruttea – da se i tamo ne dogodi nešto poput Banjske. Srbija tu mora pokazati da ima jasne političke stavove, a možda i više od toga, da pokaže kako ima učinkovite sigurnosne mehanizme za smanjenje rizika", ističe Janjić.

Europska povjerenica za proširenje Marta Kos ocijenila je sastanak u Bruxellesu s Vučićem kao "konstruktivan" te navela da su razgovarali o konkretnim koracima na putu Srbije prema EU i primjeni Plana rasta za Zapadni Balkan. Istaknula je i "važnost civilnog društva i neovisnih medija u tom procesu".

Takva formulacija zasigurno neće naići na oduševljenje u srpskoj javnosti, kao što nisu ni prethodna suzdržana izjašnjavanja predstavnika Europske unije o režimu Aleksandra Vučića. To će vrlo vjerojatno samo dodatno produbiti nepovjerenje prema EU u Srbiji.

Jeste, zato su Hrvati pomeli nas, Madjare i Turke zajedno.
Hrvati su smrvili otomansku Madjarsku početkom 18. veka. a do polovice 18. veka smrvili su i Otomansku Srbiju, a u 19. veku su opet smrvili Madjarsku za Bana Jelačića.
Oduševljen sam Hrvatima.
To je pravi hrišćanski narod, koji brani svoje, ne otima tudje i mi možemo samo da se ugledamo na njih.
A nas ima da biju di nas vide.

Polovicu? Moraćeš malo bolje da naučiš srpski jezik ako opet put budeš glumio Srbina

Ne, bio je hrvatski sve vreme, ali svi zavidni oće da okupiraju i otmu ono što vredi.
Srpski pak nije bio zaista nikad, ali tebe nije sramota da pokušaš svaku opciju sa svakime kako bi na bilo koji način ukrao tudje.
Hrvati ima da nas biju dok im ne dosadi.
Iz zabave ima da nas biju.
Ne lupaj, pročitaj kako je Toma Splićanin (Toma Đakon) pisao o Hrvatima.

Zatvoriš JANAF i niti Mađarska ima nafte, niti Srbija ima nafte. Kakvo ratovanje poslije Ukrajine u Europi. Znam da se poslije martovskog vozanja 1991. tenkova po Beogradu produžilo do Hrvatske, ali ne postoji mađarski vojnik koji je spreman ući u Hrvatsku. Njih puno više zanima Erdelj.
Sanjaj.

Srbija nema leba za svoju vojsku a ne da pravi nekakve saveze.

SNS je devastirao vojsku. Prica o obaveznom roku je tek sad zaborav.

Koji mladi covek ce da ide u tu vojsku bre kada ga 90% omladine mrzi?
Ne varaj se, rat uvek može da izbije, ne treba ti vojska za rat.

Srbija vrluda vijugavo bespućima politike. Gdje je nestalo čvrsto uvjerenje da je Srbija vojno neutralna država? Da je neutralna kao Švicarska i da je to glavni vanjskopolitički stav Srbije? :lol: Režim ne zna ni sam što hoće i kamo vodi Srbiju. :rotf:

Ne može Srbija dati Bugarima niti milimetar kvadratni Makedonije. Davati možeš nekome ono što imaš, nikako ono što nemaš. :kafa:
A sta ako bugari oce citavu Goliju :whistling:

Screenshot 2025-03-20 202853.png

Back